سلام به همه دوستان
این مشکلی که میگم یه هفتست پدرم رو دراوده، من 5 ماهه اینترنت پرسرعت دارم، تا همین 1 هفته پیش هم مشکل خاصی نداشتم. ولی یه هفته است بیشتر اوقات روز هر ده 15 دقیقه یه بار دیسکانکت میشم. وقتی هم دیسکانکت میشم، چراغای مودم همگی روشن هستن. نکته عجیب هم اینه که بعد قطع شدن وقتی روی آیکون اینترنت راست کلیک میکنم و repair رو میزنم، اتصال دوباره برقرار میشه.
سه چار بار به پشتیبانی شاتل زنگ زدم ولی گفتن شما از اینجا مشکل نداری. هر چی هست مربوط به خودته. فیرم ویر مودم که بیلیون Billion باشه رو آپگرید کردم، مودم رو ریست کردم ولی فایده ای نداشت. فکر کردم شاید دانلود منیجر ایراد داشته باشه، با اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس و اپرا هم دانلود رو امتحان کردم ولی بیشتر ساعتای روز همین مشکل رو دارم. فقط هم برای دانلود نیست، یعنی هیچ کاری هم نکردم و فقط پینگ کردم، ولی هر 10 پونزده دقیقه یه بار request timed out میده. برای اطمینان بیشتر مودم رو از طریق usb هم به کامپیوتر وصل کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
برداشتم ویندوزم رو که تازه یه ماه بود نصب کرده بودم، دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت. من شهرستان هستم (ساوه) زنگ زدم به نمایندگی شاتل که adsl رو اونا برام نصب کرده بودن، اونا هم جواب درستی ندادن. اومدن نیگا کردن گفتن کاری نمیشه کرد، باید خودت پهنای باند خودت رو محدود کنی (؟) چون خطوط مخابرات این سرعت شما رو نمیکشه (؟) اینطور که حدس زدم چیزی بارشون نیست.
دیگه نمیدونم چی کنم؟ 4 روز دیگه قراردادم تموم میشه. میخوام بگم قطعش کنن. چون این جوری فقط پولم داره حروم میشه. کسی از دوستان چیزی به ذهنش نمیرسه؟ من حسابی کلافه شدم. اصلا چطور میشه چراغای مودم روشن هستن ولی اینترنت قطع میشه؟ فکر میکنید با عوض کردن مودم مشکل حل بشه؟ یا نه؟ توی گوگل همین مشکلم رو سرچ کردم، دیدم یه نفر همین مشکل رو داشته و بعد از امتحان کردن همه چیز، متوجه شدن که دی اسلم مشکل پیدا کرده بوده. یعنی امکانش هست؟ چون من به نمایندگی شاتل در ساوه که گفتم، اکیدا گفتن دی اسلم اگه مشکل داشته باشه برای همه مشکل پیدا میشه نه فقط برای شما. توروخدا کمک کنید، من تنها سرگرمیم همین اینترنت مثلا پرسرعته. دیگه جدا حوصله اینترنت ذغالی رو ندارم