آره هيچ كس منو تحويل نميگيره
همه منتظرن تا شما بياي :evil: :puke:
حالا خودت ببين چكارت دارن !! :rolleye:
Printable View
آره هيچ كس منو تحويل نميگيره
همه منتظرن تا شما بياي :evil: :puke:
حالا خودت ببين چكارت دارن !! :rolleye:
براي حفظ آرامش انجمن و در راستاي تحقق جمله حكيمانه،عالمانه ي جواب ابلهان خاموشيست من در اين بحث شركت نميكنم!از ديگر دوستان هم خواهش ميكنم كه بيخيال بحث با اين دوست عزيزمون بشن!
در اينكه جواب ابلهان خاموشيست كه شكي نيست .
اما من موندم ايشون چيكاره بيدن ؟؟؟
:laughing:
يكي بياد بزور خودشو قاطي كنه كه بگه بابا مثلا مام ادميم .
حالا نميدونه كه ادم بودن به اين چيزا نيست :laughing:
سلام
من نمي دونم آيا بايد در هر تاپيكي زور بالاي سرمون باشه؟ اين دعواها چيه؟ اين بحث ها چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي لاور جان شما كه تا به حال تشريف نياورده ايد، لطف كنيد هر موقع در قرار حضور پيدا كرديد نظراتتان را بفرماييد.
در ضمن لحن صحبتتان را هم ملايم تر بفرماييد.
از اين به بعد كليه پستهاي نامربوط حذف خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
من به دلایلی مجبور شدم پست های chelsea-lover رو حذف کنم!
اول بخاطر اینکه لحنشون اصلا مناسب نبود
دوم بخاطر اینکه درست نیست یه نفر با دو تا آیدی توی تاپیک پست بده !! ;) (اون هم پست های متضاد هم!)
ممـنــون :)
مـیـثــم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم چرا بايد يه قرار ساده رو اينقدر كشوقوسش بديم؟؟؟بابا 10 نفر جعم ميشن از 25000نفر ميان قرار بعد اوني كه نمياد ايراد مي گيره! آقا ميخاي بيا نمي خواي اعصاب بقيه رو خورد نكن !!!!
راستي نظر بچه هاي شهرستاني در باره ي ايده ي تاپيك جدا گونه چيه؟؟؟(ص 50 همين تاپيك)
سلام
تاريخ قرار بعدي:
ساعت 16 روز پنج شنبه 31 فروردين 1385
مكان هميشگي
سلام آقا مهدي بابا حالش به اين بود كه تويه اين ماه هم داشته باشيم
چرا اينقدر دير مطمئنن كسي نمياد
منم موافقم و اگر قبل از 24 باشه مي يامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_1000