نقل قول:
نه عزيز دل برادر اين گفته شما صحت ندارد .
به نظرم اين تمام صفحه شدن يه مسئله است چون شما بايستي براي هر گونه تنظيماتي صفحه رو دوبار لمس كني تا منوها بياد و بعد تغييرات بدي !
Printable View
نقل قول:
نه عزيز دل برادر اين گفته شما صحت ندارد .
به نظرم اين تمام صفحه شدن يه مسئله است چون شما بايستي براي هر گونه تنظيماتي صفحه رو دوبار لمس كني تا منوها بياد و بعد تغييرات بدي !
اختیار داری قربان... شما ها سرور مایین :11: انشالله بخری و باهاش از خوشی ها ثبت خاطره کنی. ما که فعلا باس منتظر بمونیم :31:نقل قول:
مچکرم از راهنماییت :11:
والا توی مجله جیبی یه اشاره کرده بود، اما توی توضیحات GSM.Ir مشکل رو کاملا گفته بود... حالا نمی دونم! به هر حال طبق گفته محمد جان نباس زیاد حاد باشه که آزار بده! مچکرم :11:نقل قول:
ویرایش شد ... لطفا مدیران پاک کنن
ویرایش شد ... لطفا مدیران پاک کنن
ویرایش شد؟! :18:
دوستان كه اين گوشي رو دارن يه سئوالي دارم
آيا تونستن طبق رويه اعلامي توسط دوستان درصفحات قبلي نرم افزار جي پي اس رو راه اندازي كنند ؟
بنده تمامي كارهاي گفته شده را قدم به قدم رفتم ولي هنوز 1 دقيقيه يا بيشتر با يد فقط تاييديه بدم .
نقشه رو هم كه نصب ميكنم لود نميشه و وقتي هم بعضي مواقع ميشه ميگه شما از داخل نقشه خارجي
بــــــــــــلـــــــــــ ـه!نقل قول:
آيا تونستن طبق رويه اعلامي توسط دوستان درصفحات قبلي نرم افزار جي پي اس رو راه اندازي كنند ؟
دوستان
منم به امید خدا تا فردا صاحب رنوار میشم :8:
امداد غیبی بود :31: قراره یکی از فامیلامون از تهران برام بگیره بیاره :8:
فردا هم میرسه :8: من از الان در پوست خودم نمیگنجم :31:
فقط یه چیز :
قبل از این که بخره زنگ زد گفت که نمایندگی اصلیش داره میده 410 تومن و میگه
آپگرید شده و ... اما بقیه مغازه ها میدن 390-400 اما میگن آپگرید نشده ... قضیه چیه ؟
من گفتم از همون نمایندگی اصلیش بگیره دیگه خیالم راحت باشه :10:
حالا میشه یکی راجع به این آپگرید توضیحی بده ؟
آقا مقداد کجایی که به کمکت نیاز داریم :10:
ممنون :11:
اوه اوه اوه ... اشتباه شد .. قرار بود این پست رو تو تاپیک ویوتی 2 بفرستم نمیدونمنقل قول:
چرا اینجا اومد :31: فکر کنم به خاطر تعدد tab ها بود :31:
شما هم تا قضیه لو نرفته پستتون رو ویرایش کنید :31: :10:
شاید فیرمورش اپدیت شده، یه احتمال دیگه اینکه نسخه KC910i باشه که البته بعیده! ولی اگه باشه که خیلی خوبه.نقل قول:
حالا میشه یکی راجع به این آپگرید توضیحی بده ؟