نقل قول:
نه مثل 550 اون دکمه رو نداره ولی برای اینکه خشابشو باز نکنی دکمه روشن / خاموش گوشی رو اگه یه بار بزنی اولین گزینه key lock رو انتخاب کنی گوشی قفل میشه
والا با گارانتی اصلی 400 بود فکر کنم
Printable View
نقل قول:
نه مثل 550 اون دکمه رو نداره ولی برای اینکه خشابشو باز نکنی دکمه روشن / خاموش گوشی رو اگه یه بار بزنی اولین گزینه key lock رو انتخاب کنی گوشی قفل میشه
والا با گارانتی اصلی 400 بود فکر کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ازت ممونم
موفق باشي
آره من قاب کریستالی گرفتم واسش و موجود هستنقل قول:
شما خودت جائي ديدي
والا تا جائيكه من ميدونم هنوز هيچ نوع محافظي براش نيومده بيرون
در ضمن یه سوال داشتم فایلهایی رو که تو موبایل میریزیم مثل آهنگ و .... از تو خود کامپیوتر میشه پاک کرد یا باید از داخل خود گوشی پاک بشه
و یک سوال دیگه میشه از داخل کامپیوتر sms ذخیره شده رو برد تو گوشی و اونجا استفاده کرد
سلام
من يه مشکلی دارم .
از چند روزه پيش تا حالا نميتونم وارد فلدر Games و Application بشم
به من پيغام Operation failed ميده.
گوشی رو rest هم کردم ولی حل نشد
چی کارش کنم
ممنون
این 2 تا عکس رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان چند روزه که گرفتم این گوشی رو در هیچ شرایطی ندیدم اینطوری بشه
تنظیمات خاصی داره؟
در چه شرایطی اینطوری میشه
مرسی
منتظر جوابتونم
ممنون
جواب سوالات منو کسی نداره
از هر دو جا ميتوني پاك كني فرقي ندارهنقل قول:
ببينم از طريق گوشي نميتوني وارد بشي يا از طريق كامپيوتر ؟نقل قول:
نه تنظيم خاصي كه ندارهنقل قول:
ولي اين گوشي ها همين 2 يا 3 نوع هستند كه سوني اريكسون براي تبليغ ميزنه يعني اينارو براي فروش بالا ميزنه بقييش فقط چراغ وسطشون و 4 جهت اصليش روشن ميشه
الان هر چي 850 تو بازاره هيچ كدومشون اين شكلي روشن نميشه
اگه مایل هستید اطلاعات کاملی از سیستم عامل ها(جاوا ...سیمبین..ویندوز)داشته باشین
این مقاله ی جالب از دوستمون زینال رو از دست ندین:
شاد باشید:20:
راستی بویز وون جان یه سوال داشتم اگه شما می دونید بگید:
این کد واسه چیه و کاراییش رو تا حد امکان اگه می دونید بگید:
چپ...ساتره...ستاره....چپ
یه صفحه باز می شه بنام:personalize
از اسمش تا حدی می شه فهمید منظورش چیه اما کاراییش برام نا مفهمومه..مخصوصا که واسه تغییرات کد هم می خواد ..چه کدی نمی دونم؟؟!!!
شاد باشید:20:
دستت درد نکنه ممنونم یه سوالم موند میشه واسه sms رفت تو کامپیوتر نوشت بعد تو گوشی ریخت و فرستادنقل قول:
از هر دو جا ميتوني پاك كني فرقي نداره
مرسی از جوابتون
دلفین جان
بویز که جوابتو داد
نرم افزار MyPhoneExplorer رو باید نصب کنی که لینکشو بویز گذاشته بود
از اینجا بدانلود
درایور گوشیت هم باید کامل نصب شده باشه
بعد گوشیتو با usb به کامپیوتر وصل کن
بعد این نرم افزار رو باز کن
تو قسمت مسیج اون بالا روی New Message کلیک کن
تو صفحه ای که میاد sms رو که میخوای تو گوشیت بریزی بنویس
بعد از بالای همون پنجره روی آیکون Save as draft کلیک کن میریزه تو پوشه Draft گوشیت
از اونجا هم میتونی واسه یکی سند کنی
هم میتونی سیوش کنی تو Saved Message
موفق باشی
ای فدات شم دستت درد نکنه فقط یه سوال دیگه دارم عصبانی نشید نرم افزاری هست که بشه به اون شکلکهای داخل گوشی اضافه کرد
دوست عزیز تو قسمت new massage همین برنامهی معروف و ذکر شده که برید...خودش جند تا ادمک براتون داره...حتی یکی 2 تا هم بیشتر از ادمک های گوشیتوننقل قول:
در ضمن...پست شماره ی 3 این صفحه رو بهتون توصیه می کنم
همه چیز از برنامه مای فون اکسپلورر
شاد باشید
مصطفی جان ممنونم
سلام دوستان صبحتون بخیر یکی از دوستانم 850 داره و یه مشکلی براش پیش اومده اونم اینه که میگه وقتی گوشی باز میشه یعنی از حالت قفل بیرون میاد نه قفلش باز میشه و نه صفحه روشن میشه و باید یکی از کلید هاشو بزنه تا صفحه روشن شه البته قبلاً اینطوری نبوده و خودم چون 810 دارم کاری از دستم بر نیومد و اینکه همسرم هم 850 داره و اون هم این مشکلو نداره نمیدونم آیا setting رو دستکاری کرده یا نه به نظر شما مشکل از کجاست؟ ممنون میشم یکی جوابمو بده بازم مرسی
نقل قول:
منم با گفته شما امتحان كردم حتما" روش تحقيق ميكنم بهت ميگم
نقل قول:
