سلام
من میخوام یه موتور بی کلاج بخرم،
قیمتش زیاد بالا نباشه، قدرت و شتابش هم خوب باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
Printable View
سلام
من میخوام یه موتور بی کلاج بخرم،
قیمتش زیاد بالا نباشه، قدرت و شتابش هم خوب باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
طرح ويو كه اصلا نگير ، الان از 2.300 شروع ميشن به بالا . ويو اصل مدل 85 به قبل اگه سالم و سرپا گير بياري خوبه ولي بالاي 4.500 هستند ، تازه سالم سخت گير مياد .نقل قول:
گالكسي هم خيلي سوسوله و هم وسايلش خيلي گرونه .
Rockz خوبه مال شركت tvs هموني كه آپاچ رو ميزنه ، قدرت و شتابش هم خوبه ، يكي از بچه محلام اول تابستون خريد ، تا الان يكبارم مشكل نداشته .
موتور تي50 و تي100 هم خوبن اما قدرت و شتاب ندارند .
به نظر من خرید موتور بی کلاچ دست دوم اشتباه هست
send from my open source device
موتورایی مثل کویر رادیسون 150 چطورین؟ قدرت وشتاب دارن؟ از لحاظ کیفیت چی؟نقل قول:
قبلا موتور داشتی ؟ اولین موتوریه که میخوای بخری ؟ موتورسواری بلدی ؟؟نقل قول:
آره، یه پیشرو70 دارمنقل قول:
4-5 ساله خریدم
تو فکر موتور سنگین بودم که بعداً منصرف شدم (چون سنگینه و دم دستی نیس!)
ببین کلا اگه میخوای ضرر نکنی از فکر رادیسون بیا بیرون .
بدون کلاج ها همه گرون هستند ( 2 میلیون برای ویو !!؟ )
من اولین موتوری که گرفتم تکتاز 125 بود ، هنوزم دارمش ، موتورهای دوستامو و فامیلام رو هم همرو سوار شدم و راجعشون پرسیدم . یدونه هندایی بگیر ، شاید بنظرت خز بیاد یا ..... ولی حداقل تا دوسال راحتی ، فقط بنزین و روغن باید خرج کنی ، سرسال هم لنت ها ( البته برای اطمینان ) ولی اگه ویو بگیری راحت بگم دردسر برای خودت درست کردی .
پسرخالم اولین موتوری که گرفت 220 بود ، هرچی بهش گفتم تو هم بیا هندایی بگیر گوش نکرد ، کمتر 6 ماه بعد فروختش ، همش خرج رو دستش میذاشت ، نه اینکه خراب میشد ، مثلا باک هندایی 12 تومن هست اما پالس کمه کم 360 تومن !!! یا قلوه ای هندایی 6 تومن اما پالس 68 تومن ، لنت هندایی 7 تومن و پولساری 19 تومن .
موتور دم دستی هم بازم هندایی ، راحت یه قفل دوشاخ یا زنجیر تو روز ازش محافظت میکنه ، مثلا میخوای بری تره بار زود موتور آتیش میکنی میری خرید میای ، میخوای دو دقیقه بری دم خونه دوستت بازم همینطور و ..... کلا خیالت راحته اما اگه موتور فانتزی بگیری همش فکرت درگیر امنیتشه .
همین پسرخالم که گفتم ، کلا موتور برای کارای دم دستیه دیگه بیشتر ، حالا این هربار که میخواد بره و بیاد باید هی از تو راهرو موتورو بکشه بیرون با بدبختی و دوباره بکنه تو ، دانشگاه میره ، یه چشمش به موتوره یه چشمش به تخته و .....
تازه ،خدایی نکرده کفی یا کلانتری بهت گیر بده ، میبرن موتورو میندازن زیر آفتاب و بارون ، حالا فکر کن فلاپ ها تو جابجایی داغون میشن ، زنگ زدگی دارند ، خط و خش روش می افته و ..... اما هندایی خیلی سگ جونه تازه اگه تو این اتفاق ها مجبور شی خرجش کنی بازم کمتر هزینه داره برات .
و بدی های هندایی :
1- بسیار خز میباشد *
2- سرعت و شتابش معمولیه *
3- ترمزهای بدی داره
4- برقش خیلی آسیب پذیره *
حالا توضیحا درباره قسمت ها * دار :
1- میتونی با حدود 60 تومن با بقیه هندایی ها متفاوتش کنی
2- بستگی به آب بندی و راننده داره ، من تو یادگار بسمت سعادت آباد داشتم میرفتم ، یه ترکه 110 تا تونستم برم ، البته گاز رو تا ته پر کرده بودم ، برگشت هم سر پایینی دو ترک 120 تا رفتم .
4- سیم کشی رو کلا میتونی بدی عوض کنن ، فیوز پولساری بذاری و سیم برق تیزرویی ببندی
مرسی توضیحاتت خیلی خوب بودنقل قول:
درسته موتور فاتزی داشتن دردسر داره، ولی برا من که تو شهر کوچیک هستم و موتور هم میشه تو خونس فکر نکنم زیاد مشکلی داشته باشه
بهر حال تو فکر بی کلاجم، بی کلاج 150cc داریم که از راکز بهتر باشه؟
خواهش میکنم ، فردا هم یه پرسجو میکنم . چقدر میخوای هزینه کنی ؟نقل قول:
دیگه حداکثر بیشتر از 3تومن نشهنقل قول: