اگه ان97 چیپ داشته باشه اولین نفری که می خره خودمم:31:نقل قول:
گفتم ديگه...هر وقت 97 اومد اينم انگيج دار ميشه..باهمون شرايطي كه پست قبلي گفتم....
البته بعيد ميدونم رو 5800 مانور بده چون چيپ نداره...
Printable View
اگه ان97 چیپ داشته باشه اولین نفری که می خره خودمم:31:نقل قول:
گفتم ديگه...هر وقت 97 اومد اينم انگيج دار ميشه..باهمون شرايطي كه پست قبلي گفتم....
البته بعيد ميدونم رو 5800 مانور بده چون چيپ نداره...
ممنون یونس جان. اما به نظر من نوکیا قیده چیپ رو زده کلا!!! اگه چیپ داشت کلی تبلیغ می کرد برا چیپش!!!!!!!!!
اما من توی انتخاب این گوشی با یه ویندوز موبایل گیر افتادم !!!!!!!!!
تشخیص دست نوشته فارسی و بازی خیلی برام مهمه!!!!!!قیافش خیلی مهم نیست اما امکانات سخت افزاری خوبی داشته باشه!!
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟ گوشی زیره 420 تومن.
وقتی سی پی یو اش معلوم نیست چطور تبلیغ کنه برای شتاب دهنده ی 3 بعدی ؟؟نقل قول:
مگه ان 95 کلاسیک که چیپ داشت واسه چیپش تبلیغی شد که واسه 97 بشه ؟
اره خوب!!! حرف شما هم درسه اما شما یه سری به یوتوپ بزنید و تبلیغات قدیمی گوشی های چیپ دار رو نگاه کنید. اگه چیپ داشته باشه حتما تبلیغ می کنه!!! اما بازم نمیشه در مورد این قضیه نظر قطعی داد!!!
دوستان میشه لطفا نظرتون را در خصوص اینکه بعد از update کردن 5800 با آخرین فیرمور چه تاثیر و تغییراتی در سرعت و حساسیت تاچ و .....بوجود میاد توضیح دهید؟
با تشکر
دوستان میشه لطفا نظرتون را در خصوص اینکه بعد از update کردن 5800 با آخرین فیرمور چه تاثیر و تغییراتی در سرعت و حساسیت تاچ و .....بوجود میاد توضیح دهید؟
با تشکر
من امروز این گوشی رو دستم گرفتم و یه کم باهاش کار کردم. باید بگم خیلی گوشی رادستیه. ولی یه کم موقع باز کردن کلیپ ها لفتش میداد. صاحبش می گفت تو بعضی از جاها باید دابل کلیک کنی . این طوری باشه خیلی بده.
پوریا جان این حالت دابل کلیکش درسته؟
تو تنظیماتش جایی هست که این حالت رو از کار انداخت؟
راستی این سنسورش خیلی حساسه یه کم دستم می لرزید صفحش روتیت می شد.
آره درسته بعضی جاها دابل کلیکه و بعضی جاها سینگل کلیک!(بعد یه مدت راه میفتی!)نقل قول:
آره اما حساسیتش قابل تنظیمه!
راجع به کلیپ ها هم مشکلی نداشته تا حالا(چه از خود گالری چه از ویدیو سنتر!)
---------------------------
راستی دوستان امروز روش چند تا کلیپ ریختم میخواستم ببینم تا چه بیت ریتی(Mp4) ساپورت میکنه!
تا بیت ریت 4600-5000 براحتی ساپورت کرد که خیلی باعث تعجب بود!
سلام
یه سوال داشتم
توی مشخصات این گوشی زده 8.45 ساعت مکالمه
میخواستم بدونم واقعا شارژ این گوشی به نسبت باقی گوشی ها اینقدر بیشتره یا محسوس نیست؟
اگه پاسخ بدید ممنون میشم
با تشکر