ببخشید. لطفا پاک شود.:31:
Printable View
ببخشید. لطفا پاک شود.:31:
سلام دوست عزيز( soroush1362 ) منتظر پيام شما هستم - با تشكر .
با سلام
از شما دوستان عزيز بابت فرستادن كارت طلائي شاتل ممنونم - موفق باشيد
با سلام
سرعت دانلود سرويس 128 شاتل چقدر است؟
با تشكر
14--16نقل قول:
--------
مجددا سلام
در شاتل از ساعت 1 الي 7 صبح كه دانلود رايگان ميشود افت سرعت چقدر است؟ بر فرض در سرويس 256 كه سرعت دانلود 32
ميباشد در ساعات رايگان به چه رقمي افت ميكند؟
با تشكر
افت سرعت نداره! فقط ممکنه سرعت کم وزیاد بشه که مقدارش بستگی به مرکز مخابراتتون داره که چقدر یوزر شاتل داشته باشندنقل قول:
سلامممنون
دوستان عزیز یه چند تا سوال داشتم خواهش می کنم بی پاسخ نذارین من توی یه شهرک تقریبا کوچیک زندگی می کنم و تو شهر ما هم سرویس دهنده (ISP) یکی بیشتر نیست (هست ولی دور از منطقه ی ما حدود 50 کیلو متر باید برای اتصال به سرور کد شهری بگیریم ) سرعت اینترنت ما هم حدود kbsp19 تا 26 ست تا حالا از این بالاتر هم نرفته انگاری تراکتور خدایی باید 5 دقیقه صبر کرد تا سایتی مانند یاهو باز بشه
سوال من : برای نصب ADSL مخابرات گیر نمیده یعنی شرایط خاصی نمی خواد (یعنی بگه واسه شهر های بزرگه یا اینکه باید سرویس دهنده این شرایط رو داشته باشه )
دوستان من الان نزدیک به دو سال با همین سرعت ( نهایتن 27 کیلو بایت ) وصل میشم و تغیری هم نمی کنه حالا یه مودمی می خوام که سرعتش حداقل از 35kbsp بالا باشه
سلام
دوستان با این سرعت من سرسام می گیرم
خدایی کا با این سرعت خیلی حال گیری فقط بعضی از شبا نزدیک ساعت 2 تا 4 بامداد که سرعتش حدود 27 می یاد
ولی روزا از 19 بالاتر نمی ره
اطراف شهرک ما هم تا 50 کیلومتری یه ISP بیشتر وجود نداره
اونم که سرعتش مثل تراکتوره
باور نمی کنید یه 2 روزی از اینترنت اموزش پرورش منطقه استفاده کردم من که حال کردم سرعتش حول و حوش 100 KBSP بود
حالا دوستان اگه کسی راهی واسه این سرعت می دونه بگه که محتاج کمکم منم رشته کامپیوتر
سرويس ADSL ممنوعيتي ندارد و همه ميتوانند استفاده كنند مشروط بر اينكه خط تلفن شما pcm نباشد.نقل قول: