از قدیم گفتند: زرشک هسته داره. خلایق هر چه لایق.نقل قول:
Printable View
از قدیم گفتند: زرشک هسته داره. خلایق هر چه لایق.نقل قول:
منم 5 ساله سپنتا دارم.
مشكل نوسان و ... هم دارم، يعني از بعد عيد به اين طرف، اما ديروز اوضاع بهتر بود، ولي پينگم در حد بنز بالا بود!
دوستان توجه كنيد كه مشكل پهناي باند و ... يه مقدار زياديش هم زير سر مخابراته. يعني اين مخابرات كلاً با شركتهاي اينترنتي، مخصوصاً اگه يك مقدار كوچيك تر باشند (نسبت به شاتل و پارس آنلاين) بدجور تا ميكنه. بعضي وقتا هم كه اينترنت كلاً قاطه. نمونش ديشب كه خيليها قطعي داشتند. ولي من اصلاً قطعي ندارم، فقط سرعتم افت ميكنه.
شاتل هم يكي از دوستام داره، ميگفت افتضاحه. نه اينكه حالا همه جا افتضاح باشه. اتفاقاً بهترين مسير روتينگ ايران به اروپا رو ميگن مال شاتله، ولي يه ريسكه، شما الان از سپنتا درخواست تخليه بديد، تا وقتي كه بخواي از يه جا ديگه سرويس بگيري، ممكنه پورتت رو رو هوا بزنند و ديگه دستت از همه جا كوتاه بشه. تازه بعد از همه اين داستانا ممكنه اينترنتي كه ميگيري بهتر از ايني نباشه كه الان داري.
در كل اين مشكلي هست كه اكثراً دارند باهاش دست و پنجه نرم ميكنند و من فكر ميكنم باز سپنتا هنوز سرويساش از بقيه جاها بهتره.
منم 4 سال عضوش هستم.(حتی از راه معرفی کاربر اکانت مجانی میگیرم).
اما اینکه چند وقته خیلی سرعتها داغون شده و مدام نوسان داره باید حتما توسط کاربرا پیگیری بشه.
از قدیم گفتن تا بچه گریه نکنه شیر بهش نمیدن.
با دست روی دست گذاشتن و سکوت کردن اونا پیش خودشون مبگن که اینا حتما راضی هستن دیگه....
من که تا قطع میشه 1 ساعته وصل نشد بهشون زنگ میزنم.....
اینقدر زنگ زدم که دیگه تا الو نگفتم میشناسن منو...
هر بار میگن مشکل از تهرانه و جالب اینه که خودشون میدونن کی وصب میشه و همون وقتی که میگن وصل میشه...
چند ماهی هست که خیلی افتضاح شده.....
من احتمالا ۲ هفته دیگه که سرویسام تموم میشه دیگه تمدید نکنم و اگر برای تست هم که شده از شاتل سرویس بگیرم ..
از نظر قیمت برای منی کاربر پلاتین هستم خیلی با شاتل فرق نمی کنه (42400 در مقابل 43000 ) ولی خوب شپنتا هدایایی میده که به نظرم همین امتیاز هاست که اکثر مشتریاش رو نگه داشته ولی در عوض کیفیت متوسط و ساپورت اش صفر هست !
من از چند نفر شنیدم که قسمت عمده پشتیبانی سپنتا اصلا تو تهران نیستند و به صورت ریموت از شیراز جواب می دن ! اگر دقت کرده باشید قسمت پشتیبانی اصلا دسترسی مستقیم به اینترنت نداره و اگر هم مشکلی باشه فقط می گن که اون رو گذارش می کنن ! و فقط می تونن نمودار منطقه یا یوزر رو ببینن یا پورت رو ریستارت کنن ...
من چند بار مجبور شدم برای اینکه مشکلم رو حل کنم (یک بار پنهای باند منطقه پر شده بود ) حضوری به شرکت برم ...
تاپیک شاتل رو که نگاه می کنم چیزهای جالی میبینم که مثلا یوزری با داشتن ۱۲۸ می گه کیفیت افت کرده و فقط ۲۰ کیلوبایت دانلود داره ! .. منی که ۲۵۶ دارم نهایت 27 کیلوبایت می تونم بگیرم ولی تو شاتل 31-32 می ده ...
حالا هر موقع سرویس جدید وصل شد صعی می کنم یه review ازش بزارم ..
امیدوارم قطعی خیلی طولانی نباشه ...
سلام . دوستان ناراحت نشید ولی چرا من قطعی ندارم ! من چرا پینگ بالا ندارم !
دوستان خواهش می کنم به خاطر اینکه حالا یک بار سرویس شون قطع شده و یا یک بار پینگ باا رفته موضوع رو بزرگ نکنید و شرکت رو به خاک سیان نشونید . نسبت به دیگر شرکت ها مقایسش کنید !!!
من ازش راضی هستم . منطقه مخابراتی تهرانپارس - عاطف 7772
ما که تو شهرستانیم خیلی قطعی داریم....
شما بپرسید چرا این جماعت قطعی دارن نگید من قطعی ندارم...!
البته اینجا پارس با مخابرات زدو بند داره ولی مشکل از مخابرات نیست مشکل از خود شرکت هستش چون مخابرات خط رو فعال کرده و موقع قطعی هم فعاله...
خوب آخه من دیدم که خیلی ها قطعی ندارن اما اینجا می بینم . در هرصورت من نظرم بر این است که با آمودن سرویس مخابرات همه چیز خراب شد . ایشالله که دیگر قطعی نداشته باشید . من الان پینگ کردم 128 نمحدود دارم »»» دانلود : 14 آپلود:5 پینگ : 362
بد نیست بدونید که الان سپنتا تو کرمان هم داره سرویس میده.
بچه ها من سرویس صبانت دارم اما چون نامحدود 128 نمی ده می خوام از سپنتا سرویس بگیرم.من سرویسی که می خوام بگیرم می خوام درست درمون باشه . سرعت دانلودش خوب باشه برای وبگردی عالی باشه قطعی نداشته باشه.آیا سپنتا انتخاب خوبیه؟
خواهشا درست حسابی راهنمایی کنید می خوام 3 ماه تابستون رو با اون بگذرونیم.تابستون کوفتمون نشه!:31:
راستش من الان نامحدود دارم همه جوره دارم ازش استفاده میکنم . بدبخت اون کسی که افتاده تو پورت من ، چون از 13 اسفند تا الان من فط 2 روز کامپیوترم رو خاموش کردم و همش تو دانلود و .... وده ( البته سیستمم سرویس شده ) .
من راضیم .