آره خوب شک داشتم:31::31::31::31::31::31:نقل قول:
:27::27::27:
Printable View
آره خوب شک داشتم:31::31::31::31::31::31:نقل قول:
:27::27::27:
تو روزنامه جام جم خوندم ماهچهره خلیلی 26 سال انگلیس بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....خیلی جالبه که با این شرایط اینقدر خوب بازی کرده
+دوستان خلاصه ی این 9 قسمت رو میشه جایی گیر آورد؟
عشق و نفرت يك زن در قيام مختار
ماهچهره خليلي در سريال عظيم مختارنامه نقش جاريه، خواهر مختار را بازي ميكند.
اين بازيگر متولد ???? تهران و داراي مدرك فوقليسانس معماري از دانشگاه آكسفورد انگلستان است. وي دوره بازيگري را در method school لندن و موسسه استاد سمندريان در سال ?? گذرانده است.
خليلي نوه دختري زندهياد پروين سليماني است و تاكنون در سريالهاي در چشم باد، مختارنامه، نردبام آسمان و كلاه پهلوي ايفاي نقش كرده است. از جمله فعاليتهاي ديگر وي ميتوان به كارگرداني فيلم كوتاه «عيد قربان» اشاره كرد كه برنده جوايز بسياري از جشنوارههاي مختلف از جمله جشنواره فيلم سانفرانسيسكو ???? شد. او همچنين در فيلمهايي چون سايه وحشت، موش، پرونده هاوانا، تله، نقاب و چشمان سياه ايفاي نقش كرده است.
خليلي با 4 فيلم مرگ كسب و كار من است (امير ثقفي)، پرنده باز ( عطاء الله سلمانيان)، مصادره (ايرج قادري) و شور شيرين (جواد اردكاني) در جشنواره فيلم فجر امسال شركت ميكند. اين بازيگر ماه ديگر براي بازي در قسمتهاي باقيمانده كلاه پهلوي عازم پاريس ميشود.
در اين مصاحبه با او درباره جزئيات حضورش در نقشهاي تاريخي و دشواريهاي نقشآفرينياش در سريال «مختارنامه» سخن گفتيم.
سالها از ايران دور بوديد و در ظاهر نبايد از تاريخ ايران چيز زيادي بدانيد، اما از زماني كه به ايران آمديد در سريالهاي تاريخي زيادي بازي كرديد، بنابراين الان بايد يك تاريخشناس شده باشيد. درست است؟
دقيقا همين طور است. من 26 سال در انگلستان زندگي كردهام و از فضاي ايران دور بودهام. من در خانوادهاي بشدت فرهنگي و مذهبي بزرگ شدهام. مادر من بشدت حساس بود كه بچههايش ايراني بزرگ شوند. من كلاسهاي فارسي، قرآن و شاهنامه را با معلم خصوصي گذراندهام.
زماني كه به ايران آمدم اولين كار تاريخيام « در چشم باد» بود. آن زمان اصلا تاريخ ايران را بلد نبودم. سنتها و رسم و رسوم ايراني را ميشناختم؛ اما نميدانستم در دورههاي صفويه و قاجاريه چه اتفاقاتي افتاده است. براي بازي در سريال در چشم باد درباره دوران قبل از پهلوي تحقيق كردم.
به تدريج فهميدم جمهوريخواهان و آزاديخواهان و سلطنتطلبان چه كساني بودهاند. فهميدم كه ميرزا كوچكخان چه كسي بوده و روسيه داشته در ايران آن زمان چه كار ميكرده. اين اطلاعات هم در سريال در چشم باد به من كمك كرد و هم معلومات خودم را افزايش داد.
