پس از الان تبریک مارو پذیزا باش.:11:نقل قول:
حالا که همه رو به این خوبی میزنی معارف رو یه کم تقویت کن ما سال دیگه کلاس بذاریم بگیم رفیق تک رقمی داریم:10:
Printable View
پس از الان تبریک مارو پذیزا باش.:11:نقل قول:
حالا که همه رو به این خوبی میزنی معارف رو یه کم تقویت کن ما سال دیگه کلاس بذاریم بگیم رفیق تک رقمی داریم:10:
به نظر من این روشهای به اصطلاح برتر همشون شر و وره :41::41::41: همون روشی که بلدید انجام بدید بهتر نتیجه میگیرید:46:
موفق باشید
واسه من دارهنقل قول:
عربی راهنمایی که چیزی نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره؟
آخه من خیلی ضعیفم جلبک از من بیشتر عربی یاد داره...
نه بابا همون عربي اول و دوم دبيرستان كافيه:thumbsup: يه سري نكات مهمشو مثل جمله هاي فعليه و اسميه - معرب مبني-تحليل صرفي - اعراب -جامد مشتق و ... رو اساسي ياد بگيري و بعد كتاب درسي رو حتما مطالعه كن (تمرين ها و كارگاه ترجمه) !:17:نقل قول:
به نظر من براي قواعد عربي از پيك گل واژه هم اگه داشته باشين ميتونين استفاده كنين...
من تو اين سه سال هر سه رو از ر همين كتاب نكات كليديشو ياد گرفتم... موفق باشين:15:
بابا عزیزان من اصلا نیازی به این نیست پایه قوی باشه البته این رو میگم شاید خندتون بگیره من اول دبیرستان معدلم 15 بود سال دوم 14 و سال سوم که امتحان نهایی داشتیم (سال 82 ) اول 3 تا درس رو افتدم (فیزیک و شیمی و زمین شناسی) بعد نوبت امتحانات شهریور شد اونا رو هم با تقلب قبول شدم و معدلم 11:45 شد فقط 45 صدم اضافه اوردم و شبانه نرفتم دیگه از این بدتر نمیشد به عنوان یک شاگرد تنبل تو کلاسمون معروف بودم برعکس من برادر بزرگترم شاگرد اول بود و رتبه اش تو کنکور سراسری ریاضی 78
44 شد و وقتی سال پیش دانشگاهی شدم توی فامیلمون می گفتند که این بابا خیلی افتضاحه نه به داداشش نه به این .
و تقریبا دی بود که یادم اومد باید درس بخونم هیچ چی هم سرم نمیشد نه پایه ی خوبی داشتم نه درس خون بودم ولی شروع به خوندن کردم (یادمه بابام نه برام معلم گرفت نه نه کتاب کمک اموزشی و داداشمم امریکا بود و کسی نداشتم بهم چیزی یاد بده)
یک ترسی تو دلم بود که هیچی یاد ندارم و چیکار کنم و یک روز تصمیم گرفتم و ترس رو کنار گذاشتم و نم نمک کتابهای درسی رو از پایه شروع کردم و همه ی کتابهامو اول خرداد تمام کردم و 1 ماه اخر مرور
خوب بچه ها می دونم سرتونو درد اوردم اینا رو نوشتم که چند تا نکته رو یاداور بشم:
1 اصلا نترسید که پایتون ضعیفه و نیازی به کتابهای راهنمایی ندارین اصل کار اینه که با اعتماد به نفس شروع به خوندن کتابهایی که تو کنکور میاد بکنین
2 توی درس خوندن همیشه و همیشه برای کنکور کتاب درسی مهمه پس اگه مدرسه میرین هیچ کتاب کمک درسی ای نخرین پس اول از روی کتاب بخونین و اگه سوالی داشتین از معلماتون بپرسین و اگه مدرسه نمیرین درسی که یاد نگرفتین رو از روی کتاب کمک درسی بخونین
3 برای خوندن کنکور باید مفهومی بخونین و از حفظ کردن خودداری کنید
4 توی دوران کنکور منظم و اهسته ولی پیوسته بخونین
5 هیچگاه هیچ درسی رو کنار نذارین چون حتی یک سوال زدن اون درس رتبتون رو جابجا میکنه
امیدوارم خاطراتم سرتونو درد نیاورده باشه و اونا رو به خاطر این گفتم چون عده ی زیادی شرایط قدیم منو دارن
موفق باشین
ریاضی +85نقل قول:
نوشته شده توسط dirty_coat [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها میخوام یک سوالی ازتون بپرسم و دوست دارم هر کی که میخواد کنکور بده و تو این تاپیک سر میزنه جواب بده:
می خوام بدونم اگه همه ی درسها رو خوب بخونین و کنکور بدین فکر میکنین چه درصدهایی بیارین(البته منظورم تو سراسری هست نه ازاد) لطفا درصد تک تک درسهای کنکورتون رو که پیش بینی میکنین بنویسین و هر کسی که مینویسه لطفا الکی ننویسه و همونی که واقعا فکر میکنه میزنه رو بنویسه.
درضمن من این سوال رو از روی سرگرمی و اینجور چیزها ننوشتم و دلیلی پشت این قضیه دارم که بعد که همتون نوشتین توضیح میدم
فیزیک +80
شیمی 100
عربی+ 90
زبان 100
ادبیات+90
دینی 100
این درصدا بر هر کسی که تلاش کنه نتنها آرزو نیست بلکه حداقله.
تو دیگه چرا ؟نقل قول:
هنوز که نتایج نیومده . فعلا بیخیال درس یکمی انرژی بگیر تا بعد:10:
ببخشید شما بعضی جاها(مثل اینجا) طوری صحبت می کنین که انگار خیلی وقت پیش کنکور دادین و بعضی جاها یه جوری که انگار امسال تازه می خوایین کنکور بدین! می شه یه توضیحی بدین.قصد ف...لی ندارم ولی به نظرم یه کم عجیب اومد حرفاتون تو چند تا تاپیک مختلف.نقل قول:
در مورد پایه هم با شما موافقم اصلا لزومی نداره خودمونو نگران کنیم من خودم به جز منابع کنکور هیچ کدوم از کتابای پایه رو نمی خونم اگرم واقعا توی مبحثی مشکل داشته باشیم که بدون یاد گرفتنش نتونیم درسای بعدو بخونیم همون موقع می تونیم اون قسمتای ضروری از پایه رو یاد بگیریم
البته جسارت نباشه ها...نقل قول:
ولی فکر نمیکنم اینقدرها هم که شما میگین ساده باشه:41:
یعنی اگه پایه قوی نداشنه باشی و بخوای از دی شروع کنی مسلما نتیجه قابل قبولی نمیگیری:11:
از دوم دبیرستان تا حالا دارم انرژی میگیرم:دی حالا وقته درسه...نقل قول:
تو دیگه چرا ؟
هنوز که نتایج نیومده . فعلا بیخیال درس یکمی انرژی بگیر تا بعد