ببینم این مرحله همونی نیست که باید یه کارت پیدا کنی؟؟
کارت رو پیدا کردی؟؟
Printable View
ببینم این مرحله همونی نیست که باید یه کارت پیدا کنی؟؟
کارت رو پیدا کردی؟؟
با این توصیفی که کردین به نظر میاد در Mission 9 - Nurse's Office مشکل دارین.نقل قول:
شما بعد از زدن کلید آسانسور, باید به جلوی در رفته و کلید E رو با نگه دارین. (حتما کارت رو در اختیار دارین)
حالا اگه در آسانسور بعد از حمله آلما بسته بمونه, این یک باگه... اما راههای حل مشکل:
- اگه با استفاده از لود آخرین سیو مشکل حل نشد این ماموریت رو از اول شروع کنین.
- اگه بعد از شروع دوباره ماموریت مشکل بازم بمونه از سیو یکی از کاربر ها کمک بگیرین!
آره همینا که هوس گفت :دی راست میگه :10:نقل قول:
1) این Awards به چه دردی میخوره و برای چیه و اگر همه اون رو باز کنیم چه چیزی گیرمون میاد.
چون همه اونا رو باز کردم ودرقسمت Awards یک لیست دیده میشه که روی هر کدومشون کلیک یا اینتر میزنم بازم همون لیست هستش.
با تشکر !؟:40::11::10:
انجام دادن بخش Awards در PC هیچ تاثیری نداره و بلکه امتیازاتی رو به دارنده های نسخه کنسول میده که این لیست تحت نام اچیومنت (Achievement) در X360 و تروفی (Trophie) در PS3 عنوان میشه.نقل قول:
انجام دادن کامل اچیومنت ها, 1000 امتیاز به دارنده های نسخه X360 و انجام دادن کامل تروفی ها, 42 برنز, 5 نقره, 2 طلا و 1 نشان پلاتینوم رو به دارنده های نسخه PS3 میده.
سلام دوستان. من تو اجرای بازی مشکل دارم. وقتی رو بازی کلیک می کنم یک ایرور می اد مبنی بر این که d3dx9_40.dll پیدا نمی شه. باید چه کار کنم؟ ممنون از راهنماییتون.
نگران نباش دوست عزیز آخرین ورژن DirectX رو نصب کن مشکل حل میشه راستی برای بهتر اجرا شدن بازی ویندوزت هم آپدیت کن:46:نقل قول:
اینم لینک آخرین ورژن DirectX 10 برای ویندوز XP :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل این که نقدم خیلی چرت بوده چون که انگار حتی یه نفر هم نخوندش:19:خواستین بخونین صفحه ی 48 هستش:19:
من سری اول این بازی رو بازی نکرده بودم این اولین تجربه ام بود !
بازی زیبایی بود با اکشن های سریع و داستان زیباش !
تموم هم کردیم ...
ولی یک سوال :
Alma ... چرا به دنبال ماست و آخر بازی هم ... ؟
خبری از نسخه ی بعدی موجوده ؟!
نقل قول:فعلا كه خبري نيست !!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=243441&page=28
ببینم کسی میتونه note pade ها و درکل اطلاعاتی رو که پیدا میکنیم بخونه من باید لاقل اکثر کلماتشون رو روی کاغذ بنویسم بعد از دیکشنری پیدا کنم بابا انگلیسیش خیلی درپیته ؟!!!!