دوست عزيز ببينم حالا تو اين وسط برق بره يا بعد از هيچ خبري از برنامه كابل رو از گوشي جدا كنيم گوشي نرم افزارش به مشكل ميخوره !؟نقل قول:
Printable View
دوست عزيز ببينم حالا تو اين وسط برق بره يا بعد از هيچ خبري از برنامه كابل رو از گوشي جدا كنيم گوشي نرم افزارش به مشكل ميخوره !؟نقل قول:
سلام
گوشی من سریال چنج هست.
من برنامه های مورد نیاز ینی همون usb flash &xs1.2rar رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجور نصب میشن.وقتی هم دوبار کلیک میکنم لیست برنامه ها رو میده که با کدوم یکی بازش کنم.کمکککک
من صدای گوشی ام رو هک کردم 45 دقیقه طول کشید
حالا می تونم با این روش منوی گوشی م رو عوض کنم یا کارهای دیگه؟
مشکلی پیش نمی آد؟
دوباره باید همونقدر صبر کنم تا هک بشه؟
کدوم آکوستیک رو بریزم
من الان رو exclusive ریختم
1.6 بهتره یا این
کدوم رو بریزم؟
اگر مشغول هك كردن گوشي باشه ( كه معمولا هم همينطوره ) خوشبختانه مشكلي پيش نمياد .نقل قول:
اما اگه از شانس بد شما هنگامي باشه كه گوشي رو هك كرده و داره فايلها رو به گوشي انتقال ميده مشكلي پيش بياد گوشي احتمالا اسيب ميبينه و نياز به فلش پيدا ميكنه . البته اين اتفاق بسيار نادر هست . چون اين عمليات كمتر از يك دقيقه بيشتر طول نميكشه .
در انتخاب toshara mega acustic v1.6 شک نکن معرکس . :8:نقل قول:
آخه ميدوني چيه بعد از نصب usb drive گوشي رو كشيد از كابل آقا بعدش قاط زد جوري كه گفتم بايد فلش بشه ولي بعد از 2 روز خودش درست شد ! ترسيدم !نقل قول:
گوشی دبیلو810 ما که هک نشد هیچ سکته مغزی هم کرد
بابا تا اون اوموقع پیش میره بعدش دوباره میره روی حالت mass storage و حالت همون انتقال فایل و روشن میمونه
باز همین این مراحل رو نصب می کنم ولی اینطوریه
هک که نشد هیچ دبیلو 810 من شد دبیلو 300 سونی اریکسون
مال منم نهكيد!:41:نقل قول:
ميشه لينكشو بديد:20:نقل قول: