منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ايستنا از روابط عمومي شبکه تلفن همراه ايرانسل تا کنون ايرانسل به منظور آشنايي بيشتر با قابليت ها و کيفيت شبکه، چند پيشنهاد تشويقي به مشترکين ارائه نموده است وهم اکنون نيز به مناسبت سال نو، ايرانسل 5 پيشنهاد تشويقي جديد را به عنوان هديه نوروزي به مشترکين ارائه مي نمايد. هداياي نوروزي ايرانسل عبارتند از:
1-خدمات پيشرفته Mms و Gprs که براي اولين بار در کشور ارائه مي شوند؛ استفاده از اين سرويس ها از زمان ارائه تا نيمه فروردين ماه 86 براي کليه کاربران سيم کارتهاي دائمي و اعتباري رايگان است.
2- از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين ماه 86، همزمان با تعطيلات نوروزي، کليه مشترکين ايرانسل اعم از مشترکين دائمي يا اعتباري مي توانند از 12 شب تا 6 صبح هرقدر که مي خواهند مجاني صحبت کنند. مقصد تماس مي تواند شبکه ايرانسل و کليه اپراتورهاي همراه و يا تلفن ثابت در داخل کشور باشد.
3- از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 همزمان با تعطيلات رسمي سال نو، ارسال Sms در شبکه ايرانسل و به ساير اپراتورهاي تلفن همراه داخل کشور رايگان خواهد بود؛ بنابراين مشترکين ايرانسل مي توانند هرقدر مي خواهند Sms رايگان ارسال نمايند.
4- تمام متقاضياني که از 21 بهمن تا 20 اسفند ماه سال جاري نسبت به خريد، تکميل ثبت نام و فعال نمودن سيم کارت دائمي خود اقدام نمايند، از 200 دقيقه مکالمه مجاني بهره مند شده و مي توانند با کليه تلفن هاي همراه و يا ثابت داخل کشور به صورت رايگان تماس برقرار نمايند.
5-تمام متقاضياني که از 21 بهمن تا 20 اسفند ماه سال جاري نسبت به خريد، تکميل ثبت نام و فعال نمودن سيم کارت اعتباري خود اقدام نمايند، از 76 دقيقه مکالمه رايگان بهره مند شده و مي توانند با کليه تلفن هاي همراه و يا ثابت داخل کشور به صورت رايگان تماس برقرار نمايند.
ببخشید تاپیک تکراری است انقدر خبر جذاب است که حیفم اومد بچه دوباره نخونن.خداییش ایرانسل داره معرکه میکنه.
فقط اگه زودتر شبکه رو تکمیل کنه که نور اعلا نوره.
حالا گناه ما چیه که زودتر از 21 بهمن ثبت نام کردیم!
درضمن آخه کی نصفخ شبی می خواد زنگ بزنه؟!!!!!!!!
12 الی 6!!!!
ولی در کل دمش گرم!
تو عید اینقدر شلوغه به زور میشه چند تا sms زد
اینجا که فکر نکنم تا قبل از عید بیاد!
حالش
روببرين
خوش تیپ :
گیر دادی به ایرانسل چرا
15000 تومن دادین برا یه سری دروغ از که مخابرات گفته
شنیدم جدید ترین آدمای جواد اونایی هستن که ایرانسل دارن
من يك جواد هستم
بابک جان ايرانسل تاپيک اختصاصی داره که اين مطلب اونجا هم بود
اگه لطف کنی مطالب رو يک جا قرار بدی عالی ميشه
افرین بابک جان من هم در اینده یک جواد خواهم شد اخ جون
با سلام
اینم ترفند جدید مخابرات برا تخریب اذهان مردمه؟
اینقدر این ملت رو چاپیدن بس نیست؟:angry: بخاطر خودتون هم که شده منطقی باشین!!!
اگه اینجوریه منم قراره جواد بشم تا اوایل اسفند
اگه قراره جواد بشیم بزار با ایرانسل جواد شیم
تکنولوژی نسل 2 جواد تره؟ با تکنولوژی پیشرفته نسل 2.75؟؟؟:cool:
دوستانی که اطلاعات دارن، لطفا راهنمایی کنن:
1- من 29 مهر سیمکارتمو تحویل گرفتم، ولی 2 ماه هست که ازش استفاده میکنم، البته خیلی کم و اکثرا از MCI استفاده میکنم. تو این مدت هیچ قبضی برام نیومده. با 130 که تماس گرفتم، گفت که گوشیتو روشن بزار برات SMS میاد ولی نیومد. فکر میکنین مشکل خاصی هست یا این طبیعیه؟ میترسم به دلیل عدم پرداخت سیمکارتو قطع کنن.
2- توی دفترچه راهنمای همراه سیمکارت، یه سری کد و خدمات نوشته که ظاهرا کار نمیکنه، مثل ذخیره شماره تماس گیرنده یا Voice Mail یا مثلا کد #130* و غیره. این سرویسها هنوز غیر فعاله یا اینکه سیمکارت من مشکل داره؟
3- قرار نیست برای این مشکل SMS کاری بکنن؟ من به همین دلیل کمتر ازش استفاده میکنم. البته میدونم که با MCI مشکل داره.
4- کسی از GPRS خبری داره؟ تو بعضی از مناطق آیکونش ظاهر میشه و بعضی جاها مثل جردن نه. قضیه چیه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.;)
چون ما تازه واردیم هیییییچچچکی پست ما رو نمی خونه؟
تنظیمات فعال کردن gprs رو یکی بده دیگه
اینطور که خودشون گفتن، با SMS برای مشترکین ارسال میکنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بخونی بد نیست.نقل قول:
فعلا Gprs فعال نیست در ایرانسل . از اوایل اسفند ماه فعال میشه .
من خودم شنیدم که فعاله(آزمایشی و تا 15 فروردین رایگان!) و حتی رو mci هم کار کرده.حتی تو سایتش هم میشه درخواست داد.نقل قول:
اصلا سرویس Gprs ایرانسل چه ربطی به Mci داره ؟!!؟ فعلا هم سرویس Gprs در ایرانسل فعال نیست تا 10 اسفند ماه به بعد .
5 هديه نوروزي ايرانسل
1- شما كه به ايرانسل مي پيونديد مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از MMS و GPRS رايگان استفاده كنيد!
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.
2- شما كه به ايرانسل مي پيونديد مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 هرچقدر مي خواهيد SMS رايگان بفرستيد!
* SMS رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه در داخل كشور
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.
3- شما كه به ايرانسل مي پيونديد مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به ايرانسل
4- سيم كارت دائمي ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 200 دقيقه مكالمه رايگان عيدي بگيريد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه يا ثابت در داخل كشور
5- سيم كارت اعتباري ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 76 دقيقه مكالمه رايگان عيدي بگيريد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه يا ثابت در داخل كشور
این اطلاعات همین الان از سایت ایرانسل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی کردم شما هم می توانید بروید ببینید
بچه ها اخبار تکراري ندين
__________________________________________________ __________________________-
ايرانسل
کسانيکه که چشم ندارن ايرانسل رو ببينن وارد نشون
سيم کارتهاي irtci هر روز ارزونتر از ديروز
پشتیبانی ایرانسل چه فعاله:laughing: ساعت 9 شب زنگ زدم بعد از یک ربع میگه همه اپراتورها busy هستن.
من فقط یه سوال داشتم: چه طوری می توان فهمید که در سیم کارت اعتباری ایرانسل چقدر اعتبار باقی مانده؟
:laughing: ستاره140مربعنقل قول:
روتماس
بگير
روصفحه
نمايشت
مينويسه
به گزارش گروه خبری Gsm، روابط عمومی شرکت ارتباطی ایرانسل اعلام کرد، 70 شهر را تا پایان سال جاری تحت پوشش قرار داده و در سال آتی حداقل 300 شهر و بخش عمده ای از جاده ها نیز تحت پوشش شبکه قرار خواهد گرفت.
بنابر اعلام ایرانسل، تا کنون پوشش شبکه ایرانسل در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، ساری، کرج، ارومیه و مراغه تکمیل شده و در هفته گذشته شهرهای قم، شیراز و اردبیل نیز به شبکه پیوستند.
همچنین شهرهای کرمانشاه، خرم آباد، سراب و همدان در هفته آتی و سپس شهرهای سقز، نیشابور، مشگین شهر، بابل، گِرمی، بجنورد، آمل، سبزوار، قائمشهر، میاندوآب، تربت حیدریه، بیرجند، تربت جام، الیگودرز و بروجرد نیز به زودی به شبکه ایرانسل خواهند پیوست.
اسامی دیگر شهرهایی که در اسفند ماه تحت پوشش قرار می گیرند متعاقباً اعلام خواهد شد.
این گزارش می افزاید، آزمایش سرویس پیشرفته Gprs به پایان رسیده و این سرویس از اوایل اسفند ماه تا 15 فروردین 86 بطور کاملاً رایگان در اختیار کلیه مشترکین قرار خواهد گرفت. همچنین از نیمه اسفند ماه تا 15 فروردین ماه سال آتی، کلیه مشترکین می توانند از سرویس Mms نیز به صورت رایگان استفاده نمایند.
گفتنی است، کلیه مشترکین سیم کارت دائمی در اسفند ماه سال جاری به سرویس رومینگ بین المللی دسترسی خواهند داشت. این سرویس در سطح 200 کشور ارائه می گردد.
لازم به ذکر است، ارتباطات بین المللی ایرانسل از 2 هفته گذشته برقرار شده و بدین ترتیب امکان برقراری تماسهای بین المللی برای کلیه دارندگان سیم کارتهای دائمی یا اعتباری فراهم شده است. همچنین از هفته جاری سرویس Sms بین المللی نیز راه اندازی شده است.
كمپاني تلفن همراه Mtnآفريقايجنوبي و كمپاني سوئدي اريكسون يك يادداشت تفاهم ۳۸۸ميليون دلاري براي توسعه شبكههاي دسترسي تلفن همراه در آفريقا و خاورميانه امضاء كرد.
به گزارش سايت اخبار مهندسي آفريقايجنوبي، محور اين همكاريها را توسعه زيرساختها، به روز كردن تعدادي از ايستگاهها و نوسازي شبكههاي تلفن همراه در آفريقا و خاورميانه تشكيل ميدهد.
Mtn علاوه بر آفريقاي جنوبي سهم عمدهاي از سرمايهگذاريهاي تلفن همراه در كشورهاي بوتسوانا، كامرون، ساحلعاج، نيجريه، جمهوري كنگو، رواندا، سوازيلند، اوگاندا و زامبيا در قاره آفريقا را در دست دارد.
اين كمپاني سال گذشته بدنبال خريد كمپاني اينوستكام به جرگه سرمايهگذاران خطوط تلفن همراه در كشورهاي افغانستان، بنين، قبرس، غنا، گينه بيسائو، ليبريا، سودان، سوريه و يمن پيوست.
Mtn همچنين از سهامداران عمده پروژه اپراتوري دوم تلفن همراه ايران در قالب كنسرسيوم ايران سل بشمار ميرود.
كمپاني اريكسون نيز تاكنون با ۵۰كمپاني تلفن همراه و بيست اپراتور تلفن ثابت در كشورهاي زيرخط صحرا در آفريقا، موافقتنامههاي جداگانهاي را به امضاء رسانده است.
خوبه حالا ظهر زنگ نزدی که آبروشون بره:laughing:نقل قول:
كمپاني تلفن همراه Mtnآفريقايجنوبي و كمپاني سوئدي اريكسون يك يادداشت تفاهم ۳۸۸ميليون دلاري براي توسعه شبكههاي دسترسي تلفن همراه در آفريقا و خاورميانه امضاء كرد.
به گزارش سايت اخبار مهندسي آفريقايجنوبي، محور اين همكاريها را توسعه زيرساختها، به روز كردن تعدادي از ايستگاهها و نوسازي شبكههاي تلفن همراه در آفريقا و خاورميانه تشكيل ميدهد.
Mtn علاوه بر آفريقاي جنوبي سهم عمدهاي از سرمايهگذاريهاي تلفن همراه در كشورهاي بوتسوانا، كامرون، ساحلعاج، نيجريه، جمهوري كنگو، رواندا، سوازيلند، اوگاندا و زامبيا در قاره آفريقا را در دست دارد.
اين كمپاني سال گذشته بدنبال خريد كمپاني اينوستكام به جرگه سرمايهگذاران خطوط تلفن همراه در كشورهاي افغانستان، بنين، قبرس، غنا، گينه بيسائو، ليبريا، سودان، سوريه و يمن پيوست.
Mtn همچنين از سهامداران عمده پروژه اپراتوري دوم تلفن همراه ايران در قالب كنسرسيوم ايران سل بشمار ميرود.
