این همون Copper Gold هست دیگه ..همون اول معرفی شد جدید نیست ..جنسش طلا نیست رنگه طلایی داره .نقل قول:
این همون قهوه ای نیست ؟؟
@ بهراد
سنسورش EXMOR سی ماوس هست ...
Printable View
این همون Copper Gold هست دیگه ..همون اول معرفی شد جدید نیست ..جنسش طلا نیست رنگه طلایی داره .نقل قول:
این همون قهوه ای نیست ؟؟
@ بهراد
سنسورش EXMOR سی ماوس هست ...
نه حمید !! این که سنسورش هست
سعید میگفت توی سی 905 سونی از چیپ bionz که توی کمرا های slr ش استفاده میکنه استفاده کرده !!
حميد خودت سايز اصلي را ديدي؟
عالي گرفته
نه ديگه روشن گرفته نه هيچي!!!
مخصوصا ابر را خيلي خوب گرفته اين دفعه
سعید خالی زیاد میبنده :دی کجا دیدین همچین چیزی ؟نقل قول:
سعید میگفت توی سی 905 سونی از چیپ bionz که توی کمرا های slr ش استفاده میکنه استفاده کرده !!
نه نصفه دیدم ..مگه میشه با این سرعت ت..ی فول سایز دید ..حالا باید یکیشو دانلود کنم با دانلود منیجر .نقل قول:
حميد خودت سايز اصلي را ديدي؟
عکساش عالیه فوق العادست هم کیفیتش هم رنگ بندیش تازه اصلا نویز هم نداره
چرا ... يه ذره نويز داره ولي خيلي كمهنقل قول:
عکساش عالیه فوق العادست هم کیفیتش هم رنگ بندیش تازه اصلا نویز هم نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه نصفه دیدم ..مگه میشه با این سرعت ت..ی فول سایز دید ..حالا باید یکیشو دانلود کنم با دانلود منیجر .
نه بهراد اشتب میکردم. هر دومون ک.. شدیم پسر. اینو تو یه فروم خارجی خوندم بعد ملت ریختن سر یارو که این حرفو زده. یادم رفت بهت بگمنقل قول:
من خالی میبندم یا تو؟ یادته گفتی C905 آخر آگوست میاد؟ بعد گفتی مسئولین SE گفتن. من بدبختم اومدم ایجا گفتم. نمیدونستم چوخان گفتینقل قول:
سعید خالی زیاد میبنده کجا دیدین همچین چیزی ؟
شک نکن که در صدر قرار می گیره:10:نقل قول:
فروم خارجی هم میری کلک :دینقل قول:
نه بهراد اشتب میکردم. هر دومون ک.. شدیم پسر. اینو تو یه فروم خارجی خوندم بعد ملت ریختن سر یارو که این حرفو زده. یادم رفت بهت بگم
عکساش عالین
البته اگه این بابا ادیت نکرده باشه
مثله اینکه وارد بازار شده .. میدونید که دوربین video call نداره ولی تو منوهاش این گزینه رو داره .. چه جوریاست یعنی با دوربین اصلی گوشی کار میکنه ؟
یارو درست میگفت خودتون دیدین که delay تاخیر خورد وگرنه سپتامبر تو بازار بود ... این حرفو همون کسی زد که گفت سنسور exmor سونی هست نه سامسونگ ... طرف کارش درسته.نقل قول:
من خالی میبندم یا تو؟ یادته گفتی C905 آخر آگوست میاد؟ بعد گفتی مسئولین SE گفتن. من بدبختم اومدم ایجا گفتم. نمیدونستم چوخان گفتی
نه عمرا .. مارکوس کارش درسته من تایید میکنم :دینقل قول:
البته اگه این بابا ادیت نکرده باشه
این یه عکسو من فول سایز دانلود کردم ریسایز کردم میزارم .. یه ذره نویز داره ( که در مقابل اونهمه نویز innov8 به چشم نمیاد ) عوضش جزییات بهتری رو حفظ کرده ... رنگ بندیش خیلی بهتر شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]