-خوب پنل رو خريداري كردين در صورتيكه گارانتي داره نگران نباشيننقل قول:
-در صورتيكه نداره خوب تست هاي مربوطه رو انجام ميدين در مورد پيكسل ها وخود پنل
-احتمالا اونجا اسمبل ميشه
-خوب پنل رو خريداري كردين در صورتيكه گارانتي داره نگران نباشيننقل قول:
-در صورتيكه نداره خوب تست هاي مربوطه رو انجام ميدين در مورد پيكسل ها وخود پنل
-احتمالا اونجا اسمبل ميشه
امشب رفتم از نزدیک c6900 و c6200 رو دیدم.بجز فریمش تفاوت دیگه ای ندیدم.نقل قول:
این تفاوت کنتراست تو تصاویر دریافتی از ماهواره خودشو نشون میده؟
تو تصویر hd مغازه که تفاوتی من مشاهده نکردم.
تفاوت قیمتشم هم 100 تومنه!
-كاملا متفات هست مجتبي جان من هر دوي اين مدل ها رو داشتم ودارم و كاملا تجربي خدمتتون عرض ميكنمنقل قول:
-شما توي مغازه تصاوير كاملا روشن وشفاف رو ميبينيد توي خونه كاملا قضيه فرق ميكنه مخصوصا در مورد ابري شدن
-كاملا c6900 توي اين قضيه يك سر و گردن بالاتر هست وهمينطور كنتراست با تمامي سورس ها تست كردم
-ميگم چون اين دو پنل رو داشتم خدمتتون عرض ميكنم (شايد من خيلي حساسم :46:)
ممنونم.نقل قول:
6900 تو usb زیرنویس srt فارسی رو میخونه؟
دستگاه مالزیایی بود با گارانتی. خواستم بدونم این مدل مشکل خاصی به هم نمیزنه؟
کلا معایبی هم داره؟
نقل قول:
سلام من از بانه خريدم تست پيکسل و قيره رو با منو مخفی بايد انجام داد ميشه توضيح بدين پشت tv زده مالزی رو کنترل هم زده چين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام ببخشين c8000 اين دستگاه access point همراش هستش يکی از بچه ها گفت مدل های 3d باهاش هستش ولی گفتم شايد از بانه خريدم طرف نداده ممنون:11:
-اره توي پخش كلا همه سري هاي c يكسان هستندنقل قول:
-بله srt فارسي رو ميخونه
-نه مشكلي نداره اكثر مالزيايي ها منوي عربي وفارسي رو دارند كه داشتن هر كدوم به منزله ساپورت زير نويس فارسي هست
-تنها عيبي كه ميتونم بگيرم همون ابري شدنش هست البته با تنظيمات ميشه تا حد زيادي بر طرفش كرد
---------- Post added at 09:21 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------
-نه تست پيكسل مورد خاصي نيست هموني كه شما پيكسل هاي dead شده ويا رنگ ثابت رو توي صفحه نبينيدنقل قول:
منظورتون از ابری شدن چیه؟نقل قول:
-يك پديده اي كه توي edge led ها وجود داره و البته مقدارش كم وزياد هستنقل قول:
با عرض خسته نباشیدنقل قول:
شما تنظیمات رو برای کمتر کردن این عیب رو چی گذاشتین ؟
چون راستش من با تغییر تنظیمات با اینکه بنظرم خیلی کمتر شده ولی شبها که چراغها خاموشه یک فیلم اونم با محیط تاریک نگاه میکنم خیلی تو ذوق میزنه .