متاسفانه از هر 100 گوشي 850 موجود 1 يا 2 تاش همچين مشكلي داره دوستتون موقع خريد بايد همه چي رو چك ميكرد به هر حال يه ريست كلي كنيد شايد درست شد
سلام دوست خوبمنقل قول:
مرسی از پاسختون ، منظورتون از کنترل موقع خرید چیه چون من هم باهاش بودم و من هم یک 850 خریدم و جفتشون رو تا اونجایی که اطلاعات داشتم کنترل کردم و از همه مهم تر اینکه گوشی قبلاً اینطوری نبود و چند روزه که اینطوری شده
نقل قول:
سلام
ماله يكي از دوستام همين مشكل رو داشت با ريست درست شد ولي مواظب باش اگه ريست كلي كني اطلاعات گوشي پاك ميشه به هر حال تنها راهه حل اينه در حاله حاضر
سلام
گوشی من وقتی Miss Call دارم بهم نشون نمیده اصلا" contact هام یه جوری شدن چه کارش کنم ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
گوشی دوستم رو چک کردم و متوجه شدم با theme انتخابی مشکل داره آخه دوست من عادت داره theme گوشی رو دو سه روز یه بار عوض می کنه و همین اختلال ایجاد کرده بود وقتی اون رو عوض کردم درست شد باز هم از توجهت ممنون
آره درسته ماله تم هستش من يكي از دوستام رو k750 تم ريخته بود نه ميتونست آهنگ انتخاب كنه نه اس ام اس بفرسته چون همچين ميخواست اينكارا رو بكنه خاموش ميشد
سلام
رو اين گوشي ميشه نرم افزار منشي تلفن نصب كرد اگه ميشه اسم نرم افزار رو بگيد
ممنون
نه خیر...فقط شنیدم...این امکان رو مخابرات می تونه واست ایجاد کنه...یه سر بزن بهشوننقل قول:
تشكر مصطفي خان عزيز
سلام رفقا
من 2 ماهي هست كه 850 دارم و كلي باهاش حال مي كنم . ازش راضيم . يه سري تم خيلي توپ هم دارم كه همشون جديده كه فرصت شد براتون مي زارم .
راستي : بالاي ال سي دي دبليو 850 كنار اسپيكر دو تا علامت - هست . با نوك ناخونتون اول سمت راستي رو فشار بدين و ببينيد چي ميشه . حال سمت چپي رو بفشاريد .
حال كردين چي كشف كردم ...
باي تا بعد
ممنون عزیز
لطف کردی واسه اونایی که نمیدونستن گفتی
من قبل از اینکه گوشی رو حتی ببینم هم میدونستم
چیز خوبیه
اینم بگم
فقط اون 2 نقطه مشکی که بالا اومده دکمش نیست
کل اون قسمت دکمه هست
یه بار یه جا دیگشو فشار بده ببین
نقل قول:
سلام
با ریست حل میشه
سلامنقل قول:
این قسمت آخر رو هر چی می خونم نمیگیرم میشه توضیح بدی
يعني الان w850i گير نمياد قيمتهايي كه گرفتي چند بود؟
چیز خاصی نگفتمنقل قول:
چون jey53 گفت با نک ناخن
منم گفتم نیازی نیست با نک ناخنتون اون قسمتو فشار بدید
عکس رو ببین متوجه حرفم میشی
armin_goooodboy سلام .
ممنونم از توضيحاتت
اگه نكته هاي ديگه اي هم هست براي من و ساير دوستان بگو .
استفاده مي كنيم
باي
خواهشنقل قول:
ممنون که به حرفهای من اهمیت دادی...
420 دست دوم
490 نو
500 نو
همشونم گارانتی اصلی...
اونجوری که به من گفته بودن؛
400 گارانتی اصلی
370-80 بدون گارانتی
(ما دلمونو خوش کرده بودیم...)
خوش به حال همه W850i دارا!!!!!!!
آره حق با شماست امروز رفتم قيمت گرفتم همين حدودا بود بايد صبر كني
bacheha nemidonam dar mored halate keshoee in goshi goftin ya na?mekanizme bazo baste shodanesh ba kami seda hamrast ;rasty ba in safe kilidi ke dare benazar mirese in goshi makhsose khanomha tarahi shode !chetori shoma ba kilidhaye 4 jehate kar mikonid
نقل قول:
سلام
من وقتی 810 تازه اومده بود 385 گرفتم اون اوله اولاش وقتی 850 اومد سریع عوضش کردم میدونی چرا چون 810 ماشالاه پر شده بود بعد که دنباله 850 بودم یکی از دوستام بهم گفت سریع بگیر چون محدود وارد شده نمیدونم اون از کجا خبر داشت الان دارم به حرفش میرسم همون دوستم الان در به در دنباله 850 ولی تو بازار نیست بلائی که سر 880 اومد با اینکه تازه تو بازار اومده ولی الان هیچ جا گیر نمیاریش
من آخرش سیاست وارد کردنه این گوشی ها رو نفهمیدم 810 یک عالمه
850 و 880 اینقدر کم
به هر حال من یکی از دوستام 850 داشت می خواست بفروشه اگه هنوز منصرف نشده باشه خبرت میکنم
نقل قول:
والا من که موافق نیستم ابن گوشی مخصوص خانوم ها طراحی شده
ولی رنگ سفیدش بیشتر زنونه میاد ( خودم سفید دارم ! )
من نميدونم شارژر وشيم خرابه يا باطري گوشي شايدم عادي باشه شارژ گوشي من تو 2 روز به 70% ميرسه با استفاده خيلي عادي بدون گوش دادن آهنگ و بقيه كارا به نظر شما عاديه يا مشكلي هست در ضمن شارژر گوشيم خراب بود الان شارژز يه گوشي ديگه رو دارم استفاده ميكنم