نقل قول:
من یه ویندوز xp 32 دارم یه سون 64
تو xp با اکسپلورر پینگ حدود 350 بود
تو سون با فایرفاکس بالای 800 و با اکسپلورر حدود 600 بود
مگه ربطی به ویندوز و ... داره؟
نه به ویندوز ربطی نداره.............پینگ بالا رو باید با مرکز سرویس دهنده تماس گرفت و پرسید ......... شما اینجوری پینگت رو چک کن :
منوی استارت ...RUN...تایپ کن CMD.....داخلش تایپ کن ping 4.2.2.1 بعد یه اینتر بزن تا ببینی پینگت چقدره... .در حالت عادی باید بین 170 الی 240 باشه ...اگه بیشتر باشه مشکل از سرویس دهنده است...........( یادت باشه قبلش تمام برنامه هایی که از اینترنت استفاده می کنند رو Disable کنی.....)
نقل قول:
1-گاهی اوقات هم چراغ اتصال lan مودمم چشمک میزنه، ممکنه به خاطر همین سیم برقه باشه؟!
اون چشمک زدن چراغ Lan مودم برای اینه که شما داری از طریق پورت ( سوکت ) Lan مادربورد استفاده می کنی اگه به پشت کیس هم نگاه کنی اونجایی که سوکت مودم خورده به مادربورد هم یه چراغ کوچیک داره که روشن خاموش میشه...
نه مشکلی نداره و در حالت طبیعی باید این چشمک زدن ها باشه........
نقل قول:
2-اگه مودم همیشه روشن باشه خراب میشه؟ مودمم tp link هست، چون به نظر زیاد داغ میشه
نه من هم مودمم چند روزی میشه که مدام روشن باشه ....مشکلی پیش نمیاد.......( البته من تایید نمی کنم ولی خوب بهتره که چند روزی یه بار هم یه ساعت خاموشی داشته باشه و یا مواقعی که از اینترنت استفاده نمی کنی خاموشش کنی..)
نقل قول:
3-اگه همیشه به اینترنت وصل باشم پهنای باندم بیخودی از بین نمیره؟!
بهتره توی ساعت هایی که از اینترنت استفاده نمی کنی به اینترنت الکی وصل نباشی...........چون به هر حال برای همین وصل شدن ها و ارسال داده ها هم ممکنه یه مقداری از پهنای باندت مصرف بشه.............خیلی راحت هر موقع که با اینترنت کاری نداری دیسکانکت باش..........