دوست من مثل من بشین از بازی کردن با بازی های اصل و رعایت copyright لذت ببرنقل قول:
Printable View
دوست من مثل من بشین از بازی کردن با بازی های اصل و رعایت copyright لذت ببرنقل قول:
خوب یکی دو ساله دارم همینکارو میکنم ! ولی دیگه پول ندارم خداییش !نقل قول:
دوست من مثل من بشین از بازی کردن با بازی های اصل و رعایت copyright لذت ببر
الان چندین ماهه فقط دارم MW2 آنلاین میزنم بقیه بازی هام هم که تموم شده زیر قیمت فروختم !
راستی ! این -- و اینا مشکلی تو مولتی پلیر ایجاد نمیکنه ؟
+
اینجا MW2 باز داریم ؟
اقا منبعی چیزی بزارید لطفا:20:نقل قول:
آقایون یه راه حل آسون هست که من کپی خورش کنم.فریم ورش هم قدیمیه.همه چی حله.
یه طور کلی بگید راحت شیم.
با تشکر
شما یه خورده صبر کن نرم افزارهایه کاربردی برایه cfw نوشته بشهنقل قول:
اگه خیلی عجله داری یه دانگل at90usb162 بگیر 25تومنه از بازی رایانه
سلام به همهٔ دوستان
من یه سری از بازیم اجرا نمیشه حالا یا هنگ میکنه یا صفحه سیاه میده خوب بازیا رو هر ۲ جور تست کردم هم روی هارد داخلی هم خارجی با blue ray اورجینال هم تست کردم حالا بگذریم
میخواستم ببینم این سایت
که دوستان معرفی کردن من با نصب فایلهای آپدیتش مشکلم حل میشه؟ راستی ۲ جور فایل توش گزاشتهکد:http://store.brewology.com/updates.php?letters=mnop
Debug
Production
منظور از هر کدوم چیه و من کدوم هارو باید بریزم واسه اجرا بازی ها؟دو تاش رو که نمی خواد بربزیم؟
ممنون
بعضی بازیا ، معنی نمی ده ، اسم بازی که اجرا نمی شه رو بگید و همچنین از چه بک آپ منیجری استفاده می کنید ، ورژن دانگلتونم بگید تا ببینیم مشکل از چیه ... آپدیت همیشه برای حل مشکل جواب نمی ده ...
البته بگم که من خودم فرق این دیباگ با اون یکی رو نمی دونم ولی همیشه دیباگ ها رو دانلود کردم !
1- kill zone 2نقل قول:
2- medal of honner
3- ridge racer 7
4-taken 6
5-vanquish
6- www smack down 11 vs raw 2011
7-virtual tennis 3
8-sonics ultimate genesis collecton
10- fifa street 3
11-golden axe
مولتی من جدید و دانگل هم آخرین آپدیت spoof 3.55...
راستی آپدیت رو که ریختم توی ps3 بعدش چیکار کنم؟
ممنون از جوابت
جاوید جان نسخه های دیباگ سوای کارکرد معمولی اطلاعات اجرا شدن برنامه رو هم میدند و برنامه نویس ها میتونند روند اجراش رو بررسی کنند هر جایی که به خطار رسیده رو برند درست کنند .نقل قول:
یعنی دیباگ کاملتره؟ و دیباگ رو بریزم؟نقل قول: