ببینید شما میتونید هاردهای اکسترنال و فلش مموری ها رو به کنسول وصل کنید و به وسیله اونها فیلم و اهنگ ببینید ولی نمی تونین بازیها رو روی اونها بریزید و تنها میشه روی هارد خود کنسول بازیها رو ریختنقل قول:
ببینید شما میتونید هاردهای اکسترنال و فلش مموری ها رو به کنسول وصل کنید و به وسیله اونها فیلم و اهنگ ببینید ولی نمی تونین بازیها رو روی اونها بریزید و تنها میشه روی هارد خود کنسول بازیها رو ریختنقل قول:
داش شهاب من رفتم یه آرکید گرفتم.
ممنون از راهنمائیات
مبارک باشه .نقل قول:
فقط تاپیک زیر که مربوط به روشهای نگه داری x360 هست را حتما مطالعه کنید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=349872
سایت فتحی نمی دونید کی آماده میشه؟
معلوم نیست. شما با مغازش تماس بگیرید همه قیمتها رو بهتون میگه .نقل قول:
سلام من می خوام یه کنسول بگیرم که روزی حداکثر باهاش 5 یا 6 یاعت دو نفره بازی کنم پولش رو هم دارم ( البته فقط برای کنسول نه برای بازی ها ) منتها موندم که 360 بگیرم یا PS3 .......اخه می ترسم که با این شانس کذایی ما 360 بگیریم و سه چراغه بشه ..PS3 هم که بازی هاش گرونه نمی صرفه برای یه بازی 40 یا 50 تومن پول بدی ............حالا موندم ......... پولش هم دارم و می خوام زود تر بگیرم تا پولش حیف و میل نشده ......... یکی به من بگه که آخر کدوم اینها رو بگیرم ...یه چیزه دیگه شنیدم که 360 تا 2012 هست و بعدش کنسول جدید مایکروسافت میاد ولی PS3 میگن تا 2015 هستش و بعد از اون PS4 میاد .میصرفه این دو سال رو هم دندون رو جیگر بزارم و برم کنسول بعدی مایکروسافت رو بگیرم یا نه اینها همش شایعه هستش.......!!!!!!!!!
از لحاظ سوختن كه خيالت راحت ديگه با برد جديدي كه اومده به اسم جاسپر درصد سه چراغ شدن صفر شده ...
من شنيدم كه Xbox هم تا 2015 راحت جا داره . يه مقاله خوندم كه يكي از سازندگان گفته بود كه هنوز به اواسط كار Xbox هم نرسيديم . كلي راه مونده تازه قرار ناتال هم بياد كه ديگه خودش خداست :دي
به نظر من همون xbox بگير با برد جاسپر خيالتم راحت
xbox 360 بگیرنقل قول:
جسپر بگیری احتمالش خیلی کمه
کنسول جدید هم حالا حالا ها نمیاد تازه قراره ناتال بیاد گرم شه
( شما اگه بخوای واسه کنسول جدید صبر کنید بایدبدون اینکه هیچ کدوم از بازی های شاهکار این نسل رو بازی کنید منتظر خبر کنسول جدید باشید بعدش چندین سال صبر کنید معرفی بشه کنسول جدید چندین سال بعد عرضه بشه بعدش چند سال بگزره هک بشه بعدش کم کم چند سال بگزره قیمتش بیاد پایین بعدش دوباره صبر کنید کنسول جدید بیاد و این دور تسلسل همچنان ادامه پیدا میکنه . این اشتباه رو شما اصلا نکن هر چه زودتر کنسولتو بگیر لذتت رو ببر)
.................................................. .................................................. .................نقل قول:
ایول :10: پس برای عید برنامه نزارم دیگه !!!! می خوایم بشینیم تیکن و سول کالیر و استریت فایتر .رزیدنت اویل ......( دیگه بازی دو نفره چی داره 360 ؟؟؟؟؟؟) بازی کنیم دیگه .ممنون ...از همتون .حالی دادین......:11:
ناتال یه چی شبیه NINTENDO wii نه؟