علی جون مشخصات سیستم خفنتم بگو لذت ببریم:46:
Printable View
علی جون مشخصات سیستم خفنتم بگو لذت ببریم:46:
Cpu:2.53 i 5نقل قول:
Ram: 4GB DDR3
VGA: ATI Radeon 5650 HD
HDD: 500GB
اون دوستمون سیستمش تفاوت زیادی هم با سیستم من نداره ولی ببین چه ریدی بهش داده رم من با اون یکی هست به اون 7.2 داده به من 5.9:18: شده جایی هم دیدم رم طرف 8 gb بوده ولی ریدش کمتر از من بوده !!!:39: رو هوا همینجور رید میده بابا دلتون به ایـنــا خـوشه!!
این جوریم که شما می گی نیست. نمره رم فقط به حجم رم ربط نداره مهم تر از اون مقدار انتقال توسط سی پی یو هستش. ببین شما ممکن 2 گیگ رم داشته باشی با یه سی پی یو در ثانیه 4500 مگ حداکثر بتونی انتقال داشته باشی و ممکن مثلا یه سی پی یو خوب ای ام دی داشته باشی و با همون رم 14000 مگ انتقال داشته باشی پس فقط به رم نگاه نکن. پس رید و رایت رم همراه تاخیر اهمیت خاصی تو نمره دادن دارن. ضمنا مقایسه لپ تاپ با دسکتاپ فکر می کنم صحیح نیست چون معمولا تمام مشخصاتشون یکی نیست و نوع چیپست و چیزهای دیگه توی پرفرمنس دخیل هستننقل قول:
دوست عزیز این امار رو با چی گرفتی ؟نقل قول:
شما این اطلاعات رو برای هاردتون نوشتین پس چرا بازم نمره 5.9 دارید. با این وجود آیا تغییر محسوسی در پرفرمنس سیستم دارید.
Minimum Transfer Rate: 133.7 MB/s
Maximum Transfer Rate: 258.0 MB/s
Average Transfer Rate: 209.5 MB/s
Access Time: 13.2 ms
Burst Rate: 165.9 MB/s
CPU Usage: N/A
توی این تاپیک آقای استریم گذاشته بودنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310608[/HTML]
گرافیکت نمره پایینی گرفته باید بالاتر میگرفت. من 8800gt دارم 6.8 میگیره. درایور جدید نصب کردی؟
قابل توجه ali_z501 ببین چگونه بین کارائی سی پی یو و نمره رم ارتباط وجود دارهنقل قول:
منظورم سیستم ali honda بود:31:نقل قول:
Cpu:2.53 i 5
Ram: 4GB DDR3
VGA: ATI Radeon 5650 HD
HDD: 500GB
اون دوستمون سیستمش تفاوت زیادی هم با سیستم من نداره ولی ببین چه ریدی بهش داده رم من با اون یکی هست به اون 7.2 داده به من 5.9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده جایی هم دیدم رم طرف 8 gb بوده ولی ریدش کمتر از من بوده !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هوا همینجور رید میده بابا دلتون به ایـنــا خـوشه!!