من ساكن غرب تهران هستم مركز مخابرات كاشاني و البته هنوز يك هفته از شروع سرويسم هم نميگذره. تو اين سه چهار شبي كه استفاده كردم هميشه همين طور بوده.نقل قول:
Printable View
من ساكن غرب تهران هستم مركز مخابرات كاشاني و البته هنوز يك هفته از شروع سرويسم هم نميگذره. تو اين سه چهار شبي كه استفاده كردم هميشه همين طور بوده.نقل قول:
دوستان من با شبانه 4تا فایل همزمان گذاشتم ولی سرعت توفیری نکرد .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه افتضاحه ... سرعت دانلودش از 25 بالاتر نميره و يه وقتايي كلاً صفر ميشه !
سرعت روزانه تو اکثر مناطق بالاستنقل قول:
از ساعت 3 شب تا 7:45 که رایگان هستش تو بعضی از مناظق خوب ، بعضی از مناظق بد ، البته به صورت دوره ای تو مناطق مختلف کم و زیاد میشه مثلا الان تو منطقه ی ما خوبه تو منطقه بعضی از دوستان پایینه ولی چند وقت پیش تو منطقه ی ما پایین بود ولی برای بعضی ها تو مناطق دیگه بالا بود
نه یکماهه دیگه نمیشه گرفت
3 ماهه ==>128==>9 گیگ ==>39210
3ماهه==>128==>15 گیگ==>54315
بقیه قیمت ها رو هم ازکد:http://sales.ngsnet.ir/esale.aspx?realmid=1
ببینید
این لینکی که دادید رو دیدمنقل قول:
صبا فقط 128 سرویس میده نه؟
بله 128 میده ولی 1MB هستشنقل قول:
شما اگه می خوای بگیری همون 128 رو بگیر وقتی وصل بشی 1MB هستش
من adsl از شرکت صبا نت تهران دارم و نمایندگی اهواز شرکت شرکت فارا هست .
و هم سرعت خوبه و هم هزینه من 128 گرفتم سه ماهه با 5 گیگ دانلود و سرعت دانلود صبح تا 50...و شب و ظهر 5 تا 15
و قطعی نداره :11:
سلام صبا نت با مودم aztech هم سازگاره؟
سلام
من از ساعت 3 كامپيوتر رو روشن گذاشتم واسه دانلود ولي از بس سرعت خراب بود كه هيچي دانلود نكرد ولي بعد از ساعت 7 سرعت رفت فضا !!! و 8 دقيقه بعد قطع شد . تو تاپيك "آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن" نوشته كه اگر تنظيم كنيم طوري كه ساعت 6:40 دقيقه ديس كانكت شه مي تونيم تا ساعت 7:45 دقيقه دانلود داشته باشيم . من اين كار رو كردم ولي چرا نشد ؟
این مودم ها رو ساپورت می کنه و بستگی داره شرکت نمایندگیش تو شهر شما چی بگه و من مودم netgear دارم که تو لیست این مودم ها نیست ولی خوب جواب میده
با توجه به وجود مودم های بی کیفیت در بازار و مشکلات بوجود آمده برای کاربران محترم و در راستای حفاظت از حقوق مشترکین بدینوسیله به اطلاع می رساند شرکت تنها امکان پشتیبانی از مودمهای مورد تایید کارشناسان فنی شرکت را دارا می باشد و در صورت استفاده از مودم های متفرقه شرکت قادر به پشتیبانی سرویس های خود نمی باشد.لذا از تمام مشترکین خواهشمندیم از لیست مودم های قابل پشتیبانی شرکت برای خریداری استفاده نمایید .
لیست مودم های قابل پشتیبانی شرکت :
1- Huawei MT800 – MT822
2- Huawei Wireless
3- Asus Am 602
4- Dlink 2640 – 2520
5- Fast Link
6- Linksys
7- Broadcom
8- ZTE
9- Symphony
10- Planet
و هزینه ماهیانه 128 ------- 9000 هست:11: