×××××××××××××××××××××××××
Printable View
×××××××××××××××××××××××
man ke nemidonam
یه سوال تو 6 تا پستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ت :blink: :blink: :blink:نقل قول:
اعضای انجمن معذرت میخوام اینهمه پست زدم
اشکال از کامپیوتر من بوده
نشون نمیدا پست زده شده منم هی این دکه ارسال جواب رو زدم
باز هم معذرت میخوام از قصد نبوده
کسی نمیتونه به من کمک کنه
چطور میشه توی این گوشی فارسی نوشت؟
آقا ميشه كاري كرد عكس از گالري حذف بشه ولي تو مموري بمونه؟!
مرسي
دوستان میگن که کاور لنز دوربین ان 73 بعد از یه مدت مشکل پیدا میکنه؟ آیا صحت داره؟
دیگه اینکه میگن این گوشی هنگ هم به نسبت زیاد میکنه؟
دوستان تائید میکنند؟
یه سوال دیگه:قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده؟
ممنون می شم اکه جواب بدید
حتما ببینید- بالاخره تکلیف مبارزه K800 و N73 روشن شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره تکلیف مبارزه K800 و N73 روشن شد...
حتما ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تا حالا مشکلی تو کاور لنزش ندیدم هرچند یه کم لقه ولی فکر نمیکنم مشکل حادی باشه :rolleye:نقل قول:
ورژن 2 هنگ میکنه که با اومدن ورژن جدیدتر این مشکل هم تا حدود زیادی حل شده
من خودم آپدیت کردم گوشیمو الان به ندرت پیش میاد که هنگ کنه :happy:
سلام
من قبلا k750 داشتم فروختم رفتم n73 خریدم!
خیلی توپه!!!!!اصلا با سونیاریکسون قابل مقاسیه نیست!
سلام. من هم خوشبختانه تصمیم گرفتم n73 بخرم.
فقط یک سوال داشتم اینکه موقع خرید گوشی از کجا بفهمم این گوشی از نوع موزیک ادیشن هست یا نه؟
(جواب این سوالم رو توی پست های قبلی پیدا نکردم.)
موزیک ادیشن به جز کلیدای زیر ال سی دی که نقره ای هستن رنگش کلا مشکیه و دکمه بالای دکمه c اون هم با ان73 معمولی فرق داره و شکل یه آیکون ملودی هستشنقل قول:
از كجا ميشه فهميد n73 اصل هست يا نه و اگر اصلي نباشه چه فرقي با اصلي داره؟
کار بسیار پسندیده ای می کنی!نقل قول:
ممنون فری جوننقل قول:
ايا براي صداي بهتر در هنگام پخش موزيك تنظيمات خاصي بايد انجام بشه چون ن73 من صداي اسپيكرش زياد بلند نيست اساتيد محترم لطفا در اين زمينه راهنمايي بفرماييد؟؟
salam ba tashakor az barnamehaye khoobetoon mna n73 daram va mikham ke roosh barnamehayii ke pasvande sis ro darand ro roosh nasb konam vali ba hamchin errori movajeh misham :Not supported age mishe rahnamaiim konid albate barnamehaye jar ro nasb mikone . mer30
تاريخ عضويت: Feb 2007
تشکر از شما 0 بار در 0 پست
موبايل : انتخاب نشده
اتومبيل : پژو 405 GLX کمک برای خرید ات 73 معمولی یا موزیک ادیشن
--------------------------------------------------------------------------------
سلام .بچه ها
من الان در شرایطی قرار دارم که هم میتونم ان73 معمولی(450تومن) بخرم ویا هم موزیک ادیشن(510تومن) چی پیشنهاد می کنید؟
ميگن:
الف)صداي موزيك اديشن مخصوصان در حال گوش دادن با هندزفري بهتره
ب)ميگن رمش از نظر قيمت و سرعت از همه رمهاي تو بازار سره :vh:
1-آیا ارزش داره میزیک ادیشن بگیرم(510هزار تومن قيمت كنوني)؟
2ـنظرتون چيه كه معمولي بگيرم و اپديت كنم و رم 2گيگ بندازم روش.
من در شرف خریدم لطفا سریع و دقیق پاسخ دهید
آقا كسي نمي خواد به سوال من جواب بده؟!
من پرسيدم چه شكلي ميشه عكسي يا فيلمي رو از ليست گالري پاك كرد ولي تو مموري باقي بمونه!
سلام دوستان
من امروز ان73 خریدم
یه سوال داشتم:کیفیت اسپیکرش از لحاظ بلندی به پای 3250 نمیرسه .آیا باید اینطور باشه یا ایراد از گوشیه؟؟؟
ايا براي صداي بهتر در هنگام پخش موزيك تنظيمات خاصي بايد انجام بشه چون ن73 من صداي اسپيكرش زياد بلند نيست اساتيد محترم لطفا در اين زمينه راهنمايي بفرماييد؟؟
فري جون؟؟؟؟؟
عزیزم تنظیمات خاصی نمیخواد فق وولومشو ببر تا آخر و اکولایزرشو بزار روی گزینه rock صداش بلندتر و بهتر میشه :happy:نقل قول:
من خودم با گوشی دوستم که 3250 داره مقایسه کردم درسته یه کم صدای 3250 بلندتر به نظر میرسه ولی از لحاظ کیفیت صدا 3250 به گرد پای ان73 نمیرسه :rolleye:نقل قول:
عزیز این کاری که میگی تا جایی که من اطلاع دارم فکر نمیکنم شدنی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان، من هیچ قصد بدی از پرسیدن این سوال ندارم و اصلا هم نمیخوام باعث بحثهای بیهوده بشه. من نظر خیلی ها رو در این مورد پرسیدم و جواب هم گرفتم، فقط میخوام از طرفدارای N73 بپرسم که لطفا بدون تعصب و با دلیل و منطق بگید که فکر میکنید در حال حاضر در بازار ایران چه گوشی هست که بهتر از N73 باشه؟ یا بهتر بگم اگه قیمتش مهم نبود شما چه گوشی انتخاب میکردین؟ و سوال دیگه اینکه چه گوشی هست که بشه با N73 مقایسه اش کرد؟ چون بعضی ها معیارهای خودشونو دارن....
منتظر جواباتون هستم. ;)
من وقتی میخواستم گوشی بخرم مدتها سبک و سنگین کردم. اگر همه عوامل رو در نظر بگیری از قیمت بگیر تا .... n73 بهترین گوشی بازاره... اما اگه قیمت مهم نباشه خوب گوشی های خوب زیاد هستن. مثلا n95 ....نقل قول:
به نظر من گوشی نوکیا e70 قابل مقایسه با 73 هستش. اگه دوربین برام مهم نبود حتما e70 می خریدم کلاسی داره واسه خودش...
به نظر من تنها گوشی که بشه با N73 مقایسه کرد و قیمتش برای ادم مهم نباشه N95 هست ...بقیه گوشیهارو بریز تو جوب....نقل قول:
منم میگم ان95 :rolleye: خداییش آخر گوشیه البته من دستم نگرفتم و باهاش کار نکردم ولی از روی مشخصاتش معلومه یه شاهکاره :rolleye: اگه بتونم پولشو جور کنم بعد ان73 میخرمش :biggrin:نقل قول:
آقا خواهشا" کمک کنید.......
گوشی ان73 من اسپیکرش مشکل داره؟
دو تا اسپیکری که در بالای گوشی قرار داره فقط از یکیش صدا در میاد.وقتی انگشتم را روی اسپیکر سمت راستی میزارم صداش ضعیفتر میشه ولی وقتی روی سمت چپی میزارم هیچ فرقی نمیکنه یعنی اصلا از سمت چپی صدا در نمیاد
خواهش میکنم بگینید این مساله طبیعیه یا اسپیکر من ایراد داره؟؟
لطف کنید امتحان کنید و جوابشا به من بگید
خیلی مهمه
فوری:
مموری کارت مناسب برای n73 میخوام
حداقل 1 گیگا و حداکثر 2 گیگا
هنگ نکنه و سرعتش بالا باشه
دوستانی که خودشون دارن و مشکلی هم باهاش نداشتند راهنمایی کنند:blush:
ماله من اینه خیلی هم ازش راضیم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .بچه ها
من الان در شرایطی قرار دارم که هم میتونم ان73 معمولی(450تومن) بخرم ویا هم موزیک ادیشن(510تومن) چی پیشنهاد می کنید؟
ميگن:
الف)صداي موزيك اديشن مخصوصان در حال گوش دادن با هندزفري بهتره
ب)ميگن رمش از نظر قيمت و سرعت از همه رمهاي تو بازار سره :vh:
1-آیا ارزش داره میزیک ادیشن بگیرم(510هزار تومن قيمت كنوني)؟
2ـنظرتون چيه كه معمولي بگيرم و اپديت كنم و رم 2گيگ بندازم روش.
من در شرف خریدم لطفا سریع و دقیق پاسخ دهید
کسی نیست جواب من رو بده؟
green مال منم اسپيكر چپي كار نميكنه فكر كنم همشون همينطوري باشه
واسه منم اینجوریه!!:sad:نقل قول:
نگران نباش همه N73 ها اینجوریه .زیر توری فلزی سمت چپ قاب گوشیه. اگه یه سوزن بزنی میبینی سمت راست فرومیره ولی سمت چپ به قاب برخورد میکنه. اونو به خاطر توازن وقشنگی گذاشتن. برای همه اینجوریه....نقل قول:
دوستان دست شما درد نکنه
خیالم راحت شد. داشتم از استرس می مردم
خیلی نگران بودم
به هر حال از کمک شما ممنونم
:sad: دوستان من بین دو گوشی n73 و n80 موندم کدوم رو بخرم از اساتید خواهش میکنم راهنمایی بفرمایند