سلام. آقا یه سوال! این بازی طوری هم هست که سانسور بشه ؟ منظورم اینه که اینی که تو بازار قابل خریده توسط ارشاد مثل یکسری از بازی ها مثلا red alert3 و.. سانسور شده ؟
Printable View
سلام. آقا یه سوال! این بازی طوری هم هست که سانسور بشه ؟ منظورم اینه که اینی که تو بازار قابل خریده توسط ارشاد مثل یکسری از بازی ها مثلا red alert3 و.. سانسور شده ؟
فک نکنم ... چون این بازی کلا توسط ارشاد ممنوع شده ... اگه بخوان سانسور کنن باید خیلی چیزا رو از بازی حذف کنن( مثل دستشویی رفتن ، حمام رفتن ، بچه دار شدن و ... ) که اصلا نمیشه !نقل قول:
نه دیگه ، اونوقت مثل یه بچه ی خوب میشینم تا شهرمون از این پک ها پر بشه ، بعد از بیرون میگرم !نقل قول:
یانگوم جون ناراحت نشو باید پک های الحاقی شم بعدن سفارش بدی
'نقل قول:
پس چرا مال من آخر آخر گیر میکنه و دیگه ادامه نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمـــــــــــــــک
اینم عکسش
کد:
http://files.myopera.com/eshghe_door/albums/439734/1untitled.jpg
نکته ی دیگه این که من هنوز سی دی دوم رو داخل دستگاه نذاشتم این تا ته پر شده
پس کی قراره سی دی دوم رو بذارم؟
ببین وقتی این ارور رو داد disk 2 رو بزار.
اگر باز هم کار نکرد اشکال داره disk شما...
ولی به احتمال 70 درصد از راهی که گفتم کار میکنه...
احمد جان این بازی خودش زمانی که به حمام و دستشویی میری رو سانسور میکنه.نقل قول:
در ضمن به قول Lee_Young_Ae2027 عزیز اگر هم بیان و kiss ها،woohoo و خیلی چیزا از این قبیل رو سانسور کنن که اصلا نمیشه بازی کرد.پس غیرقانونیش میکنن ولی هرجا بری داره.
يكي گفت كه قبلايا جذاب تر بود. هر كي بود من قبولش دارم. جذابيت سيمز 2 بيشتر از اين بود:31:
عكس هم گرفتم به زودي ميزارم.
يعني واقعا نسخه هاي sims2 بهتره :18::18:
پس چرا sims3 رو دادن تو بازار
چون میخوان بعدش احتمالا پک هاشم بدن بعدش دیگه بازی از The sims 2 هم بهتر میشه....نقل قول:
يعني واقعا نسخه هاي sims2 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا sims3 رو دادن تو بازار
و فکر میکردن موفق میشه ولی بیشتر افراد به دلیل The sims2 و زیبایی و جذابیتش خریدن اینو...فکر نکنم دیگه خیلی بخرنش تا پک هاش بیاد.....
توي آبشنش يه جا هستميزان پير شدنشون 90 روزه ميشه 190 روزه هم ميشه 700 و خوردهاي هم ميشه.نقل قول:
و اينكه چرا مال من هي وسطش در مياد؟
و من هنوز نفهميدم كه آيا مال شما توي ساختمونها رو هم نشون ميده يا نه؟ فرستادمش سينم اون داشت فيلم ميديد من هم داشتم سقف ميديدم. بعد هم فرستادمش يه جايي قهوه بخوره ولي من هي هرس ميخوردم.سر كارش هم فقط سقف نشون ميده.
یعنی وسطش میپره بیرون از بازی؟خب بازی رو چی؟میبنده بازی رو یا بازی open میمونه؟ممکنه که اشکال از سیستمتون باشه.فقط جواب سوالمو بدید تا دقیق بگم.نقل قول:
توي آبشنش يه جا هست 90 روزه ميشه 190 روزه هم ميشه 700 و خوردهآي هم ميشه.
و اينكه چرا مال من هي وسطش در مياد؟
و من هنوز نفهميدم كه آيا مال شما توي ساختمونها رو هم نشون ميده يا نه؟ فرستادمش سينم اون داشت فيلم ميديد من هم داشتم سقف ميديدم. بعد هم فرستادمش يه جايي قهوه بخوره ولي من هي هرس ميخوردم.سر كارش هم فقط سقف نشون ميده.
بله.توی خونه خودتو نشون میده ولی وقتی سیستمت پایین باشه مشخصاتش وقتی سیمت از جایی برمیگرده خونه یه 10 ثانیه ای طول میکشه تا سقف برداشته شه و تو خونتو ببینی.
سر کار که بله.وقتی میره سر کار شما بیرون محیط کار میمونید در کل وقتی هر ساختمونی میره شما داخلشو نمیبینید حتی فروشگاه ها.
ولی منظورت از اینکه اون داره کاراشو انجام میده و تو سقف میبینی نمی فهمم؟یعنی تو خونه رو نمیبینی؟
قرار نیست برای این بازی پک ارائه بشه؟
چرا تو خونه رو ميبينم ولي بقيه جاها رو نه
در مورد در اومدن هم يكم بد گفتم
كلا سيستم هنگ ميكنه و همين جوري يه تصوير نشون ميده و من مجبور ميشم رياستارتش كنم (اون موقع در مياد:31:)