دوستان یه سر به این وبلاگ بزنید ضرر نمیکنید ها!!
کد:WWW.DESIREMINI.BLOGFA.COM
Printable View
دوستان یه سر به این وبلاگ بزنید ضرر نمیکنید ها!!
کد:WWW.DESIREMINI.BLOGFA.COM
سلام دوستان
مارکت من تو لودینگ میمونه.
چرا؟
و کار مارکت چیه اسولن؟
سلام بچه ها
من یه Wildfire خریدم و یه چند تا سوال داشتم:
1- میخواستم با کامپیوتر از گوشیم به عنوان مودم استفاده کنم
اول که رفتم این برنامه HTC Sync رو مخصوص گوشی دانلود کردم...اما وقتی که گوشی رو وصل میکنم توی گوشی پیغام میده که HTC Sync نصب نیست!!!
توی ویندوز هم مینویسه No Device connected!!
هم توی ویندوز 7 و هم توی xp service pack 3 امتحان کردم
2- هنگام وصل گوشی خودش چندتا گزینه میاره که من Network sharing رو انتخاب میکنم...تیک network sharing هم توی تنظیمات گوشی خورده....اما مثلا توی ویندوز 7 وقتی گزینه network sharing رو از روی گوشی انتخاب میکنم سمت راست دسکتاپ روی عکس کامپیوتر یه علامت تعجب میاد و مینویسه No internet access!!
3-گوشی فونت فارسی نداره و شنیدم که برای نصبش باید گوشی Root بشه اما توی بعضی از سایتها نوشته که برنامه Androot رو نمیشه برای Wildfire استفاده کرد!...برنامه دیگری هست مخصوص این گوشی؟
میخواستم لطف کنین راهنماییم کنید که چیکار کنم؟
با تشکر
من وقتی که با برنامه Android Market گوشی میرم که برنامه بگیرم بعد از یه چند ثانیه از برنامه میاد بیرون
وقتی هم که با اکسپلورر گوشی میرم توی سایت مارکت ..وقتی میخوام برنامه ای رو نصب کنم پیغام میده که
no android device associated with this acount!
شماره موبایلم رو از اول پاک کردم و دوباره توی قسمت account دادم ولی بازم گوشیم رو نمیشناسه و نمیشه از سایتش دانلود کنم
برای استفاده از مارکت باید از v*p*n استفاده کنید. اصولا در مارکت همه ی نرم افزار های اندرویدی هستند و شما میتونید هرکدوم که میخواید دانلود کنید...نقل قول:
1و2 - نمیدونم!نقل قول:
3- برای روت کردن وایلدفایر پیشنهاد میشه از unrevocked استفاده کنید. این هم لینک:
کد:http://---------.ir/Forum/thread3415.html
از v*p*n استفاده میکنید؟ من پیشنهاد میکنم از نرم افزار applanet استفاده کنید که هیچ دردسری نداره وی. پین هم نمیخواد.نقل قول:
من هم امروز یکی خریدم دیگه کلا از نوکیا زدم بیرون
بهترین کارو کردی! چجوری نوکیا رو تحمل میکردی؟نقل قول:
به وبلاگ من یه سر بزن واسه شروع خوبه :27::10:
مجبور بودم تا امروز که پولش جور شد:31:اتفاقا سر زدم الان کم کم میخواهم شروع کنم به برنامه ریختن:46:نقل قول:
مژده!!! مژده!!!
وایلدفایر خود را بدون هیچ دردسری روت کنید!!! تست شده بدون مشکل!!!
کد:http://desiremini.blogfa.com/
مبارک باشه...حالا چند خریدی؟...با گارانتی و بیمه هم هست یا نه؟نقل قول:
راستی یه سوال داشتم...از اونجایی که روت کردن گارانتی رو باطل میکنه...آیا برنامه Unroot وجود داره که اگه بخوایم دوباره به حالت اول برش گردونیم؟
سوال بعدی اینکه چه آنتی ویروسی بهتره برای این گوشی؟