oوب اگه آبدیت میخواد بزار آبدیت کنه دیگه با اون آّدیت حل میشه.نقل قول:
خوب ببین اسلیم نوع کنسول نه درایو لایتون و اینا درایو هست.
Printable View
oوب اگه آبدیت میخواد بزار آبدیت کنه دیگه با اون آّدیت حل میشه.نقل قول:
خوب ببین اسلیم نوع کنسول نه درایو لایتون و اینا درایو هست.
سلام
ساجد جان من پنل جلوی دستگاه رو برداشتم و اون سیمی رو که گفتی دیدم رنگش زرد بود . مدل هم که قبلا بهت گفتم الیت بود . منتطر راهنمائی شما هستم
طبق این آموزش برید :نقل قول:
من شخصا نتونستم از داس فلش استفاده کنم... به نظر خودم استفاده از جانگل فلشر برای رایت یه مقدار راحت تره... میتونین برای رایت فرمویر و بردن به وندور مود از بخش دوم و سوم این آموزش استفاده کنین :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=520245
فقط به جای فایل LTPlus-025v1.91.bin ، فایل LTPlus-025v2.0.bin رو که توی آموزش اولی هم هست انتخاب کنین...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
خوب دوستان به سلامتی یکی دیگه از درایو ها هم برایLT+3 رفت روی IN TESTING
یکی از درایو هایLITE ONهست این درایو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت C4EVA:
c4evaspeaks.com
بله ایشون درایو بنده تشریف دارن.:31::31:نقل قول:
امیدوارم سریعتر هـک شه.:20:
ورژن درایو منم همین هستش.. تستش چقدر میخواد طول بکشه فقط خدا میدونه. اگه به lt3 آپدیت کنیم باید xgd3 هارو دوباره رایت کنیم؟ اگه آره که خیلی بد میشه!!!
C4EVA NEWS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C4اعلام کرد که قطعا تا کریسمسLT+3رو ریلیز میکنه.تاکید کردند که قطعا عرضه میشه ولی امیدواریم که تاخیر نخوره.
اما نسخه جدید برنامهABGX360ظاهرا تاخیر داره و قرار نیست به این زودی ها بیاد.در اینصورت برای پچ کردن بازی ها باید از برنامهXBOX BCاستفاده کنیم که خوب به خاطر اینکه این برنامه اتوماتیک نیست کار یکم سخت میشه.
منبع:
کد:http://c4evaspeaks.com/
---------------------------------------------------------------
بله ظاهرا باید پچ بشن و رایت بشن ظاهرا بازی هایap2.5هم اینجوری است.نقل قول:
تست اش هم معلوم نیست چه قدر طول بشه ولی به زودی میاد
پست پاک بشه بی زحمت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه خبر خوب.
LT3 طی 24 ساعت آینده منتشر میشه!
c4 در مورد کنسول های اسلیم هم گفته:نقل قول:
<c4eva> creating nfo for 3.0, release within 24 hours, merry xmas everyone!
منبع:نقل قول:
<c4eva> slim will be done, takes extra time due to chip protection, working on it now!
c4evaspeaks.com
ویرایش:
مثل اینکه از اون 24 ساعت حدود 11-12 ساعت گذشته!(c4 اون پست رو 12 ساعت قبل فرستاده)
با این حساب تا 12 ساعت آینده LT 3 منتشر میشه.......
+
از بین درایو هایی که C4 برای رایت معرفی کرده کدومشون بهتره؟!اصلا فرقی هم دارن با هم؟
سلام
دوستان من میخوام بدم بیرون واسم آپدیت کنن البته منظورم اینه که فریمور بریزند که همه بازی های جدید رو اجرا کنه مدل دستگاه هم الیت و درایو هم احتمالا باید lit on باشه آخه پانل جلو رو که برداشتم سیم زرد رنگ رو یدم . از دوستان و اساتید عزیز خواهش میکنم منو راهنمایی کنید اگه در تهران جایی رو سراغ دارید که مطمن باشه و با انصاف، ممنون میشم آدرسشو به من بگید . آخه نمی خوام جایی برم که قطعه ای چیزی از دستگاه بردارن راستی چه قدر طول میکشه منظورم اینه که جلوی خودم این کار رو انجام میده و اگه ممکنه حدود قیمت رو هم لطف کنید که زیادی ازم پول نگیرند . اگر هم که باید ببرم توپخونه دقیقا کجاش ببرم؟ با تشکر .