هیچ وقت همچین فکری نکن که آخری دایرکت ایکس رو داری.نقل قول:
همیشه دایرکت ایکس داخل دی وی دی رو نصب کن
مگه اومد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ویستا 64 سرویس پک سه
خاک به سرم :دي
از دنیا عقبم.
Printable View
هیچ وقت همچین فکری نکن که آخری دایرکت ایکس رو داری.نقل قول:
همیشه دایرکت ایکس داخل دی وی دی رو نصب کن
مگه اومد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ویستا 64 سرویس پک سه
خاک به سرم :دي
از دنیا عقبم.
نه بابا سوتی بود. ویستا تا دو بیشتر سرویس پک نداده.رامینت هم که یک رو پرسیده بود. منم منظورم همون یک بود.نقل قول:
ویستا 64 سرویس پک سه
اقا ایول. مشکل همون دایرکت ایکس بود.
ریختم صداش اومد.
رفتم تمام سیوامو پاک کردم دوباره دارم از اول بازی می کنم.
که یه چیزی هم از داستانش بفهمیم.
واقعا از دوستانی که سریعا جواب میدن ممنونم اینجا کاربرهای خوب و حرفه ای زیاد داره
دوستان من چند سوال داشتم:
اولا میخوام از همین سایت بازی رو بخرم مشکلی نداره یعنی کامل و بدون دردسر نصب میشه؟
درثانی بازی رو نسبت به assassin cread چطور مقایسه میکنید از لحاظ گرافیک و همچنین از لحاظ هیجان...
بازی سوم شخص بهتری نسبت به این بازی در طی 6 ماه اخیر اومده که ارزش داشته باشه اون رو بخرم یا همین بازی عالیه؟
ممنون
سلام. کلأ بازی از نظر محتوا و محیط بازی خیلی با ASSASIN فرق داره و کلأ اکشن تره!! گرافیکش هم خیلی خوبه و زیاد هم سنگین نیست. بازی خیلی خوبیه!نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
تصویر کاراکتر اصلی بازی الکس یه و اون کلاهش آدمو یه کمی یاد assassins creed میندازه ولی این بازی کلا با assassins creed فرق داره.چه از لحاظ زمان چه از لحاظ دشمنان.چه از لحاظ سیسم مبارزه و ...
گرفیک و صداگذاری بازی و همین طور انیمیشن های بازی اصلا جالب نیست و در برابر assassins creed حرفی برای گفتن نداره ولی گیم پلی بازی به شدت درگیرانس و دوست داشتنی.قدرت های آلکس هم خیلی متنوعه.در اصل گیم پلی از assassins creed در گیرانه تره ولی سیستم مبارزات assassins creed رو من تا حدودی ترجیه میدم(نظر شخصی).این بازی بازیه خوبیه ولی نه از همه لحاظ بهترین بخشش هم گیم پلی بسیار درگیرانه و جو نسباتا خاص بازیه.
بازی سوم شخص بهتر هم در همین سبک
x-men origins wolverine
بوده که بازیه فوق العاده قشنگیه
موفق باشید:46:
با تشکر مجدد از دوستان عزیز اونهایی که هم این بازی هم fallout 3 هم dead space رو بازی کردن کدوم رو ترجیح میدن؟
من زیاد فرصت بازی ندارم میخوام فقط یکی رو امتحان کنم؟ کدوم یکی به نظرتون جالبتره؟ (میدونم سبکشون با هم فرق داره و مقایسه اشتباهی است ولی ممنون میشم راهنماییم کنید)
به نظر من dead space خیلی بهتره البته بازی dead space از بازی های هراس آوره و سبکشthird person shooter-horror هست .اینم باید در نظر بگیرید:46:نقل قول:
DEAD SPACE وحشتناکه!! :دی احتمال سکته حین انجام بازی وجود داره!!:دینقل قول:
دوست من بهتر بود اینجا نپرسید. چون جاش اینجا نیست.نقل قول:
لطفا اینجا مطرح کنید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=143738&page=237
مجید جان حق با شماست معذرت میخوام