كمپاني اريكسون نيز تاكنون با ۵۰كمپاني تلفن همراه و بيست اپراتور تلفن ثابت در كشورهاي زيرخط صحرا در آفريقا، موافقتنامههاي جداگانهاي را به امضاء رسانده است.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Plz
بالاخره ما که آبان ایرانسل خریدیم،از کدوم یکی از تشویقهای ایرانسل میتونیم استفاده کنیم؟؟
من سیم کارت ایرانسلمو الان دارم ، اول که گذاشتمش تو گوشی چند تا سوال کرد ، پین کدم نگرفت!!! تا الانم که دارم اینارو مینویسم آنتنم صفر بوده (جنوب اصفهان میشینم، چهارباغ بالا). این آقای علیرضا قلمبه ایان چرا تو این کنفرانساش که شما دوستان لطف کردید گذاشتید کلمه ای در مورد اصفهان حرف نزده؟؟؟؟؟
سلام
کسی میدونه کجا میشه PIN Code رو پیدا کرد؟
پین کد پیش فرض فکر کنم 5 تا صفر باشه اگر هم این نبود 3 بار اشتباه بزن بعد شماره puk ازت میخواد شماره puk رو پوکه سیم کارت هست اونو بزن بعد پین جدید ازت میخواد یه پین انتخاب کن بزن بعد باز دوباره تو مرحله بعدی همون پین و میزنی پین کدت عوض میشه برا خودم همچین اتفاقی افتاد همین کارو کردم بعدا که پرسیدم گفتن پین پیش فرض 5 تا صفر حالا نمی دونم درست یا نه
ظاهرا قرار بود که ایرانسل سرویس GPRS راه اندازی کنه، ولی این چه توجیهی داره که من تو موبایلم که از سیمکارت MCI استفاده میکنم، نشون میده که به GPRS دسترسی دارم (یه مثلث برعکس بالای نشانگر آنتن). البته من یه سیمکارت ایرانسل هم دارم، ولی وقتی اونو میذارم خبری از GPRS نیست؟ کسی میدونه چه خبره؟ :blink:
نقل قول:
من که از اول گفتم GPRS الان فعاله اینا قبول نمی کنن.البته هنوز آزمایشیه .شما احتمالا تنظیماتی که برات با اس.ام.اس اومده تو سیم کارت ام.سی.آی زدی -لطفا اگه تنظیمات رو داری به منم بده.
اینو شنیدین ؟
شركت "سيگيت"، بزرگترين توليدكننده هارد ديسك براي رايانههاي شخصي و رايانههاي لپ تاپ، به تازگي نخستين هارد ديسك جانبي ويژه استفاده در كنار گوشيهاي موبايل را معرفي كرده است.
به گزارش سايت اينترنتي "نيوزفكتور"، اين هارد ديسك قابل حمل و ۱۰ گيگابايتي به نام "دياي وي يي"( (daveتنها ۷۰گرم وزن دارد و با استفاده از سامانه ارتباطي "بلوتوث" و يا "واي- فاي" به صورت بيسيم به گوشي موبايل متصل ميشود و كاربران گوشيهاي موبايل ميتوانند حجم عظيم عكسها، ويدئوها و انواع مختلف فايلهاي موجود در گوشي موبايل خود را درون اين هارد ديسك ذخيره منتقل كنند.
"هارد ديسك" جديد شركت "سيگيت" ميتواند از فاصله بيش از سه متري با گوشي موبايل كاربر ارتباط برقرار كند و كاربر موبايل ميتواند از اين فاصله و از طريق گوشي خود به تمامي اطلاعات ذخيره شده در هارد ديسك دسترسي يابد.
شركت "سيگيت" اعلام كرده است اين هارد ديسك كه انرژي مورد نيازش را از باتري قابل شارژ خود تامين ميكند، با گنجايش ده گيگابايت، امكان ذخيره بيش از ده ساعت موسيقي با فرمت Mp3را داراست.
بدين ترتيب كاربران گوشيهاي موبايل مجهز به فناوريهاي بيسيم "بلو -توث" يا "واي-فاي" ميتوانند براي مثال اين هارد ديسك كوچك را در جيب خود بگذارند و از اطلاعات موجود در آن در گوشي موبايل خود استفاده كنند.
شركت "سيگيت" نمونه ده گيگابايتي اين هارد ديسك را در اواسط سال جاري و نمونههاي ۲۰گيگابايتي و ۴۰گيگابايتي آن را در ماههاي بعد به بازار خواهد داد.
اصفهان فعلا شمال آنتن داره مثل خیابان سروش و بزرگمهر و این طرفا ولی جنوب هنوز آنتن نداره و باید تا 25 اسفند صبر کنید تا شبکه اصفهان تکمیل بشه .نقل قول:
اونایی که میگین سیم کارت دولتی gprs داره این مقاله رو اگه بخونید متوجه میشوید که اگر بخوان برای سیم کارت دولتی gprs هم بزارن شبکه فعلی مخابرات همچین چیزی رو ساپورت نمیکنه
این مقاله رو حتما بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اگه همچین چیزی بخوان راه بندازن انقدر تبلیغ میکنن که بیزار بشی پس دلتون بیخودی خوش نکنید مخابرات حداقل تا یکی دو سال آینده نمیتونه این سرویسا رو راه اندازی کنه