سالام دوست ازیز شما میتونی تو صفحه بدی 192.168.1.1 بعدنقل قول:
Username : Admin
Password : Admin
البته اگه در مورده کانفیگ هم سوال داشتی من میتونم کمکت کنم داداش :10::10::5:
Printable View
سالام دوست ازیز شما میتونی تو صفحه بدی 192.168.1.1 بعدنقل قول:
Username : Admin
Password : Admin
البته اگه در مورده کانفیگ هم سوال داشتی من میتونم کمکت کنم داداش :10::10::5:
سلام دوستان.كسي ميدونه مودم وايرلس(بيسيم) adsl پارس وي چه ماركيه؟
هر ساعت بازي با ps3 چند megabyte از شارژ اينترنتت كم ميكنه؟ من يه psp دارم ميخواستم بدونم اگه بخوام يه مودم وايرلس با يه اشتراك 128 از انديشه يا پارس وي بگيرم،ارزش داره؟نقل قول:
ps3 xbox360 pc pspنقل قول:
هر وسیله ای که دانلود می کنه برای شما حالا در هر بخشی می خواد باشه چه دانلود چه بازی آنلاین, خب حداکثر به میزان سرعت کانکشن شما در ثانیه کم می کنه
مثلا شما که سرعت 128 دارید و سرعت دانلودتون بطور فرض ثابت 13 کیلو بایته. در بهترین شرایط و قرار به این که یک ساعت کامل در حالا بازی هستین و یکسره دانلود می کنین باید 13 کیلو بایت در ثانیه رو به ساعت تبدیل کنین که یک مسله ابتداییه
با سرعت 128 حداکثر میشه در ساعت 46800 کیلوبایت یا 46 مگابایت
مودم پارسوی مدل simens داره با TP-LinKe قیمتش 89 تومانه که من اشنا داشتم 85 تومان گرفتم .
اما اکه نظر منو بخوای مدم wireless speed بیشتری داره نمیدونم بخاطره چی هست ؟ من 256 از پارسوی دارم با مودم wireless سرعت download 42-46 Upload 40-41
:41::41::41::41::41: امشب سرعت داغونه من 256 دارم . :41::41::41::41::41::41::41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت خیلی کم شده من که نگرانم .
دوست عزیز اینو من می دونستم تو پست قبلیم اگه دقت می کردید گفتم که برای کانفیگ نیست ببینید یه مثال من و دوستم تو یه ساعت قرار میزاریم می ریم تو نت حالا وقتی ای پی همو داشته باشیم می تونیم کار های زیاد ی انجام داد خوب ای پی رو به هم می گیم (چون ای پی که ثابت نیست وقتی پیدا کردیم به هم می گیم) حالا وقتی من می خوام وارد بشم اون مودمش از من یوزر و پس می خواد با یوزر و پس ادمین هم نمی شه یوزر یا پس دیگه ای داره که معمولا روی مودمهای پارس هستش در این زمینه اگه بتونید کمک کنید ممنونتون میشم
از این که به سوالم توجه فرمودید بی نهایت سپاسگزارم
سلام
دوستانی که از فن آوا و البرز سرویس میگیرن لطف کنن بگن وضعیت کانکشنشون خوبه یا بد که من بیام از دست این پارس آنلاین کوفتی راحت کنن که الکی ماهی 50 تومن میریزم تو حلقومشون ولی هر روز داره بدتر میشه
راستی میگن صبانت خیلی سرعتش خوبه البته تو تهران و کرج و شهر های بزرگ .:41:
کسی ادرس سایت البرز رو نداره؟
شما نمی دونین که صبانت یا یه اسم دیگش شرکت ندا گستر تو رشت هم نمایندگی داره؟؟؟
اگه داشته باشه که خیلی عالی میشه همین فردا میرم اونجا
من نمیدونم شما هایی که پارس آنلاین دارین چرا صداتون در نمی اد ؟؟ که واقعا سرمون کلاه ذفته با این کانکشن ضعیف و پینگ بد
راستیسه چیز هم یادم رفت دیروز زنگ زدم به پارس آنلاین درباره این سرعت بسیار کم کانکشن رو بهشون گفتم.و در جواب میگه (سرعتش همینی که هست و ما موقع قرارداد هیچ تضمینی ندادیم که سرعت کانکشن باید کم یا زیاد باشه)
من هم که اعصابم خورد شد گفتم که دیگه آخرین ماه هست که دارم پول شارژ میدم اگه بازم کانکشنم اینقدر بد باشه
:2::2::2::2:پارس آنلاین:2::2::2::2:
کسی جواب ما رو نمیده؟؟:19:نقل قول:
دوستانی که از فن آوا و البرز سرویس میگیرن لطف کنن بگن وضعیت کانکشنشون خوبه یا بد که من بیام از اونجا بگیرم
کسی ادرس سایت البرز رو نداره؟
شما نمی دونین که صبانت یا یه اسم دیگش شرکت ندا گستر تو رشت هم نمایندگی داره؟؟؟
اگه داشته باشه که خیلی عالی میشه همین فردا میرم اونجا
من نمیدونم شما هایی که پارس آنلاین دارین چرا صداتون در نمی اد ؟؟ که واقعا سرمون کلاه ذفته با این کانکشن ضعیف و پینگ بد