از این که درخواست 48 میلیون دلاری microsoft جهت فروختن سهامم بهش رد کردم بسیار خرسندم. (yahoo
Printable View
از این که درخواست 48 میلیون دلاری microsoft جهت فروختن سهامم بهش رد کردم بسیار خرسندم. (yahoo
ubisoft اعلام کرد که از این به بعد این کارخانه دیگر برای pc و کنسول ها بازی منتشر نمیکند و تمام تمرکز این کارخانه بر روی موبایل و ماشین حساب است
شرکت CRYTEK طی قراردادی 800 میلیارد دلاری خواستار استفاده از موتور بازی سازی شرکت سمیع رایان پرداز(سازنده ی رانندگی در تهران)برای ساخت بازی کرایسیس3 شد
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
شرکت فوق معروف استریپتوکوکوس نومونیا تا کنون 8 تریلیارد نسخه از بازی جدیدش نژاد برتر را فقط در ایالات متحده و فقط برای کنسول XBOX 720 پیش فروش کرده است
عجب تاپیک خفنی داشتیمو خبر نداشتیم :18::31::27:
نقل قول:
دارم از خنده میمیرم:16::16::16::16::16:
god of war نسخه ی بعدیش در 9 اکتبر 2012 برای xbox360 میاد!با کینکت هم میشه بازی کرد!
بازی Pes اعلام کرد که بر روی کاور بعدی بازی pes از زرافه در حال شوت استفاده می کند:27:
:31: امکان ندارهنقل قول:
اینا شایعه های مسخرن.هنوز دارم می خندم:31:نقل قول:
من هفته ی پیش رفته بودم آمریکا
باورتون نمیشه توی فروشگاه بازی یه قسمت داشت مخصوص بازی های ایرانی همشون توش بود و کلی هم نمره های 10 سایت های مختلف بود
--------------------------------
به گفته ی یکی از مقامات کشور از هفته ی آتی قانون کپی رایت عملی میشود و با متخلفان بر خورد میشود.
-----------------------
نسخه ی بعدی "رانندگی در تهران" با پشتیبانی از تکنولوژی های DX11-PhysX-3d Vision در حال ساخت است.گفته شده در 14 مهر ماه 1390 عرضه میشود