نه رم باهاش نمیدن ... همون 8گیگ خودشه .... کابل خروجی tv نداشت ... باید خودم بخرم .... من با گارانتی نمیخرم :دینقل قول:
خب دقیق بگو امید..! رم باهاش میدن؟ یا همون 8 خودش فقط؟ خروجی TV نداره؟ الان بهترین گارنتی نوکیا چیه؟: دی
Printable View
نه رم باهاش نمیدن ... همون 8گیگ خودشه .... کابل خروجی tv نداشت ... باید خودم بخرم .... من با گارانتی نمیخرم :دینقل قول:
خب دقیق بگو امید..! رم باهاش میدن؟ یا همون 8 خودش فقط؟ خروجی TV نداره؟ الان بهترین گارنتی نوکیا چیه؟: دی
به به به داش یونس ....مبارکه...پیشاپیش. چی شد پس تو که گفتی می ذارم بیاد زیر 300 :31:نقل قول:
امید جان مبارکه ....پیغامت چی بود..این عجلت چی بود؟؟:31::10:نقل قول:
پیشاپیش مبارک باشه ! ...... من همین امروز گرفتم ... 450 .... هندسفری / کابل اتصال به پی سی / شارژر ... همینا هست .
واسه خودم نمیخوام...: دینقل قول:
ببینم شاید فردا تونستم ازش بگیرم بیارم خونه تستش کنم...: دی
شاد باشی:40:
دیر جواب دادی :دی .... اول خواستم ان97 بگیرم ... دقیقه 90 نظرم عوض شد ... :دینقل قول:
امید جان مبارکه ....پیغامت چی بود..این عجلت چی بود؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=
=
=
این دکمه هاش فقط مقداری اذیت میکنه ... البته فکر کنم من بهشون عادت نکردم.
خوب دوستان بازم از این گوشی تعریف کنید چون وقتی میشنوم خوشحال میشم .کی میشه قیمتش به حدود400 برسه تا بخرمش یونس جان اگه خریدی قیمتشم بهمون بگو و یه توضیحاتی از زبان خودت در مورد گوشی بده ممنون
2-3 هفته دیگه به 400 هم میرسه نگران نباش.:46:نقل قول:
مگه الان قیمتش چنده ..؟ راستی این قضیه گارانتی اصلی نوکیا چیه ..؟ میگن کمال الکترونیک شده !!!!!!!!!!!!!!!
سلام
منم واسه دوستم گرفتم..!: دی
مشکی
بی گارانتی
438 تومان..ورژن 10
حالا هر وقت بتونم گوشی رو ازش بگیرم یه مقایسه ای میزارم...:20:
شاد باشید:40:
تبریک میگمنقل قول:
فقط ببین چه نقصهایی به چشم میاد اونارو اینجا بگو
درضمن کد بازی ngage رو داشت ؟
اونو نگاه نکردم..! عیبش به نظرم 2 تا سافت کی گوشی هست که یکم کوچیک و بد دسته...!نقل قول:
شاد باشی:40: