1.ايپاد mp3 player 100 تومني نداره .ارزونترينش شاتله كه حتي يه lcd معمولي هم نداره حدود قيمتشم 120 تا 140 تومنه.نقل قول:
گرونترين مدلش كارت حافظه نميخوره ديگه چه برسه به 100 تومنيش.
Printable View
1.ايپاد mp3 player 100 تومني نداره .ارزونترينش شاتله كه حتي يه lcd معمولي هم نداره حدود قيمتشم 120 تا 140 تومنه.نقل قول:
من دیروز رفتم بازار خیلی مدل ipod زیر 100 تومن پیدا کردم قیمت ها از 70 تومن بود به بالانقل قول:
.ايپاد mp3 player 100 تومني نداره .ارزونترينش شاتله كه حتي يه lcd معمولي هم نداره حدود قيمتشم 120 تا 140 تومنه.
اونها آیپاد نبودن, تقلبی بودن, چون فقط 3 تا مدل آی پاد داره به علاوه اینکه این همه مدلی که میگی خیلی ارزونه پس 100% تقلبین.نقل قول:
من یه ipod apple با ظرفیت 4 گیگ دارم که رنگش سیاه هست و صفحه اش هم 1 و نیم اینچ هست.قیمتشو میخواستم بدونم چنده.....
4 گیگ باید حدود 210 تومن باشه ... 8 گیگ 250 تومن ... 2 گیگ هم احتمالا 170 تومن ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.creative.com/press/releases/welcome.asp?pid=12760
bacheha creative zen v plus 4 gb hafezash felashe ya micro hard drive?
فلش هستش ، دوست من ...
8 گيگش طور؟
من 150 دارم
انتظاراتي كه دارم
1 كيفيت صداش خوب باشه
2 حد اقل 2 گيگ باشه (البته فلش باشه)
3 mp4 باشه
creative zen v plus يا zen neoon 2
?
چيز بهتري هم هست؟
اونم فلشه ...نقل قول:
neeon2 رو بذار کنار ، چون انتقاداتی بهش وارده ... اما Zen v plus انتخاب خوبیه ... 4 گیگش باید نزدیک 155 تومن باشه ...نقل قول:
غیر از zen v plus ، انتخاب های خوبی که داری یکی sansa e250 هستش ( 2 گیگ - 155 تومن) که البته یه ذره پیدا کردنش سخته ( صفحه اش بزرگتر از zen v plus یه خورده و کارت حافظه می خوره )... ولی حتما توی پاساژ پایتخت پیدا میشه ... و یکی هم iriver X20 که 2 گیگش 165 تومن باید باشه ... ( اسپیکر هم داره - و کارت حافظه می خوره - اشکالش اینه که یوخده گنده اس !)
بنابراین اگه حافظه بیشتر و کیفیت صدا می خوای ، به نظرم zen v plus ... اما اگه تصویر واسه ات مهمه یکی از اون دوتا ...
راستي گارانتي براي creative
شاب بهتره يا فاره؟
توي mp3 player ها [cCreative Zen Stone] چطوره؟
سه تا گارانتی هست ... شاب ، رایان بدر و فاره ... اونطوری که میگن ، شاب بهتره ... البته هیچ مدرکی ندارم مبنی بر بهتر بودنش ( هرچند خودم ، ترجیحش میدم) ... اما اینطوری میگن ...نقل قول:
اولا شک دارم این مدل تو ایران اومده باشه ( همین ماه پیش وارد بازار جهانی شده) ... دوما شک دارم بدرد شما بخوره ( خیلی ریزه اس - صفحه اش کوچیکه - قراره بوده رقیب ipod shuffle باشه )نقل قول:
1 جايي خوندم وارد بازار شده قيمت 1گيگش حدوده 40000
بهرحال گفتم ... این مدل خیلی مناسب عموم کاربران نیست .. الان چک کردم دیدم اصلا صفحه نداره ( من فکر می کردم داره و خیلی ریزه !) ... همونطور که گفتم یه انتخاب خاصه ...نقل قول:
كيفيت samsung yp-z5
چطوره؟
البته فيلم پخش نميكنه كه مهم نيست
4 گيگ 150000 تومن
مدل خوبیه ... با کیفیت صدای خوب ... اما نقایص اش زیاده : ضبط صدا نداره / رادیو نداره / data storage نداره حتی ( حالتی که دستگاه مثل یه حافظه فلش میشه ) / playlist هاش ضعیفه ...نقل قول:
اینا قابلیت هایی هستن که 90% مدلهای رقیب ، تقریبا همه شون رو دارن ...
اما فكر كنم راديو داشته باشه
و data strage چيه؟
نه دوست من ... رادیو نداره (حداقل ، من الان دوباره چک کردم و چیزی غیر از این ندیدم)نقل قول:
درباره data storage : منظور اینه که بخشی از حافظه دستگاه اختصاص داده میشه به ذخیره داده ها ( مثل یه هارد کوچولو) ... فکر کنم البته توی نسخه های جدید این مشکل رو تا حدی حل کرده باشن ...
mishe 1 sait moarefi koni ke moshakhasatesho bege?
این لینک مشخصات Z5 توی سایت Cnet هستش ...نقل قول:
کد:http://reviews.cnet.com/mp3-players/samsung-yepp-yp-z5/4507-6490_7-31644076.html?tag=sub
سامسونگ مدل k5 هم به صورت cool disk نمیشه ازش استفاده کرد؟ و کلا نقصی داره؟ اگه میشه یکم توضیخ بدید.
اما سيمور جان به اين آدرس 1 سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم دوست من ! ... من دارم واسه ات از یکی از معتبرترین سایت های Review ی دنیا نقل قول می کنم ، شما وبلاگ ایرانی نشونم میدی ... مسلمه که احتمال اشتباه کدوم یکی بیشتره ...نقل قول:
بهرحال اشکال نداره ... اینم نقل قول از Cnet
اینم مال سایت معتبر everythingusbنقل قول:
The Z5 also lacks some extra features, such as an FM tuner, audio recording, PIM functions, and on-the-go playlists.
نقل قول:
or a Windows Media-based device, where is the FM radio and voice recorder? For an iPod killer, where are the games? For both, where is the contact list, calendar synchronization, and USB data storage?
نمیشه اسمش رو نقص گذاشت ... طبیعتا سیاست کمپانی سازنده بوده ... مثلا در مورد دستگاه های کوچیک مثل همین مدلهایی که مثال زدیم ، بخاطر اینه که فضا کمه و دیگه قید کول دیسک رو می زنن و یه جورایی هم حق دارن...نقل قول:
bayad che vijegi dashte bashe ta beshe azash be onvane cool disk estefade kard?
منظور اینه که بدون نیاز به نرم افزار - درایور یا برنامه خاصی ، بتونه کار کنه ... یعنی plug & play بشه ... یعنی بتونی روی هر دستگاهی که دلت خواست ازش استفاده کنی ... خیلی از مدل های range پایین ( مدلهای کوچولو تر و ارزونتر) اینطوری هستن ... ولی توی مدل های سطح بالاتر ، میان و بخشی از فضای هارد رو اختصاص میدن به این کار ... یعنی وقتی ببری اش تو حالت data storage ( = کول دیسک) ، نیازی به نرم افزار نداره و هرجا دلت خواست ازش استفاده می کنی .. به نظرم ، این یه قابلیت خیلی مفید و مهمه که یه mp3 plyaer بتونه کول دیسک هم بشه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
man dige tasmim gereftam ye sony nw-s205f begiram az in sait be nazaretoon monasebe?
age kasi midoone etelaate jame bede mamnoon misham
mp3 player هست که جک سر خود یو اس بی داشته باشه.. رادیو هم داشته باشه ....2 گیگ هم باشه و رکورد هم داشته باشه؟؟؟؟؟
sony هست اما رکورد نداره!
v100 از creative ... همه این مشخصات رو داره ... قیمتش هم باید حدود 100 تومن باشه ...نقل قول:
سلام مي خواستم ام پي تري سوني e-003 يا e-203f را بخرم . بيشتر مد نظر من e-003 مي خواستم بدونم 1GB با 2Gb ان فرق مي كند يعني از نظر صدا من مي خوام 1GB را بگيرم و اينكم كار كردن با نرم افزار ان سخت و اينكه با كامپيوتر شارژ كنم بهتره يا با برق. و مي خواستم بدونم كم مدل e-003 فلدر اهنگ را نشان مي دهد و اينكه ميان اين مدل e-Ai200 , e-a608 كدام بهتره و اينكه از نظر صدا و ايا همان انتخاب من e-003 خوب از نظر صدا و از همه نظرو... . و ايا سوني مدلي دارد كه فلدر اهنگ را نشان بده و كدام گارانتي سوني معتبره و اينكه e-003 بهتره يا اين e-203f .از نظر بدنه ,صدا و..... كدام بهتره براي خريد واينكه درباره ي وسايل جانبي ان بگيد چند تا هدفن مي دن و كابل داره و .... كيف و.... تا موقع خريد كلاه سرم نره لطفا كمك كنيد
--------------------------------------------------------------------------------
لطفا به سوالات من پاسخ دهيد چون دارم مي خرم . و بگوييد كه e-003 1GB رنگ مشكي داردو باطري ان اگر سوخت مي شه عوض كرد يا درست كرد و در سايت sony نوشته كه mp3 را ساپورت مي كنه اما شما گفتيد نه . را دستگاه نمي شناسه و بگوييد كه مثل موبايل با يد در بار اول كه خريديم شارز اوليه دارد اگر هست بگيد چه مدت ذر بار اول بايد انرا شارژ كرد . و كيف انرا از كجا مي شه خريد .و از pc شارژ كنم بهتره يا برق شهر و اينكه جنس china ان خوبه يا malasia و كدام ساخت در ايران پيدا مي شه.لطفا به سوالات من پاسخ دهيد ممنون مي شم سريع جواب بديد چون دارم همين يكي دو روز مي خرم تشكر
دوست من ... توی همون تاپیکی که زدی جواب دادم ...همونجا ادامه بده
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=140331
با سلام
من يك MP3 Player خوب مي خوام كه مارك معروفي باشه و كيفيت عالي داشته باشه ... در ضمن بودجه من 70000 يا 80000 تومن است... و امكانات زير را داشته باشه :
1. صدايي با كيفيت و باس عالي و حتي وقتي كه به اسپيكر وصل ميكنيم ، صدا باكيفيت باشد.
2. تنظيمات اكولايزر
3. حافظه 1گيگابايت يا 2گيگابايت يا بيشتر ( از نوع فلش يا كارت حافظه )
4. باتري آن از نوع قلمي و يا نيم قلمي باشد يا اگر شارژي است قابل تعويض باشد وبا برق شهري شارژ شود.
5. قابل آپديت باشه
6. راديو و ضبط صدا
7. گارانتي معتبر
چون خودم يك ام پي تري پلير چيني داشته ام ، اين دفعه يك پلير با كيفيت مي خوام بگيرم
به نظر شما مارك زي سايبر و كريتيو چطور است ، اگر پليري مدنظر داريد لطفا معرفي كنيد.
با تشكر ... منتظرم
از مدلهای زیر کدومشون بهتره؟بعدش قیمت 1 و2 گیگ شون چنده وآیا به غیر از دومی آیا اولی هم بدون کابل یه کامپیوتر وصل میشه(مثل فلش مموری)؟ممنون میشم کمک کنید.
sony سري nw-s200
sony سري nw-e00
توی تاپیک جداگانه ای که زدی ، جواب دادم ...نقل قول:
سونی NW-S203 ، قیمتش باید 130 (1 گیگ) و 150 ( 2 گیگ) باشه ... و نیاز به کابل داره ...نقل قول:
سونی E00 هم باید 95 (1 گیگ) و 120 تومن (2 گیگ) باشه ...
در مورد بهتر و بدتر بودن : خیلی مقایسه بین شون درست نیست .. چون واسه دو تا کار مختلف ساخته شدن ... یکی شون ، بیشتر برای ورزش و ایناس ، در نتیجه خیلی جیبی نیست (s203 ) و دیگری جمع و جور و ریزه اس (e00) ...
ضمنا هر دو نیاز به نرم افزار دارن واسه ریختن آهنگ و اینا ... حواست به این نکته باشه ، توی همین محدوده ، مدل های دیگه ای هستن که نیازی به نرم افزار ندارن ...
دوست من می تونی از این مدلهایی که گفتی اسم ببری با مشخصاتش.البته من ضبط صدا واسم مهم نیست ولی اگه رادیو داشته باشه خوبه .در ضمن این مدلهایی را که می خوای اسم ببری لطفا قیمتشونم نام ببر.(برای من فقط شارژ زیاد وکیفیت معرکه مهمه)نقل قول:
دوستان من این 5 فاکتور واسم مهمه لطفا معرفی کنید وقیمتشم بگید:(در ضمن بگید کدوم بهتره؟)
1)شارژ زیاد
2)کیفیت صدای علی به همراه هندزفری واقعا عالی
3)حداقل رم 2گیگ
4)اگه رادیو داشت بهتره
5)نیاز به کابل بو اس پی نداشته باشه ومستقیم وصل شه به pc
ممنون میشم راهنماییم کنید