بذار فارسیشو بگم ! میدونی کارت گرافیکت چنده ( حافظش ) ؟
Printable View
بذار فارسیشو بگم ! میدونی کارت گرافیکت چنده ( حافظش ) ؟
جالب بود اما تا حدودي قديمي ولي بازم خوب بودنقل قول:
يكي ديگه. در اين مرحله از سراشيبي پايين بياييد و از در به سمت محل بمب گذاريه A ميرويد. بمب را به اين صورت بگذاريد. روي لبه پريده بطوري كه بمب هنوز قابل اكتيويت شدن باشه:
بعد بسرعت به آخر دويده و در آنجا در كمين كانتر ها بنشينيد. (اگر با خود فلش داشته باشيد كار كانتر ها ساختست)
راه ديگر:
بمب را به اين صورت قرار دهيد:
در اين حالت شما از هر طرف به بمب مسلط هستيد. مخصوصا اگر پشت لبه باشيد خيلي راحت تر هستيد.
يك نكته ي ديگه. در شروع بازي در همه ي مسابقات جهاني يك نفر از محل شروع بازي (براي تروريست) با تفنگ AWP با هر تفنگ ديگه كه بشه با آن زوم كرد از لاي درز ديوار. در مقابل را نشانه برويد(من تفنگ AWP را پيشنهاد ميكنم چون با يك تير گاهي تا 2 تا كشته ميگيريد با حتا اگر به پا هم بزنيد 83 تا از جون طرف مقابل كم ميشود). اگر كسي از جلوي در رد شود خيلي سريع بايد عمل كنيد و اون را بزنيد. حتي اگر به پشت در هم رفت حدودي در را بزنيد. اين كار خاصيت ديگري هم دارد و آن اينكه ميبينيد چند نفر از تيم مقابل به سمت كدام محل بمب گذاري ميروند. به طور مثال اگر 5 به 5 بازي ميكنيد اگر ديديد كه 3 نفر از آنها به سمت محل بمب گذاري B رفته اند شما به هم تيمي هاي خود ميگوييد كه به بمب سايت A بروند. تا فرصت بيشتري براي كار گذاشتن بمب داشته باشيد. ولي مواظب باشيد چون ممكنه يكي از آنها با AWP منتظر شما باشد. هميشه از حركته پاورچين يا Catwalk استفاده كنيد و وقتي به گوشه ديوار رسيديد بپريد چون زدن افراد در حال پريدن با AWP در اين بازي 20٪ سخت بر در حال دويدن است. يا اگر با پريدن ميانه خوبي نداريد و طرف مقابل تفنگ AWP دارد به چپ و راست حركت كنيد و يك دفعه توقف كرده و چند گلوله به تك تير انداز بزنيد.اما همزمان جلو و عقب نرويد چون با اين كار اون 20٪ را به 3٪ ميرسانيد و احتمال كشته شدنتان بالا ميرود. كشتن اين افراد سخت تر از بقيه است چون شما بايد مداوم در حال حركت باشيد و يك لحظه غفلت ممكن است باعث از دست رفتن آن داند شود
ممنون
نقل قول:
ببين عزيز. در وار كرفت بك چيزي هست به اسم MOLE وقتي پول جم كني و به 16000 دلار برسه اين را تايپ ميكني: shopmenu2 يك منويي باز ميشه كه آخريش يعني شماره 9 نوشته شده MOLE با زدن كايد 9 شما اين را ميخريد. و در راند بعدي شما در زمين آنها با لباس شكل آنها ظاهر ميشويد. براي جلوگيري و فهميدن 2 راه وجود داره. يكي اينكه هميشه تعداد بازيكنان تيمتان را بدانيد و اگر از 3 تا ديديد كه 4 نفر در زمين شما هستند يكي از آنها مول دارد و سريع از روي اسم آن بازيكن را پيدا كرده و ... يكي ديگر اينكه آنتي مول بخربد كه قيمتش 2500 است. بايد اين را تايپ كنيد shopmenu و در منوي ظاهر شده در مقابلتان شماره ي 2 كه همان Mole protection هست را انتخاب كنيد.
اگه اين كار رو تو كانتر بلدي بگو
من خيلي وقته تو كانتر به دنبال اين رمز هستم
معذرت مي خوام !
شما نقل قول از واركرافت كردي .بعد راجع به رمز كانتر گفتي؟
چي جورياس؟
شايدم من قاط زدم :shock:
ببين. كانتر اول از مرحله Dust شروع به كار كرد. بعد كم كم چيزهاي ديگري هم به آن اضافه شد. يك سري برنامه هايي هستند به ايم MODE اينها مدل بازي را كلا عوض ميكنند. اين جايي كه اين دوست خوبمان رفتند از mode بازي wc3 استفاده ميكنند. اين باعث ميشود كه هر بازيكني يك روش بازي يا همان Race انتخاب كند. براي تغيير race بايد بعد از مردن اين را تايپ كنيد: changerace
اون چيزي كه دوستمون گفتند را هر كسي ميتواند بخرد فقط بايد 16000$ داشته باشد.
وقتي زياد بكشيد به شما XP ميدهد كه يك جور پول مخصوص وار كرفت هست. با اين پول ها كار آيي شما بالا ميروم. مثلا اگر در ريس HUMAN باشيد ميتوانيد از يك جايي به جاي ديگر در كمتر از 1 ثانيه برويد. ولي براي اين كار بايد كليدي را تعيين كنيد. كافي است اينرا در كنسول بزنيد:
bind < هر كليدي كه مايل هستيد> untimate
وقتي به مرحله اي رسيديد كه قدرت كافي داشتيد ميتوانيد از قدرتتان استفاده كنيد.
اين فقط در سرورهايي قابل اجراست كه از mode بازيه واركرفت 3 پشتيباني ميكنند
سلام
يه سوال
فرض كنيد توي گيم نت داريم بازي مي كنيم2تاتروريست و2تا كانتر
يكي از كانتر ها ميميره وقتي كه مرد ميره توي freeوموقعيت ترورهارو به يارش گزارش ميده.حالا كدي وجود نداره كه freeرو بست كه نتونن اين كاررو بكنن.
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد
موفق باشيد :wink: :wink: :wink:
چرا s-s جان
شما اين دستور رو وارد كن :
mp_forcecamera 2
اينطوري هركس فقط موقعيت تيم خودشو مي بينه
يه كارديگه هم ميتوني بكني
mp_fadetoblack 2
اينطوري صفحه سياه ميشه و هيچ چيزي معلوم نيست
در ضمن هر چند وقت يه بار Tab رو بزن تا اگه كسي M 6 زده بود و اسپكتور شده بود بفهمي و سريع كيك ش كني :arrow: :arrow:
اقا من بخام تويه ديديكيت لينتسي بياد پاين چي كار كونم ؟
سينا جان من كه نفهميدم چي نوشتي :roll: :roll: لطفا دقت كن :D :D
آقا سینا میفرمایند که اگه یه سرور Dedicated ساختیم ( سروری که " سرور میسازه " :d که مزیتاش اینه که 1- لگ توش خیلی کم میشه ، 2- میشه تنظیم کرد که هر گونه چیت توش غیر فعال بشه و .... ) رو چیکار کرد تا Latency بیا دپایین !
منم خدمتتون عرض کنم که اگه بگی الان Latency چنده و بعدا میخواد چند بشه بهتر میشه !
کلا این سرعت بستگی به قدرت شبکه و تجهیزات به کار رفته و تعداد افرادی که از اون استفاده میکنن داره ! :arrow: :arrow:
ليتنسي 16 هستش
مي خام تا جايي كه بشه بيارمش پاين!!
=========
راستي كانفيگ ديديكيت داري ؟
مسلن لايو مينيويسي خودش چند تا رستارت ميده بعد مينيويسه لايو لايو لايو
ارشيي جا شما از اين چيزا سر در نمياريي :mrgreen:
مگه چطوری شبکه کردی که لیتنسی 16 هستش ؟
شبکتون خیلی ضعیفه ! :lol: بعد اگه 5 به 5 بازی کنید با یه شبکه خیلی معمولی hub , sweetch , server لیتنسی باید حداکثر 8 یا 9 باشه ! 16 خیلی خیلی زیاده !
تنها راهش تقویت شبکست !
کانفیگ ددی هم الان ندارم ولی پیدا میکنم همینجا برات لینکشو میذارم ! :arrow: :arrow:
ولی این دستورات رو امتحان کن :
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
sv_unlag 1
rate 25000
cl_rate 9999
و ... !
