احتمالا شرکت محدود کرده است (بگزریم که خواهش کرده بود مسائل فنی رو بهش بگید که کمک کنه ولی شما چسبیدید به مسائل مالی و داخلی شرکت).البته هنوز میشه امیداور بود بیاد.(با احتمال کم البته اگر سرکار نرفته باشیم)نقل قول:
Printable View
احتمالا شرکت محدود کرده است (بگزریم که خواهش کرده بود مسائل فنی رو بهش بگید که کمک کنه ولی شما چسبیدید به مسائل مالی و داخلی شرکت).البته هنوز میشه امیداور بود بیاد.(با احتمال کم البته اگر سرکار نرفته باشیم)نقل قول:
توی سی دی نیست از سایت dl کرده بودم اما وسط نصب اررور میده خیلی ها هم مشکل منو دارن!نقل قول:
نقل قول:
اگر آقای عیوبی از مشتری طلبکار نباشه و دعوا نکنه. رفتار بقیه بچهها خیلی خوب. تا اونجا هم که بتونن کمک میکنند.
خودت برو از بازار تهیه کن. چیکار به اونها دارینقل قول:
دوستان برای اینکه ترافیک و سرعتش زیر نظر داشته باشند از این برنامه استفاده کنند. من 8 ماه دارم ازش استفاده میکنم. فوق العاده کامل . گزارشی گیری ثانیه به ثانیه. خدایی مو لا درزش نمیره
ساعت دقیقه ثانیه. حجم استفاده شده در روز ماه سال و....
ساعتهای اتصال
آخرین ورژن +کرک
کار هم باهاش خیلی آسون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.megaupload.com/?d=IETYYRHA
کد:http://w13.easy-share.com/1701336653.html
کد:http://rapidshare.com/files/140801099/Bandwidth_Meter_Pro_2.6.617_william_www.dotnxt.com.rar
من چی پرسیدم مگه زد 2 جان ؟ :41:نقل قول:
من نگفتم که چرا شرکت 10 تومان می گیره ؟ پرسیدم این 10 تومان که می گیره ، چی کار می کنه ؟ همین ....
سوال بدی پرسیدم ؟ :18:
به هر حال ، شرمنده ، اگه خالی بندی نبوده باشه و به خاطر سوال من دیگه سر نزده ، عذر می خوام ، شرمنده :11:
حق با شماست آخوند جان من طی دو هفته ی پیش دو دفعه زنگ زدم پارس آنلاین و دو نفر منشی مختلف گوشی رو توی این دو دفعه برداشتند و هر دوشون گفتن که این هزینه راه اندازی مربوط به هزینه نصب در منزل هستش و اگه نخوای بدی میتونی ندی!ولی اگه مشکلی بعدا پیش بیاد و بگی مشکل دارم به ما دیگه ربطی نداره ! , الان اینترنت پردیس (کرج) هم 5 تومن کشیده رو سرویسهاش ولی در عوض دیگه هزینه راه اندازی نمیگیره . به قول خود شما این هزینه راه اندازی نهایت چیزی به اندازه 2000 تومن براشون در میاد و بقیش پول زوره ! بالاخره چیکار میشه کرد دیگه اینجا ایرانه :41::41:! شما تو اروپا یا لوس آنجلس زندگی نمیکنی که انتظار داری یه اینترنت Broadband با سرعت 24Mb وبدون محدودیت حجمی رو ماهیانه 29 یورو بهت بدن !:5: اینجا باید خدا رو شکر کنی که همون 128 کیلو رو هم بهت میدن .:13:یه وقت نری جایی بگی تو کشور ما طبق قوانین فقط استفاده اینترنت 128 و پایینتر برای مصارف خانگی است و بالای 128 (البته بالای 128 منظورم همون 256 و 512 هستش یه وقت فکرنکنی 24 مگابیت رو میگم !) برای مصارف خانگی ممنوع شده و باید کارت دانشجویی و ... ببری تا یه اینترنت 512 مفنگی بهت بدن !:41::41:نقل قول:
:2:
سلام.واقعا آسياتك شورش را در آورده. دقيقا يك هفته هست كه سرعت براي من به 4 الي 8 افت كرده است.در صورتي كه هميشه از 14 پايين تر نميومد.زنگ هم كه ميزنيم كسي جواب نمي دهد و پيغام گير هست.يكبار هم كه به زور و زحمت گرفتم ميگن كه از مخابرات هست.هر چي ميشه يا از مخابرات هست و يا برنامه اي نصب كرده ايد كه سرعت را پايين آورده است.خدا ازشون نگذره.يك هفته هست كه كار مرا به تاخير انداخته اند و امروز كه اصلا به 2 تا 5 رسيده است و هر چي زنگ زدم جواب ندادند.منطقه ابوذر هستم.پول 128 خانگي را مي گيرند و سرويس 64 هم نمي دهند.
سلام دوست عزیز .
از من میشنوی اگه مجبور نیستی یا توان رفتن رو Isp دیگه ایی رو داری هر چه سریعتر در خواست جمع آوری بده خودتو راحت کن . منم همین کارو ماه پیش کردم و بسیار هم از کرده خود راضی هستم .
خوب دوست عزیز
از کجا معلوم isp های دیگه هم این جوری نشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!