من ميخواستم صفحه سنگين نشه لينك دادم ولي مثل اينكه اشتباهي تگ درست ميكنه. اينطوريه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من ميخواستم صفحه سنگين نشه لينك دادم ولي مثل اينكه اشتباهي تگ درست ميكنه. اينطوريه:نقل قول:
سلام
من نمی دونم چرا بعضی وقتا که می خام DVD رایت کنم خیلی طول میکشه
یعنی مثلا 4 گیگ فیلم از هارد می خام رایت کنم حدود 3 ساعت طول می کشه
رایترم sony چین ، 2 -3 نمونه dvd خام هم امتحان کردم دیدم خیلی طولش میده
البته بعضی وقتا 3 ساعت طولش میده بعضی وقتا هم مثلا 20-25 دقیقه ای رایت می کنه !
بعضی وقتها هم که شروع به رایت می کنه 3 درصد یا 7 درصد میره بعد میاسته و بعد صدای قر قر از dvd رایتر در میاد ! بعدش هم باید امیدوار باشی که ردش کنه وگرنه هیچی دیگه !
یه بار هم با لبتاپی که در دسترسم بود خواستم رایت کنم حدود 2 ساعت طول کشید تا dvd رایت کرد !
اشکال کار چی می تونه باشه !؟
دوست عزیز ..هم بستگی به رم داره و هم بستگی به برنامه ای که باهاش رایت می کنی و هم بستگی به سرعت راتی که انتخاب میکنی ..هر سه دخیلن در موضوع..مثال میزینم الان براتنقل قول:
دی وی دی رایتر من هم سونی هست رم من 1 گیگ هست و cpu هم 3 گیگا هرتز و با سرعت 4X رایت میکنم
برنامه ای مثل BlindWrite یک dvd فیلم رو در سیستم من در عرض 5 تا 10 مین ایمیج میگیره و در عرض 20 تا 60 دقیقه !!! رایت میکنه..
ولی برنامه کم حجمی مثل DVDDecrypter در عرض 5 دقیقه در سیستم من ایمیج میگیریه...و در عرض نهایت 15 دقیقه رایت میکنه ..
حالا اگه سیستمی رمش پایین تر از رمی که من دارم باشه سرعت ایمیج با برنامه DVDDecrypter به حدود 12 دقیقه و سرعت رایتش به حدود 25 دقیقه میرسه
در شرایط نرمال که کاری به رم نداریم شما میتونید با استفاده از سرعتی که برای رایت انتخاب می کنید و نوع برنامه ای که باهاش دی وی دی رو رایت می کنید میزان ساعت رایت رو پایین بیارید
توصیه من برای ایمیج گرفتن از ویدئو دی وی دی و رایت اون : DVDDecrypter
و برای رایت دیتا : nero ورژن 6.5 به بالا
سرعت 4X هم بهترین سرعت و نرمال ترین سرعت هست.. با استفاده از این دو برنامه اگه میزان ساعت رایت بالا بود یقین بدونید که مشکل از پایین بودن میزان رم هست
دوست عزیز..یه پیشنهادی دارمنقل قول:
به دلیل قیمت پایین مدلهای معمول CD-W ..استفاده همزمان از CD-W و CD-ROM..زیاد به کار نمیاد..شما اگه پاورتون کابل اضافی برق نداره می تونید سی دی رام رو میتونید جدا کنید و یک سیستم شامل یک DVD-W برای دی وی دی و یک CD-W برای سی دی داشته باشید ..
البته این فقط یک پیشنهاده ..:11:
سلامنقل قول:
ممنون ولي من ميخواستم بدونم چه جوري ميشه يه تغذيه ديگه اضافه كرد؟ كانكتوري چيزي نداره كه يك به دو باشه يا همچين چيزي؟ وگرنه دو تا جاي درايو بيشتر نميذاشتن نه چهار تا!:46:
نظر دوستان راجع به اين چيه؟
ASUS - DRW1814BL
Asus 1814BL با توجه به قيمت مناسبي كه داره خوبه و همينطور در تست ها در حد خوب عمل كرده . رايتر برتر محسوب نميشه ولي گزينه مناسبي هست براي خريد
سلام Gabana جاننقل قول:
فقط برای این DVD-w دیدم اینترفیسش PATA نوشته بود. نمیدونم روی MB من اینو داره یا نه؟ GIGA PLG915
برای اون تغذیه هم راهی نیست که مثلا تغذیه 1 به 2 داشته باشه؟
اااااااا
اعصابم خورد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا چندین دفعه بی خودی سی دی یا دی وی دی هام سوخته ، چطور؟؟؟؟؟
به شیوه مسخره ای: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وسط رایت بعضی وقتا که یه برنامه دیگه اجرا می کنم ( مثلا یه فایل تکست ساده یا برنامه های دیگه ) یه هو دستگاه ریست میشه و cd یا dvd هم که می سوزه دیگه !
