يعني واقعا نسخه pc به اين قشنگي ،بازم ميگي در مقايسه با xbox يه آشغاله (بيشتر توضيح بده بدونيم فرقش با pc چيه؟؟؟نقل قول:
Printable View
يعني واقعا نسخه pc به اين قشنگي ،بازم ميگي در مقايسه با xbox يه آشغاله (بيشتر توضيح بده بدونيم فرقش با pc چيه؟؟؟نقل قول:
اصلا این برنامه نصب نمیشه
مشکلش چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند سال بود که pes بازی میکردم. امسال فیفا11 رو هم امتحان کردم. سختی بازی در دره world class خیلی خوبه. جون ادم در میاد تا یه گل بزنه.با توجه به اینکه من به سبک بازی pes عادت کرده بودم. اول مشکل بود. اما کم کم بهتر شد. توی فیفا انگار سانتر کردن فایده نداره.همه رو دفاع یا دروازه بان می گیرند ( بهتر از آمائوری سرزن میشناسید ؟ ) . هر چه بازیکن سرعتی توی pes اهمیت زیادی داره. توی فیفا محلی از اعراب نداره. فیفا یعنی قدرت بدنی. اگه نوع پاس کاری و کلا سبک pes و فیفا رو با هم ادغام کنیم فکر کنم بهترین فوتبالی میشه که ساخته شده. هر چه فیفا تو فکر لایسانس تیم ها است. pes به فکر گرافیک بازیه.
چند تا مشکل که من باهاش روبرو شدم توی فیفا 11 . اگه کسی جوابشونو بلده ممنون میشم:
1- قدرت بازیکنان ( سرعت و شوت و سر زنی و کلا توانایی های بازیکنان ) کدوم قسمته ؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم. اینجوری که نمیشه ترکیب بچینیم
2- 4 یا 5 تا بازی توی قسمت منیجر انجام میدم. یهو از بازی میاد بیرون و باید close بزنیم ( ویندوز 7 - سیستمم هم عالبه - تنظیمات بازی هم خوبه )
3- وقتی توی منیجر بازی میکنیم. هر بازی رو که انجام میدم خود به خود ذخیره میشه. ایا گزینه ای نداره که سیو و ذخیره کردن دست خومون باشه ؟ اینجا بعد از هر بازی خودش سیو میکنه. حالا شاید من باخته باشم و بخوام از اول همین بازی رو انجام بدم :31:
4- باید همه بازی هارو ببریم تا اخراج نشیم ؟ من 3 تا مساوی کردم. 3 برد و 2باخت.تا اخر فصل کلی مونده و با تیم یوونتوس رتبه 5 رو دارم. تازه اینتر پائینتر از منه:31: .چرا اینقدر کم حوصله ان ؟ زود اخراج میکنند ؟ نمیشه کاری کرد اخراج نباشه توش ؟
منتظر pes میمونم !!!!!
مرسی حسین جان :40:نقل قول:
میشه یه توضیح هم راجع به سرعت بدین؟
حداقل سرعت اینترنت باید چقدر باشه ؟
اخه یکی از دوستام موقعی که میخواد یه اصطلاح تو اون قسمت lan وصل بشه به سروری که پیدا کرد خودش میگه موقعی کانکت رو میزنه 10 15 ثانیه وامیسته بعد میزنه که connection timed out .
اگه یه توضیحی بدی ممنون میشم :10:
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
یه ایمیل از طرف برنامه اومده واستنقل قول:
برو تو ایمیلت و فعال کن اکانتتو
بعد یه برگشت بزن بعد درست میشه
تو این مرحله شما باید به سراغ ایمیلت بری و نامه ای که برات اومده و لینک فعالسازی توش هست رو دنبال کنی. بعد از فعال شدن شناسه ت، دکمه Next رو می زنی و برنامه بعد از چک کردن فعال شدن شناسه شما، میره به بخش بعدینقل قول:
واسه سوال اولیت باید دید تنظیمات دسته یا کیبورد رو چی گذاشتی !!!نقل قول:
من با دسته بازی میکنم انالوگ راست رو فشار میدم اطلاعات و قدرت بازیکن همراه با چهره هاشون میاد :5:
سرعت 128 کافیه اما پینگ نباید زیاد باشه . حتی الامکان با کاربران داخل کشور بازی کنید تا پینگتون پایین باشه ( توی تصویر اول نشون داده شده که کدوم روها پینگشون مناسب شماست . اونایی که پینگ سبز دارن که اکثرا هم ایرانی هستن ) .نقل قول:
اگه پیگتون زیاده با برنامه زیر میتونید یک مقدار کمترش کنید که البته فقط برای ADSL مناسبه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410943
برای تست پینگ هم از سایتهی PINGTEST و یا SPEEDTEST استفاده کنید .
در ضمن اروری که گفتین برای بعضیا اتفاق میفته که من هنوز نفهمیدم علتش چیه .
لینک سالم این برنامه gameranger رو یه نفر بذاره ممنون میشم
نقل قول:
کد:http://www.gameranger.com/download/
آقا به نظرتون این یه ایراد نیست ؟نقل قول:
آخه یکم عجیبه من هر پاسی که میدم این مشکل رو دارم .. یعنی همه پاسهای کوتاهم این مشکل رو داره .. خواب نباید به نظرم اینطور باشه چون اصلا نمیشه بازی کرد