بعدها به كمك اين اطلاعات در سريال «كلاه پهلوي» بازي كردم. در آنجا نقش يك ديپلمات انگليسي را بازي ميكنم. نام «وندي سيمسون» در تاريخ ايران آمده است. او بزرگ شده تا بيايد ايران و به عنوان جاسوس انگليس فعاليت كند. او آنقدر به فارسي مسلط بوده كه ديوان حافظ را اولين بار او به انگليسي ترجمه ميكند. براي اين دو سريال تاريخ قاجار و پهلوي را مطالعه كردم. با پيشنهاد بازي در سريال مختارنامه تشويق شدم كه درباره بخشهايي از تاريخ اسلام كتاب بخوانم. سريال مختارنامه تنها كار مذهبي من است. اين نقش باعث شد كه من خيلي بيشتر درباره امام حسن(ع)، امام حسين(ع) و قيام عاشورا و جنگهاي ديگر تحقيق كنم.
برايم جالب بود كه زنان آن دوران در تصميمگيريهاي سياسي نقش داشتهاند. زناني مثل حضرت فاطمه(س) و عايشه در اتفاقات آن دوران تاثيرگذار بودهاند.
اين تاثيرگذاري با مقايسه با وضعيت امروز زنان عرب بيشتر به چشم ميآيد. الان در عربستان زنان در ميان جمع نميآيند و خيلي از حقوق اجتماعي زنان را ندارند.
ادامه =>
کد:http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100891710313
از این آدرس (سایت رسمی سریال) میتونید خلاصه این قسمت (قسمت نهم) رو بخونین. لینک قسمت های قبل هم تو همین آدرس پایین موجوده:
یاعلی:11:کد:http://www.mokhtarnameh.com/screenplay-0/383-1389-09-08-07-49-43.html
متشکر اما خود این معنی یعنی چی؟ :31: من نمی فهمم ای پیروز بمیران یعنی چه؟نقل قول:
آقا الان شروع میشه...
این یا منصور امت هم یعنی ای یاری شده بمیران.. من خودم نمیدونم منظور دقیقش چیه.. ولی یه جور کوری خوندن واسه دشمن هست...
دوستان چرا قسمت قبل مختار سانسور شده بود
به خاطر اعتراض مراجع بوده؟
چون من شنیدم که صحنه کربلا خیلی طولانی تر بوده و خود کارگدان گفته بود یکی از سخترین سکانسها بوده
و گفته بود رشادتهایی که در صحنه کربلا اتفاق می افته خیلی تاثیر گذاره. من که چیزی ندیدم.
درسته اصل داستان یه جیز دیگه است ولی به نظرم جالب نبود که اینجوری بخوان نمایش بدن
شاید هم توی فلش بکها قراره نمایش بدن . چون نام بازیگزی برای نقش حضرت ابوالفضل توی تیتراژ نوشته میشه!!!!
عمرسعد داشت داد میزد که در کربلا دست من به خون کسی آلوده نشد،اما یادش میاد که امام حسین در آخرین لحظات در حالیکه علی اصغر شیرخواره را روی دست بلند کرده بود به میدان اومده بود.عمرسعد شخصا به حرمله گفته بود مگه سفیدی زیر گلوی کودک را نمیبینی؟:18::41:نقل قول:
یاحسین
ای کاش یه سری به صفحه های قبل بزنید.نقل قول:
هیچ صحنه ای از سریال سانسور نشده و در قسمت های بعدی به صورت فلش بک پخش میشوند.
تا اونجایی که من درباره کربلا خونده ام،از وقتی که سر امام حسین بر سر نیزه بلند شد سر بریده شروع به قرآن خوندن کرد و در شرایط متفاوت آیات مرتبط به همون موقعیت را میخوند؛اگه اشتباه نکنم در بارگاه ابن مرجانه داشت همون آیه ای که اول تیتراژ فیلم نشون میده را تلاوت میکردیعنینقل قول:
"و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون"
ریختن خون بر روی ران ومجروح شدن ران و بدبو شدنش برای ابن مرجانه ملعون افتاده بود.
یاحسین
ای منتظران بدانید که حسین را منتظران کشتند
امیدوارم که تکراری نباشه