دوست عزيز اگه امكان داره لينكش را هم بذاريد ممنون ميشمنقل قول:
دوست عزيز اگه امكان داره لينكش را هم بذاريد ممنون ميشمنقل قول:
سلام
من می خواستم بدونم که این برنامه می تواند ایمج سی دی نرو که قبلا شیفت دیلیت پیدا کنه.
فایل های nrg هستش.
متشکرم.
برتری این getdataback به اکثر نرم افزارهای بازیابی اینه که تمام اطلاعاتی که پاک شده را صرفنظر از فرمت اون نرم افزار بازیابی میکنهنقل قول:
در مورد سوال دوستمان هم که نرم افزار easy recovery را می خواستند در پستهای قبل لینکش را گذاشته ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
INFO
Download Linksکد:http://www.kls-soft.com/klsbackup/
Password: rslinks.orgکد:http://rapidshare.com/files/54371767/KLS_Backup_2007_Professional_v3.1.6.1.rar
سلام . دستت درد نکنه برنامه خیلی خوبی بود . من دانلودش کردم و یه سری از فایلهایی که خیلی لازمشون داشتم و پاک شده بودند رو برگردوند . خدا خیرت بده !!!!!
بروبکس بنظرتون بهترین این ها برای بازیابی عکس ازهارد با فرمت fat32 چیه؟ اگه بتونه فایل هارو با همون اسم دربیاره خیلی عالی میشه!!
سلام
اگه یه موقع سیستم رو اف دیسک کرده باشی و دوباره از نوع پارتیشن بندی کرده باشی و نوع فرمت درایو رو عوض کرده باشید از چه برنامه هایی میشه استفاده کرد
سلام به همه
من معمولا وقتی یکسری اطلاعاتم پاک میشه بدون اینکه سیستم رو خاموش کنم یکی از برنامه های بازیابی اطلاعات رو میریزم (easy recovery or get data back) ولی این برنامه ها تمام اطلاعات رو برنمی گردونند و اونهایی که هم بر میگردونند یا اصلا باز نمیشه یا خرابه خصوصا فایلهای doc , excel و ... و مخصوصا اگر فارسی باشند
من تمام حالتهای مختلف برنامه رو تست کردم نتونسته به نتیجه ای که میخوام برسند
به نظر دوستان مشکل از کجاست ؟؟؟ -
دوست عزیز اگر تاپیک را مطالعه کنید بد نیست در مورد این فایلها قبلا توضیح داده شده بهترین گزینه easy recovery است چون این نرم افزار تا جایی که من یادم هست در قسمت repair قابلیت تعمیر اینگونه فایلها را داردنقل قول:
در ضمن اطلاعات شما پاک میشه یا پاک میکنید
ممنون از جواب شما دوست گرامینقل قول:
منظورم سهوا پاک شده هستش
مثلا من یه فایل excel داشتم که تماما فارسی بود با easy recovery دوباره برگشت تعمیر هم کردم ولی درست نشد حالا من یه سوال برام پیش اومد اینهمه تبلیغات میکنند بازگردادن اطلاعات 100 در 100 تضمینی با همین نرم افزارها هستش یا نرم افزارهای نایابی هستش که دست هر کسی نیست ؟؟؟
چون به نظر من این نرم افزارها هیچکدوم کارایی ندارند