1- بعله، کاملاً به مودم/کیفیت سیم کشی منزل/ترافیک مرکز مخابراتی شما بر میگرده. برای مثال سیم کشی ساختمان مسکونی ای که من در اون از پیشگامان استفاده میکنم به زور 4 مگ رو میکشه، بعضی وقت ها تا 3 مگ کانکت میشه مودم به DSLAM ولی سرعتی که شرکت میده واقعی هست. اگه 2 تا 4 مگ بگیرید که من خودم تست کردمش، دور و بر 300 تا 500 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود چند کانکشنه دارید، سرعت تک کانکشنش رو تضمین نمیشه کرد، بعضی وقت ها خوبه، بعضی وقت ها بد. امروز مثلاً اینجا خوبه ولی حدود 5 روزی میشد که بدجوری سرعت تک کانکشن پایین و پینگ و پکت لاست بالا بود.
2- معمولاً مشکل خاصی با قند شکن نداره، مگر در همون مواقعی که پکت لاست و پینگ ها بالا میره، چه با قند شکن و چه بدون اون سرعت باز کردن صفحات و استریم تعطیل میشه. در همین مواقع هنوز با چند کانکشن روی هر دو حالت دانلود کامل میتونه پهنای باند رو بکشه.
3- سرعت پروفایل همه کاربرها برای مصارف داخلی و خارجی با هم ست میشه و در ساعت شبانه همیشه پایین هست از هر سروری.
4- محدودیتی در حجم دانلود شبانه نیست.
اگه مصرف شما صرفاً دانلود هست، شبانه اش با اینکه سرعتش در ساعاتِ اول شب بسیار پایینه، بعد از 4 نصفِ شب بهتر میشه و تا 7 که رایگان هست، شما یک ضرب دانلود کنید حدوداً 5 تا 6 گیگی در شب میتونید بزنید (نظر به اینکه یکی از سرویس هایی که حد اقل تا 4 مگابیت پهنای باند داشته باشند رو خریداری کرده باشید، مثلاً 2 تا 4 مگابیتشون رو که شبانه داره، سرویس های بدون شبانه هم دارند که ارزونتره، اشتباه تهیه نکنید ها.
و اگه خط شما کشش بالاتر هم داره، استفاده کنید این رو در نظر داشته باشید که ممکنه سرویس های بالاتر مثلاً 10 مگابیت در شبانه سرعتشون به هیچ وجه بالاتر از سرویس 4 مگابیت نباشه، چون تست نکردم به شخصه نمیتونم تضمینی هم بکنم. یک ماهه بگیرید، اگه سرعت بالا نبود ماه بعد هزینه اتان را با پایین آوردن سرعت سرویس خریداری شده پایین بیارید.)
فقط هشداری بدم، وضع پینگ پیشگامان چنگی به دل نمیزنه، اگه گیمر هستید اصلاً دور پیشگامان رو خط بکشید.