ميخوام يه سرور درست كنم ميگيد چه جوري؟
آنلاين ها
بدش هم من هم wairless دارم هم adsl ميخوام تو سرور lag و latency كمترين حد خودشون باشه
مثل گيم نت
مرسي
ايول - آرشي و اوسينا - بچه ها ديگه كدهاي كانتر رو نيميگن
بله درست گفتي من به زبون كابلي تسلط ندارم :arrow: :arrow: :mrgreen:نقل قول:
نوشته شده توسط VektOr
اینا که گفتین فارسیشون چی میشه ؟
من زبون کابلی بلد نیستم ، Dial UP دارم !
boys_won, جان
اگه منظورت رو درست فهمیده باشم تو CS 1.6 شما 1 سرور میسازی ( یه مپ کرییت میکنی ) بعد اون IP تون رو به دوستات میده ! اون هم هم توقسمت FAvourite یا Friend IP شما رو وارد مککنن !
برای پایین آوردن لیتنسی تویه شبکه باید شبکه رو تقویت کرد و تویه آنلاین سرعت اتصال رو ! اما با دستوراهایی که بالا دادم میشه یه تکونی بهشون داد !
mehdi87, جان خوشحال شدم شما رو هم اینجا دیدم !
ما که هر چی بلد بودیم رو همینجا گذااشتیم ! :arrow: :arrow:
راه عبور هم داره ؟ اگه داره چطور ؟نقل قول:
شما اين دستور رو وارد كن :
mp_forcecamera 2
اينطوري هركس فقط موقعيت تيم خودشو مي بينه
يه كارديگه هم ميتوني بكني
mp_fadetoblack 2
اينطوري صفحه سياه ميشه و هيچ چيزي معلوم نيست
رمز بالا بردن خون رو كسي ياد نداره ؟
سلام ميلاد جان خيلي خوشحالم كه دوباره برگشتي :D :Dنقل قول:
راه عبور هم داره ؟ اگه داره چطور ؟
ولي راه عبور از چي ؟؟؟
سلام به همگی .....
میخواستم ببینم میشه واسه اسنایپ هدف قرار داد؟ اخه تو یکی از دمو ها دیدم .
و دیگه این که هدف رو چه جوری کوچک کنم ؟
اگر سوالام تکراری بود معزت :wink:
ممنون
اگه منظورت اینه که بدون زوم اونطوری نشون میده ، آقا پوریا خدمتتون عرض کنم که این یه مشکل HLTV هسش و چنین چیزی امکان نداره ! تویه HLTV اینطوری نشو میده ، بازی خودت رو با HLTV ظبط کن بعد نگاه میبینی که اسنایپت زوم داره !
برای کوچک کردن هدف بسته به Counter که داری بازی میکنی داری ولی cl_crosshair 0,1,2 , cl_crosshair_size "small,medium,large" رو میتونی امتحان کنی ! :arrow: :mrgreen:
ويرايش شد پست بالا رو بخونيد :arrow:
در ضمن سينا وكتور عزيز حرف بنده شوخي بود پس لطفا ادامه نديد :arrow: :arrow:
AveCina, خیلی باحالی :wink:
هدفه کوچک شد .
خودمونیما این AveCina, اخر کانتره :mrgreen:
ممنون :wink:
آره ديگه شاگرد خودمه :mrgreen: :mrgreen:
(چاكرتم AveCina جون خودمو خودت ميدونيم كه من نصف شما هم چيز نميدونم :D :D )
خودم كانفيگه خفن هم واسه ديديكيت هم واسه خوده مانتر رو نسب كردم !!نقل قول:
نوشته شده توسط AveCina
احتمالا اشكال ماله شبكست ديگه بايد شبكه رو قوي كونيم :arrow:
يك آهنگ خيلي باحال براي سي اس. حجم 2.9 مگا بايت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AveCina عزيز:
ميخوام بدونم اين ip چه طور به من اختصاص پيدا ميكنه؟
adsl بهتره يا wireless ؟
ميگن wireless لاگ ميندازه درسته؟
اين ip عوض ميشه يا يه ip ثابت به من ميده؟
من دوستم يه سرور درست كرد با latency 2 ميشه منم درست كنم؟
كانتر حتما بايد 1.6 باشه يا چيزه ديگه اي؟
شرمنده اينقدر سوال كردم
مرسي
با سلام به آقا آرش گل و بقيه بروبچ
راه عبور از اون صفحه سياه رو ميگم . يعني راهي باشه كه من بتونم گزارش بدم :lol:
راه خوبي باشه. من يك راه بلدم كه زياد جالب نيست اونم با كليد هاي M و 6 هست كه خوب نيسشت چون راند بعد بايد بيرون بشينم
اگه رمز جالبي دارين تا فردا قبل از ساعت 1 بعد از ظهر بزارين
ممنون ميشم
نه وقتي سرور اونو ميزاره ديگه هيچ راه عبوري نيست مگه اينكه سرور گيم نت رفيقت باشه با گيم پورت بهت فيري لوك بده :mrgreen:
He is darling
چه خبره اینجا یکی یکی جواب میدم !
