من می خوام شروع کنم به خوندن برای المپیاد فیزیک.اگه کسی میدونه که با چه کتاب هایی باید شروع کنم و در کل چه کتاب هایی رو باید بخونم کمکم کنه لطفن.در ضمن من کلاس دوم ریاضی هستم.
Printable View
من می خوام شروع کنم به خوندن برای المپیاد فیزیک.اگه کسی میدونه که با چه کتاب هایی باید شروع کنم و در کل چه کتاب هایی رو باید بخونم کمکم کنه لطفن.در ضمن من کلاس دوم ریاضی هستم.
سلامنقل قول:
باید اول فیزیک دبیرستان وپیش دانشگاهی رو بخونی.ریاضی (حساب دیفرانسیل و انتگرال )هم لازمه.بیا به انجمن فیزیک اونجا همه چی هست.در پیام خصوصی بعدا کاملا راهنماییت می کنم.در کل باید روزی حدود ده ساعت بخونی....
:40::40:
سلام.تو داروسازی پول هست اونم چه جورم!:8:ماهی راحت 2میلیونو درمیاره.(اگه زرنگ باشی خیلی هم بیشتر) .اگه ریاضی هم باشی و طلا بگیری میتونی بری.فقط باید یه امتحان زیست بدی.ولی من به خاطر پول اونو انتخاب نکردم به خاطر شیمی اش انتخاب کردم. کلی هم روش تحقیق کردم .رشته خیلی خوبیه.هم ریاضی داره هم فیزیک هم زیست و مهمتر ازهمه شیمی:40:.
سلامنقل قول:
توي پليمر كه راحتي ماهي 10 ميليون داري
پليمر خيلي خفنه:27::5:
دارو سازي رو به خاطر زيستش دوست ندارم
اصلا با زيست حال نمي كنم
ولي با شيمي خيلي حال مي كنم:40:
ببين راستي،
سطح دوره خيلي از اون چيزي كه فكر مي كني خفن تره
پنج شنبه و جمعه نبي تبار رو آورديم و اون هم چند تا مسايل دوره رو گفت
مثلا از 10 تا 2 تا حل مي كر ديم
ولي وقتي مرحله دوم رو مي زديم: 95 ، 100% و همين طور
سطح دوره خيلي خفن بالاست
ميگفت كساني كه طلا مي گيرن بالاي 9 از 10 مي شن
هميشه 4 تا طلا ماله تهرانه
سلام.خب مرحله2 خیلی اسونه.سال قبل کف مرحله 2 _96 بود.(خودم پرسیدم)ولی سطح دوره بالاست ولی نه اونقدر که تو بزرگ میکنی.چند تا طلای امسال رو هم به تو معرفی میکنم.مهرداد خلیل زاده دوست استادمه از سوم راهنمایی مرحله اول قبول میشه!تو بسیج هم اول شد. نیکو امتیازی از اول دبیر ستان مرحله اول قبول میشه!تو دوره عید بسیج (نوروز86) در حضور طلاهای 86 اول شده است یعنی از طلاهای 86 بیشتر میدونسته!خودم
خودت
سلامنقل قول:
كف 96 بوده؟:18:
مگه بالاي 92.8% قبول نميشن؟
پارسال هم 37 نفر قبول شدند
يعني كف 92.8% بوده
سلام
حا لا چرا اینقدر جوش اوردی؟به خا طر خودت گفتم.
کتاب شیمی فیزیک دکتر اقایی را داری؟
[quote=Hot_birds;2153627]سلام
كف 96 بوده؟:18:
مگه بالاي 92.8% قبول نميشن؟
پارسال هم 37 نفر قبول شدند
يعني كف 92.8% بوده
سلام.خوب چه ربطی داره 37 نفر قبول شدن.من اینو از برنز امسال پرسیدم همون کسی که هیچی واسه المپیاد نخونده بود وقبول شد .می گفت خیلی خیلی اسون بود خودش هم مرحله 2 یک غلط داشت .97 درصد میشه .تو مرحله دوم المپیاد شیمی کسی که 1000کتاب خونده!با کسی که شیمی2و3 خونده و تستشونو زده فرقی نداره!:19:بدبختی هم همینجاست
سلام پس كي نتيجه هارو ميدن من كه از دلشوره مردم بالاخره كف چند شددددددددددددد:19::19::40:
سلامنقل قول:
يعني چي؟
فقط يه غلط:18::18:
بخش تشريحي ها چطور؟
------------------
اطلاعيه::19:
دوره ي المپياد بسيج براي برگزيدگان مرحله اول برگزار مي شه
توي عيد هستش و 75 هزار تومان هم مي گيرن:21:
باي:40: