کسانی که این گوشی رو دارن در مرود باتریش بگین چند روز دوام میاره چقدر طول می کشه فول شارژ بشه و... ممنون
Printable View
کسانی که این گوشی رو دارن در مرود باتریش بگین چند روز دوام میاره چقدر طول می کشه فول شارژ بشه و... ممنون
مال من که تا 3 روز و خورده ای نزدیک به 4 روز با استفاده معمولی نگه میداره
اگر خیلی اس ام اس بزنم و حرف بزنم تا 2 روز یکم بیشتر نگه میداره
هرچی بیشتر باطری را شارژ می کنین عمر باطری بیشتر میشه. اوایل برای من یک صبح تا عصر بیشتر نمیشد با گوشی کار کرد الان 2 روز و نیم کار می کنم.
البته نکات کلیدی را باید رعایت کنید:
1- حتما برنامه task killer داشته باشید تا حداقل برنامه ها در حال اجرا باشن
2- حتما برنامه juice defender را داشته باشید که نرم افزار فوق العاده برای مدیریت شارژ باطری است و نشون میده عمر باطری با تنظیمات فعلی نرم افزار چقد بیشتر میشه. برای من تا 2.1 برابر هم شده افزایش بده
3- حتما شبها گوشی و خاموش کنید. بهتره عصر ها بذارید برای شارژ تا شب با شارژ 100% خاموش کنید. میدونید که گوشی وقتی به برق متصل میشه خاموش نمیشه و هنگام شارژ شدن روشن میمونه پس شبا از برق بکشید و خاموش کنید
4- حتما gprs را وقتی احتیاج ندارید غیر فعال کنید که از طریق ستینگ در قسمت Mobile network یا ویجت 2g/3g on/off این کار و انجام بدید
دوستان اين نكته رو مد نظر داشته باشن كه كلا سيستم عامل آندرويد در زمينه مصرف باطري ضعيفه!
يعني زياد باطري مصرف ميكنه. معروف به باطري خور
فرمایشاتون متین ولی موردی رو لازم دونستم که عرض کنم اینکه باتری های یونی لیتیوم کادمیومی جوری هستند که بعنوان یک حافظه عمل می کنن... بهتر بگم وقتی باتری رو نصف نیکه مصرف کنید و دوباره به شارژ بزنید این باتری ها دفعه بعد به اون نقطه رسیده دشارژ میشن و عمر مفیدشونو از دست می دن پس حتما صبر کنید باتری گوشی تا قطره آخر خالی شه بعد به شارژ بزنیدشوننقل قول:
نیازی به ذکر منبع نداریم چون خودم کتابشو خوندم درثانی تخصص تحصیلم اینه
اتفاقا من هم دقت کردم وقتی گوشی با تموم شدن شارژ خاموش بشه و بعد تا 100% شارژ می کنم مدت بیشتری طول می کشه تا شارژش دوباره تموم بشه
در مورد آندرویید هم به نظر من یکی از علتاش اینکه وقتی از ایک برنامه به محیط اصلی میرید نرم افزار بسته نمیشه و همچنان داره از باطری مصرف می کنه حتما باید با نرم افزار task killer ببندینش!
میگم چرا باتریه آیفون بر عکسه؟ میگن تا به 20 درصد رسید شارژ کنید...نقل قول:
نیازی به ذکر منبع نداریم چون خودم کتابشو خوندم درثانی تخصص تحصیلم اینه
آنتی اسپم:
روت کردنش سادست؟ فارسی اومد واسش؟
X10 سونی اریکسون قیمت کردم شیراز 29 /2 / 89 قیمت 529000 تومان
سلام. بچه ها MW600 من اسم فایل رو نشون نمیده. فقط با X10 این مشکل رو داره. فکر کنم با mediascape نمیتونه کنار بیاد.. شما این مشکل رو ندارید؟؟
.
.
.
.
راستی کیبورد عددی هم پیدا کردم، باید اول Input method رو بذارید روی Japanese keyboard.
بعد روی گزینه 1 تاچ کنید و نگه دارید تا منو ظاهر بشه بعد گزینه 2 رو بزنید. این کیبورد برای تایپ موقع راه رفتن و یا توی ماشین خیلی به درد بخور هست..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با زدن گزینه 2 کیبوردتون به این حالت تبدیل میشه. فقط دقت کنید که کیبورد رو روی حالت Aa بذارید که انگلیسی تایپ کنه. چون برای ژاپنی هم روی این حالت عمل میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حساب نیازی به نصب کیبورد htc برای X10 نیست.
یعنی شیراز اینقدر از تهرون ارزونتره؟تهران حدود 600 بود فکر کنم.!!!!نقل قول: