راستی اون لیزر مسخره آمریکا رو نمیشه حذف کرد یا جاش یه چیز دیگه گذاشت؟ خیلی چیز مسخره و تخیلی بود
Printable View
راستی اون لیزر مسخره آمریکا رو نمیشه حذف کرد یا جاش یه چیز دیگه گذاشت؟ خیلی چیز مسخره و تخیلی بود
من وقتی با برنامه 3DMAX 2008 تانک ها رو تغییر میدم تو بازی غیب میشن مشکل از کجاست ؟ کسی نمی دونه؟
راستی ساختمون ها تو کدوم پوشه بازی ذخیره شدن اگه جواب تو پست های قبلی بوده ببخشید چون من یک نگاه کلی به پست ها انداختم ولی سر در نیاوردم
نه اتفاقا .بد نبود .
دفاعی هاش خیلی خوبن . تازه تانک هاش تکی اگه سه ستاره باشه سه تا اسکرپیون با موشک رو حریف میشه.
چه دلیلی داره حذفشکنیم.
بهتره یه خورده بیشتر فکر کنی.
کسی با بن لادن بازی کرده.
خیلی باحاله(تو ریبورن رایز تو پاور)
اسکرپیوناش از همون اول دودرجه با دوتا موشک
مارداور هاشم از همون اول دو لولن.
میتونی یه کاری بکنی.
یه جنرال زیر زمینی اضافه کن.
:خیلی باحال میشه.
شایدم چرت شه.
به هر حال یه نظره.
یا مثلا بعضی از ساختمون های GLA رو زیر زمینی کن .
مثلا کورورزش.
:17::biggrin::4:
این دوتا پست بلا فاصله امد
بفرستین دیگه
نکنه دارین یواشکی چت میکنین به ما نمیگین
:44::3:
یه کی آموزش world builder رو بزاره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
:37::37::37::37::37:
:19::19::19::19::19::19::19:
:32::32:
يه چند تا نكته :اولا آقا علي اگر ميخواهيد بحث كنيد نقل قول كنيد تا بفهميم كه با چه كسي داريد بحث ميكنيد به غير از اون باعث نظم بيشتر ميشه دوما شما چرا يك پست نميزنيد و همهي مطالب را در اون بزنيد مثلا 4 تا پست پشت سر هم ميزنيد اگر هم خواستيد چيزي به پستتون اضافه كنيد پستتون را ويرايش كنيد با تشكر
يكي توي پست هاي قبلي بود اون را ديدي؟نقل قول:
د مو خو دم یکی سا ختم انشا الله خوشتو ن می آد بد ک نشدهنقل قول:
آموزش بعد از پا یا ن کار انشا ئ الله الا ن و اقعا گر فتار م
مو افقم یا صا عقه یا اف 14 صبر کنید بخد ا نمی د و نستم ریز ه کاریاش اینقدر و قت بر ه من با ا ف 14 بیشتر مو افقم بعد ا در سایت اختصا صی امکا نات و سر و یس می دم یعنی به مر و ر هو اپیما و کار های دیگه ....نقل قول: