چرا دارم راست میگی خیلی تاثیر داره آخه بندازم روش چه فایده؟باید اصولی درست بشه.:41:نقل قول:
2 قلم خرید کردم.نقل قول:
شیشه عقب که رسید به دستم و دیگری چراغ های عقب.
چراغ عقب رو که یه جورایی دبه کرد.
آره شیشه جلو و بغل رو دارم.
Printable View
چرا دارم راست میگی خیلی تاثیر داره آخه بندازم روش چه فایده؟باید اصولی درست بشه.:41:نقل قول:
2 قلم خرید کردم.نقل قول:
شیشه عقب که رسید به دستم و دیگری چراغ های عقب.
چراغ عقب رو که یه جورایی دبه کرد.
آره شیشه جلو و بغل رو دارم.
محمد ماشین رو کجا خوابوندی میتونی ببری یه جایی که بسته باشه؟
میزنن باز شیشه میشه همه چیزش رو مشکنن ها.یا یه روز دیدی شهرداری اومد جمش کرد بردش.
سلام
الان که کار خاصی روی ماشین انجام نمیشه تصور میکنم اگر کم کم شروع به پاک کردن رنگ ماشین بکنید بهتر باشه چون به هر حال این کار باید انجام بشه و چون خیلی سخت و وقتگیره از الان شروع کنید بهتره.
الان ماشین دمه خونست.
نه نترس ماشین رو نمیبرن همیشه ماشین رو روشن میکنم تکونش میدم تا حالت خوابیده نداشته باشه.
===
کامارو جان ماشین من جز سقفش خیلی بتونه داره.کار خیلی سختیه یه بار خواستم این کار رو بکنم ولی نتونستم.
با چی میتونم ببرم این رنگ و بتونه رو؟بعضی جاها مخصوصآ در ماشین 1 سانت و نیم بتونه داره!
میدونین صاحب های قبلی ماشین زیاد به ماشین نمیرسیدن تصادف که میکردن بدون صافکاری همین جوری میدادن بتونه میکردن.برای اینکه پول صافکاری ندن.!
یه ماده رنگ بر باید باشه محمد ولی در مورد بتونه نمیدونم چی باید بکنه اون رو
سلام.
من مدتی قبل در مورد چگونگی پاک کردن رنگ و بتونه توضیح دادم.که تکرار آن این است:
سلام.
مطلب مهمی در مورد سند بلاست یادم آمد که باید حتما بگم:
همونطوری که میدونید سند بلاست بوسیله پاشیدن ذرات شن بوسیله فشار هوا بر سطح مورد نظر انجام میشه.این کار برای پاک کردن سطوحی که زنگ و جرم زیاد دارن خوب و راحته و احتمالا کم هزینه..اما در مورد بدنه ماشین جریان یه کمی متفاوت میشه....
بدنه ماشین ( جدای اینکه چه مقدار بتونه و زنگ روی آن باشه) آسیب پذیری زیادی در برابر سند بلاست داره.
کسی که این کار را انجام میده باید واقعا تخصص و مهارت زیادی داشته باشه که اگر نتونه خوب از پسش بر بیاد صدمات جبران ناپذیری به بدنه خودرو میزنه.درست مثل پاشیدن رنگ روی بدنه که باید مقدار فشار و درشتی و ریزی ذرات رنگ و زاویه پاشش و فاطله پیستوله از بدنه رعایت بشه سند بلاست هم اینجوریه..اگر در رنگ آمیزی اشتباهی رخ بده میشه درستش کرد اما در سند بلاست راه برگشت وجود نداره و اگر از حد لزوم فشار زیاد و دانه ها درشتر و یا فاصله کمتر باشه نه تنها رنگ..بتونه و زنگها برداشته میشه بلکه از خود آهن بدنه هم سایده شده و سطح فوقالعاده ناهمواری ایجاد میکنه...
چند سال قبل یه بنز 250 مدل 75 همین بلا سرش آمد و بعد از سند بلاست بدنه ماشین انگار بوسیله یه وسیله نوک تیز و یا یه اسکنه فولادی قلوه کن شده بود..همه جای ماشین دچار این آسیب شد و رنگ آمیز گفت که این دسته گل جناب سند بلاستکار بوده که فرقی بین یه لوله زنگ زده نفت با بدنه این بنز قائل نشده..چیزی حدود 20 کیلو یا بیشتر بتونه مصرف شد تا این خرابکاری درست بشه که البته در نهایت نتیجه مطلوبی نداشت...
من فکر میکنم روشهای دیگه هرچند که احتمالا وقت گیر و پر هزینه باشه و این حسن را داره که مثل سند بلاست بدنه را خراب نمیکنه...مثل استفاده از مواد رنگ بر و یا سوزاندن رنگ و بتونه با استفاده از پریموس..البته در همه روشها باید کلیه قطعات کرومی مثل سپر و زهوار باز بشه ..
اگر روزی قصد انجام سند بلاست داشتید اول باید از مهارت و تخصص طرف مطمئن بشید و البته چند نمونه از کارهاش را ببینید و البته باز هم برای آزمایش بخش کوچکی از ماشین که زیاد در دید نیست را سند بلاست کنید و نتیجه رو ارزیابی کنین که آیا اپراتور مهارت لازم را دارد یا نه؟؟؟!!! همیشه گفتن که کار از محکم کاری عیب نمیکنه!!!
دوستان اگر روشهای بهتر و مناسبتری در نظر دارند توضیح بدید که این قضیه دست کمی از جریان کاب نداره..بلکه بیشتر!!
تشکر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
مرسی کامارو جان این مطلب رو یادمه نوشتین.
ولی من که این کار رو نمیتونم به تنهایی بکنم.
مرسی.
سند بلاست کار ماهر رو یا باید بدی دست کسی که کارش همین بازسازی ماشین هستش مثل اون وبلاگی که میشناختیم sccc بود فکر کنم یا یه همچین چیزی یا اینکه یه ماده رنگبر شنید بودم هستش یه مایع بود
من واسه تعمیر مدلهای کوچیک ماشین دیده بودم استفاده میکردن
مثلا مدلی که رنش دچار ریختکی شده بود با اون رنگش رو میبردن و بازم از اول رنگش میکردن.
سلام.
فعلا روشهایی که وجود داره اینهاست.شما ببین اول از همه کدام رو مبتونی با کمترین هزینه و بیشترین کارایی انجام بدی..شاید لازم باشه از چند روش استفاده بکنی مثلا یه جاهایی رو با مواد رنگ بر یا از شعله استفاده بکنی..اما سند بلاست رو حتما باید بدی دست متخصص این کار و تا 100% مطمئن نشدی نگذار سند بلاست بشه.
اگر مایلی بدنه خوبی داشته باشی حتما این کار رو انجام بده که اگر نه مثل اینه که روی پایهای فرسوده یه ساختمان قدیمی و تخریب شده دوباره یه خانه جدید بسازی..اگر دوستایی نزدیک خودت داری از اونها کمک بگیر و کار گروهی انجام بده.اینجوری خیلی بهتره
راستی مگه واسه اینجور ماشینها پلاک مخصوص ماشینهای کلاسیک نمیدن؟