پوریا, جان چاکریم ! از این دستور هم راستی میتونی استفاده کنی: CL_dynaimc... 0 (1)
Arashi, مشکل ریاضی دارم ، نمیدونم نصف یعنی چقدر ، اونو توضیح بده تا بعد ،
آقا سینا درسته ! همونطور که گفتم شاید کانفیگ یه کوچولو موثر باشه اما کار زیادی نمیتونه انجام بده ! باید شبکه رو قوی کرد !
nimo, آهنگرو دارم دانلود میکنم ، تموم شد میگم چطور بد ولی 100% باید آهنگه جالبی باشه !
boys_won, جان سلام !
کلا این که IP درستش اینه که ثابت باشه ولی خب تو ایران حساب کتاب نداره !
بطور طبیعی سرعت Wireless باید بیشتر باشه نسبت به Adsl ولی خب بستگی به Adsl , Wireless داره دیگه !
این که دوستت تونسته یه سرور آنلاین با لیتنسی 2 بسازه باید بگم من باور نمیکنم ! یعنی اینکه مثلا حتی 2 به 2 با لیتنسی 2 آنلاین بازی کردین اینم بدون هیچ دستگه و سروری نقریبا غیر ممکنه ! ( اگه تنهایی این کارو کرده که خب خسته نباشه ف من لیتنسیم وقتی تنهام یا یکی بهم وصل شه 0 هستش ! )
برای کانتر بهتر 1.6 باشه ! و از همه نظر بهتره ! ولی اگه تعداد کم باشه و از پسورد هم خبری نباشه میشه از 1.7 هم استفاده کرده !
با دستورات Slist + Connect (IP) , ...
بازم میگم IP هم بستگی به سرویس دهندت داره ولی خب احتمالا این طور که میگی باید ثابت باشه !
دشمنت شرمنده
اگه سرعتشون رو بگی فکر کنم بهتر باشه !
miladborhani, آقا میلاد سلام !
یه راه ساده برای این کار ( رد شدن از اون صفحه سیاه ) وجود داره که بصورت لحظه ای هستش و باید با مپ آشنایی داشته باشین ! و اگر هم داور ببینه میتونه تیمتون رو بازنده و حذف کنه !
دستور Timerefresh رو با اعداد 0.1 تا 100000000 تو کنسول وارد کن ! :arrow: :arrow:
امیدوارم مفید واقع بشه !
آرش جان کاملا درسته ! اگه با سرور رفیق باشی نونوت تو روغنه هر کاری بخوای میشه کرد !
AveCina دستت درد نکنه ! چقدر حرف زدی !
( ساکت شو سرم رفت )
AveCina جان مثل آهنگ It's my life گروه Bon Jovi هستش كه يك ورژن مخصوص اين بازي داره ولي تو اين يكي كمپلت عوض كردن آهنگ را. آهنگ Gloria Gayner هستش و اسمش I'll Survive هست ولي فقط موزيكش اونه
من به جز خودم که تو حموم میخونم دیگه خواننده ای رو نمیشناسم نمو جان ! اینا که گفتی همشون اسمه خوانندست ؟ :shock:
ولی آهنگه باحالیه !
میذارم بکگراند کانتر خودم ! :mrgreen: :mrgreen:
راستی میلاد اون Timerefresh که گفتم پدر Monitor رو در میاره ! :mrgreen: :mrgreen: اگه یهذره سریع و زیاد انجامش بدی ممکنه Monitor بسوزه !
ايول بابا. يه سي دي بده بيرون ما داونلود كنيم 8)
مرسي AveCina عزيز
حالا يه سوال تخصصي تر ميپرسم هر كي بلده جواب كامل بده لطفا:
در مورد wallk ---- اطلاعاتي ميخوام
اصلا مي خوام بدونم اين چه طور چيزيه
نرم افزاره ؟ چيته ؟
اينم بگم اصطلاحش اينه كه تو بازي اين wallk ---- را on , و يا off ميكنند
تو كانتر وقتي on ميشه.......هيچي ديگه...ميشي خدا
اگه يادتون باشه يه بار گفتم يكي خيلي سريع ميرسه به من اين wallk ---- داشته
اگر كسي هم ميدونه بگه من چه طوري ميتونم بدستش بيارم
كل كل افتاده شديد ...كمك كنيد
تو اين دسته كارها اگه چيزه بيشتري ميدونيد بگيد
مثلا يه چيز غير wallk ----
بچه ها فقط سريع
مرسي
تنها wallhack نيست به جز اون ESP و Aimbot هم هست كه برات نسونه هم ميگيرن. وقتي هم چاقو را در مياري و با دكمه چپ ماوس ميزني مثل جت ميره جلو. تو گوگل يك نگاهي كن هست. من تا هفته پيش يكي پست كرده بود داشتم يك سايت ولي الان نيست ديگه. ولي باز هم ميگم اگر خودت يا بگيري چطوري بازي كني هيچ كدوك از اينها را نمي خواي
من چند تا سایت معرفی میکنم که کارت رو راه میندازه :
اگه مشکل داشتی یا مثلا با زبانش مشکل داشتی بگو خودم برم سراغش زندگی نامشو برات در بیارم !
خوب دوستان شما كه حرفه تريد بگين ما هم استفاده كنيم(چه كنيم كه آماتوريم)
nimo و AveCina عزيز :
مرسي از راهنماييتون
آدم هر چه قدر هم كه بازيش خوب باشه اگه طرف مقابلت اين wallhack را on كنه سه سوت ميميري
گفتم كه كل كل افتاده واسه همين اين نرم افزارو ميخوام
اتفاقا قبل از اينكه اينجا مزاحم شما بشم تو گوگل سرچ كردم احساس كردم سايتهايي كه معرفي شدن ويروس دارند
اينو ويروس كشم به من پيغام داد
ولي خداييش با اينكه wallhack روشن كرده بود 35 بار زدمش 48 بار خوردم :shock:
حالا به اينا كاري ندارم من اگه اين نرم افزارو گير بيارم نميدونم چه طوري ازش استفاده كنم :(
اگه شما ها لينك دانلود مستقيم اين 3 تا ESP و Aimbot و wallhack براي من گير بياريد خيلي كمكه بزرگي كرديد
اگر هم ممكنه طريقه استفاده كردن اين نرم افزارها را در سرور به من بگوييد
منظورم اينه كه من بصورت آنلاين بازي ميكنم و سرور هم من نيستم ولي كساني بودن كه پشت سرور نبودن ولي wallhack داشتند و نامردي ميزدند
بچه ها شرمنده ها :wink:
اعصابم خيلي خورده
boys_won, جان ! سلام
من فعلا در دسترس نمیباشم ! :mrgreen: :mrgreen:
اما اگه اومدم واست کمل توضیح میدم ! + اسکریپت نویسی و به قول Nimo هک کردن کانتر رو براتون توضیح میدم و مطالب کاربردی هم میذارم !
این ها هم هیچکودوم نرم افزار نیستن ! شاید بشه گفت ترفند یا ... های کانتر هستن !
بعضی هاشون رو باید به صورت یه patch نصب کنی ولی بقیشون دستور و سر وکله زدن با console و موتور واقعا قدرتمند کانتر که اونو از حالته یه بازی سرف در میاره !
راستی اون آهنگرو دانلود کنید خیلی باحاله !
من بعد از 3 بار گوش دادن تازه تونستم بهمم چی میگه ! :mrgreen: :mrgreen:
اضافه مکنم :
دلتون میخواد یه نمونه ول دادن تو کانتر رو ببینید ؟
این رو دانلود کنید :
2.8 مگابایت ! فرمتشم Avi هستش یعنی با Media player , Realpayer میشه راحت دیدش !
کد:http://users.telenet.be/sYooo/saphire.Rebell.avi
راستی فقط من اینطوری مییبینم یا این تاپیک دیگه sticky نیستش ؟