ُسلام.ترمی 600 هزار تومان کمتر نیست.به نظر من که عمران نجف آباد بهتره.نقل قول:
Printable View
ُسلام.ترمی 600 هزار تومان کمتر نیست.به نظر من که عمران نجف آباد بهتره.نقل قول:
30 ساعت -----> 40 صفحه . شما ها دارین چی به هم میگین ؟! اگه دیانلا بیاد ببینه سکته میکنه . جدی که خیلی شورش رو در آوردین . 5 صفحه رو خوندم ، توش یه پست درست حسابی نبود . واقعا که . . .
کجایی هستین شما؟؟؟نقل قول:
جانم؟؟؟ اشتباه اومدي... زنگ طبقه پايين رو بزن! :46:نقل قول:
من دانشگاه بوعلی سینا همدان قبول شدم. ( مهندسی کامپیوتر روزانه )ولی احتمالا برم آزاد تهران مرکزی. من از تهرانم . رتبه ی شما چند شد؟نقل قول:
کسی اینجا دانشگاه بو علی سینا قبول شده؟
(فقط یه برق قدرت بوده تا حالا)
سلام امید جاننقل قول:
اولا که این پست رو باید توی تاپیک کاردانی مطرح می کردی
ثانیا :
1- فقط میتونی از بین گرایش های برق ، تغییر گرایش بدی...ولی نمیتونی رشته ی اصلی خودت رو تغییر بدی.
2-آره...چرا که نه ؟؟!!:5::5:
حق با ایشونه...جای درستی اومدن و حرف به جایی زدن...نقل قول:
بچه ها سعی کنید با درنظر گرفتن موضوع تاپیک ، پست بدین
من مهندسی شیمی دانشگاه رازی کرمانشاه قبول شدم رتبم هم 1453 بود از ایلام
ببخشید نبودم که جواب شما رو بدم و الان اومدم....نقل قول:
چون قول دادم بحث در این زمینه رو ادامه ندم از بقیه بچه های اینجا می خوام که ببینن بحث از کجا شروع شد...!!
شاید حق با شما باشه و من واقعا بحث کردن بلد نباشم ولی باز هم از بقیه می خوام که خودشون واسه خودشون قضاوت کنند که مطلبی که من نوشتم به موضوع بحث بی ربط هستش یا مطلب شما....!
من به هیچ عنوان نخواستم در جواب به پست شما رشته عمران و م شیمی رو مقایسه کنم ولی نمی دونم چرا شما اینقدر اصرار داری که عمران بیخوده و م شیمی حرف نداره!!!
نمی دونم شاید واقعا همینطوره که میگی و عمران واقعا خیلی بیخوده! من تعصب شما رو در مورد رشته ام نشون نمی دم چون اینجا افراد دنبال حقایق هستن نه تعریف و تمجید من و شما از رشته هامون....
در مورد نیازمندی های همشهری فرمودید که به عنوان منبع موثق مورد قبول نیست .... دقت کنید که من اون رو به عنوان منبع موثق معرفی نکردم چون اصلا منبع موثقی در این مورد وجود نداره.... فقط گفتم یه نگاهی بندازید ببینید اوضاع چطور هستش!!! اگه شما منبع مورد وثوقی دارید بفرمایید تا ما هم آشنا بشیم.... فقط نفرمایید فلان کس گفته این خیلی خوبه و الان تو امریکا اوضاع اینجوریه یا تو اروپا اونجوریه!!!
سلام
علوم ازمایشگاهی تهران پزشکی خوب هست؟؟؟!!!
نظرتون چیه برای یک خانوم؟
این بهتر هست یا مهندسی صنایع غذایی شهریار (ازاد )؟
همین بهتر هست . نه؟
منم پزشکی بهشتی 330
تبریک میگم به همه اونایی که به نتیجه تلاششون رسیدن
و آرزوی موفقیت دارم برای همه اونایی که قراره سال بعد به آرزوشون برسن و مهم اینه که میرسن