اشکال از چی می تونه باشه ؟:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگر فن کیس تون از اتصالات پاور استفاده میکنه میتونی بجاش از یه فن دیگه که کانکتور مادربورد داشته باشه استفاده کنی و یه اتصال رو خالی کنی
اینجوری هزینه ات هم 2000 تومن بیشتر نمیشه
سلام
لطفا راهنماییم کنید
من می خوام یه دی وی دی رایتر بخرم ، البته خودم یک دی وی دی رایتر ال جی دارم ولی خب برای 2 سال پیش ئه ، حالا دنبال یه رایتر عالی با امکانات بالاهستم قیمتش هم برام مهم نیست فقط عالی باشه
دی وی دی رایتری که می خوام بخرم ، می خوام بیشترین امکانات رو که در حال حاضر برای یه دی وی دی رایتر هست داشته باشه ، مدلی که شما پیشنهاد میکنید چیه؟
البته قیمتش از 100 تومن بالاتر نباشه چون مورد استفادم خانگی ئه ( اگرم بود بگید شاید خریدم )
می خوام خوب کار کنه اکثر دی وی دی ها رو بخونه؟
مثلا همین دی وی دی رایتر ال جی که من دارم تازگی ها موقع خوندن بعضی دی وی دی فیلم ها گیر میکنه و از همون قسمت فیلم به بعد رو دیگه نمیخونه در حالی که من همون دی وی دی رو که کاملا سالم بود در دی وی دی پلیر خانگی به راحتی و بدون هیچ مشکلی دیدم
در واقع منظورم اینه تا حد توان گیر نکنه ؟
سرعتش خوب باشه...
اینو یادآوری کنم که از تنها چیزی که میترسم اینه که دی وی دی رایتر بسوزه ، با این اوصاف شرکت هایی که دی وی دی رایتر ها رو گارانتی می کنن چقدر قابل اطمینان هستن ؟ آیا محصولاتشون اصل ئه؟
گارانتی های معتبر کدوم ان ؟
آخه شما چیکار می کنین که دی وی دی رایتر هاتن می سوزه ، واسه من که تو این 2 ساله هیچ مشکلی نداشته ...
میشه در مورد اینها توضیح بدید ؟ Blue Ray و HD DVD
معذرت می خوام که انقدر اطلاعاتم صفر 0 ... اکسترنال و بافر چیه؟
مدنظرم هست plaxtor خودم
حالا از شما می خوام که راهنماییم کنیم لطفا راهنماییاتون سلیقه ای نباشه .
در اصل ساخت کدوم کشورئه؟ plextor
بهتر و قابل اطمینان تره؟ plextorکدوم گارانتی برای
گارانتی ئه سریر اصلش رو می فروشه ؟ یا اصلش گیر نمی یاد؟
قیمتش حدودا چنده؟
PX-760SA
PX-760A
چه فرقی می کنن ؟ کدوم بهتره؟
چیه؟ plextor DVDRWآخرین مدل
از برندهای پلکستور کدوم رو توصیه می کنید ؟
سراغ دارین تو همین قیمت ها؟ plextor مارکی بهتر از
پلکستور بعد از مدل 716 دیگه درایو تولید نکرده..کما اینکه 716 هم خیلی درایو مالی نیست به نسبت درایوهای فعلی "
مدلهایی که شما گفتی همگی ساتا هستن "
-
ساتا هستن یعنی چی؟
همه درایوهای بعد از 716 از شرکتهای دیگه خریداری شدن""
-
من که سر در نیاوردم ، با این اوصاف من چی کار کنم ؟
این آقا چی میگه ؟ مطمئن ئه؟
آخه تو سایت های اصلی محصولات پلکستور هم این مدل ها رو اسمشو زده...
---------------------------------------------------------------------------------
"هيچ وقت سراغ پلکستور نرو فقط پولت را هدر مي دي"
ما كه از پلكستور خيري نديديم""
پلکستور پول بی خودی خرج کردنه""
"هر چی می خوای بگیر فقط پلکستور نگیر . من گرفتم به دردش گرفتارم . تازه همه فرمت ها را هم ساپورت نمی کند"
من دوتا دی وی دی رایتر nec دارم که واقعا عالی هستن هردو بسیار سریع رایت میکنن واقعا عجیبن هر DVD "رایتری خریدم بردم پس دادم حتی پلکستور رو پس دادم الان دو تا NEC دارم که یه دی وی دی کامل (فیلم یا دیتا) رو توی 6 دقیقه رایت میکنن خودشونم عین خر برام کار میکنن و تا الان آخ هم نگفتن
به نظرتون NECخوب نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که چنیدن نوع رایتر عوض کردم آخرش" NECرو انتخاب کردم
مدلهای این چند سال اخیرش خوب از اب در بیامده"
معمولا لنزهاش خیلی ضعیف و میری گرانتی میبینی اکثرا لنز سوزوندن"
اینایی که گفتن حقیقت داره ؟
اگه حقیقت داره پس من چیکار کنم ؟
چطوره که بعضی ها می گن عالیه ؟
از همه ی دی وی دی رایتر های سونی بهتره یا از اون بهتر هم هست ؟ 830aیه اطلاعاتی هم از سونی بدین ...
امکانات کدوم بالاتره سونی یا پلکستور؟ کدوم بهتره ؟
و ...
مرسی امیدوارم زودتر راهنماییم کنید .