درمورد پست اول گفته بودند فایل مینی ایمیج (bf2mini-blackfox.zip) رو روی سیدی بریزید خواستم بگم میشه با برنامه ویرچوال ساز درایور سیدی هم کار رو انجام داد
درمورد پست اول گفته بودند فایل مینی ایمیج (bf2mini-blackfox.zip) رو روی سیدی بریزید خواستم بگم میشه با برنامه ویرچوال ساز درایور سیدی هم کار رو انجام داد
من به این صورت آنلاین بازی میکنم:
1.بازی را نصب میکنم
2.پچ 1.41 رو نصب می کنم
3.پچ 1.5 رو نصب میکنم
4.یه فایل کرک رو کپی میکنم
و بعد بازی میکنم.
از وقتی سرور ایرانی آفلاین شده من بازی نمیکنم.ولی اگه دوستان هستن منم پایه ام بازی کنیم
کرک نباید بشه اگر بخواین انلاین بازی کنیدنقل قول:
بچه های ایرانی هم بازی می کنند همچنان در سرور والت
همون طور که گفتم می تونید با نام کاربری من در یاهو هماهنگ کنید که به همراه دیگر ایرانی ها بازی کنید
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
خیر انجا رو ببنید و اجرا کنید و پس از اون می تونید به سادگی بازی کنید:نقل قول:
کد:http://www.bf2.blogsky.com/
فعلا patch هارو گزاشتم رو دانلود
دانلود شد هیچ ایرانی هست که بشه باش بازی کرد
اگه بشه میشه با اینترنت 256kb بازی کرد؟
lag نمی ده؟
بله ایرانی که هست. سرعت شما هم خوبه و هیچ لاگی در کار نیست ولی امیدوارم پینگ پایینی داشته باشیدنقل قول:
برای هماهنگی با دیگر ایرانی ها هم نام کاربری یاهو رو اون بالا گذاشتم
بچه ها من هم بازی رو دانلود کردم و هم به ترتیب پچ 1.41 و 1.5 نصب کردم
بازی رم کرک نکردم
ولی موقعی که تو بازی ام میخوام بازی رو join game کنم میگه invalid cd key
میشه کمکم کنید
باید چیکار کنم
اون فایل مینی امیج دانلود کردم هم اونم کار نمیکنه
خرابه
باید از مینی ایمج استفاده کرد؟
سلام , از دوستان یکی میتونه لینک دانلود بازی رو برام پ.خ کنه ؟
نقل قول:
دوست گرامی شما کارها رو درست انجام دادین. تنها نکته اینکه باید بدونیم ما تنها می تونیم به سرورهایی بریم که -- شده باشن و در میون این چند هزار سرور تنها نزدیک به 5 سرورو هستند که کرک شده و البته پینگ خوبی هم برای ما دارن. بهترینشون همون سرور والت هست که بیش تر دوستان ایرانی اونجا می رن که هم پینگ خوبی داره و هم درجه بندی داره می شه جنگ افزارها رو باز کرد توش
شما با نام کاربری من در یاهو در تماس باشید تا بیشتر روشنگری کنم
آقایون من یه بار server راه انداختم ولی هیچ کس نمی تونست وصل بشه invalid CD-Key میزد!!
کمک کنید