نقل قول:
زيگورات . دليران
نقل قول:
زيگورات . دليران
سلام.
من تصمیم دارم برای کارهای گرافیکی یه دونه لپتاپ بخرم. مدلهای زیادی بهم پیشنها شد و خودمم توی نت زیاد گشتم.
چیزی که چشمم رو گرفت m4400 DELL بود
میخواستم نظر شما دوستان رو در مورد این سری و خصوصا این مدل خاص بدونم
رجیستر جان راستش من خودم 6400 دارم منظورم Inspiron 6400 هست ، والا رده Inspiron تو محصولات دل جزو ارزونترین و پایین ترین رده هست ، ولی خب من دستگاه سخت و محکم تر از دل ندیدم ، یه بار نشسته بودم فیلم میدیدم پام خورد پارچ آب رو دستگاه روشن خالی شد ! جالب این بود که من از بس هول شده بودم دستگاه رو خاموش نکردم روشن که بود سر و ته کردم آب خالی بشه نزدیک 5-6 ثانیه نگه داشتم تا خالی شد و دستگاه هم همچنان روشن بود !!! بعدش با سشوار خشکش کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد ، یه بار هم بچه برادرم که 5 سالشه و نزدیک 13-14 کیلو وزنشه با دو تا پا رفت رو ال سی دی که بسته بود !!! برام جالب بود که چند لحظه هم وایستاد روش !! هیچیش نشد ، خیلی هم شده از دستم خورده زمین ! اینا رو گفتم به این برسم که اگه این اینطوریه پس ATG ها چطوری هستن ؟؟!! Precision که دیگه نگو ! فکر کنم با تریلی از روش رد بشی هیچیش نشه !!!
می خواستم بدون آیا ارزش داره پول بیشتر (50 تا 100 تومان) برای گارانتی m1530 بدیم
اوناییکه بدون گارانتی خریدند راضی هستند
اگه منظورت دلتا سرویس هست من برای دوستم دلتا سرویس خریدم و به نظرم نباید بد باشه چون مثل بقیه گارانتی ها نبود که بخری و بری به سلامت !! برام جلوی خودم رجیستر کرد و 1 ماه اولش هم تعویض هست و 11 ماه تعمیر ...نقل قول:
من میخوام xps m1730 بخرم قیمتش چنده؟ کسی لینک از قیمتش داره؟
یک ریسک هستنقل قول:
بستگی به خودتون و شانستون داره
باید شانس داشته باشین توی 1 سال اول مشکلی واسه لپ تاپتون پیش نیاد !!!
:10:
بله ... همانطور که از اسمش پیداست : Precision یعنی دقیق
حرفه ای ترین لپ تاپ های دل هستند
به نظر من از همه لحاظ تک هستند و اگر کسی بودجه اش را داره حتما خریداری کنه
لپ تاپ ها دستگاه هایی هستند که به شدت مستعد خراب شدن هستند.ریسک نکن.نقل قول:
:20::20::8:کدام یک از گارانتی های دل هم از بقیه ارزونتر وهم میشه بهش گفت گارانتی