این یکی از دلایل زیاد بودن رای هست ولی خود دوربینش هم یکی از بهترینهاستنقل قول:
همه میدونن در حال حاظر n70 خیلی زیاد شده (به مراتب بیشتر از k750 )پس چرا 8 تا رای بیشتر نیاورده شما از کجا میگویی n90 بهتر است دلیلی داری روکن
Printable View
همه میدونن در حال حاظر n70 خیلی زیاد شده (به مراتب بیشتر از k750 )پس چرا 8 تا رای بیشتر نیاورده شما از کجا میگویی n90 بهتر است دلیلی داری روکن
یه عکس با K750 به نظر شما زرد نیست (من نگرفتم یکی اینو تو تاپیک بهترین عکاسی گرفته گرفته )
D:\Documents and Settings\mohammad\Desktop\448563t.jpg
من از همون اول گفتم k750 زرد عکس میگیرهنقل قول:
ظمنا تو بیشتر سیاتها گفتن که k750 ,w810 دوربینشون کاملا یکی هست
دوست من همه میدونم که الان بیشترین گوشی دست مردم k750 هست . حتی از اون موقع که به 6600 میگفتن 66جواد هم زیاد تره. n70 اصلا به اون صورت که شما میگی زیاد نشده.نقل قول:
هر کی هر گوشی داره به اون رای میده معلومه که k750 باید از همه بشتر رای بیاره.دوربین w810 که همه میگین k750 هست اونم باید رای بیاره.
من که تاحالا شنیده بودم n70 خز ترین گوشیه تو اهواز که دست رفتگر ها هم یه n70 میبینی(شوخی)نقل قول:
تاپیک های دیگه رو هم که خونده بودم میگفتن n70 یا همون nجوات خیلی خزه حالا بگذریم
نه شما w810 داری ؟ وژدانا با دوربینش کار کردی ؟ چرا بیهوده حرف میزنی (لحنم ملایم بود ها ناراحت نشی:biggrin: )
این سایت ها هم هرچی میخان مینویسن (بازم میگم کیفیت دوتاشون یکیه اما با توجه به شواهد تفکیک رنگ و فکوسشون خیر
یکم فکر کن : تو میگی با دوربین k750 کار کردی منم با w810 چند تا عکس گذاشتم ببین یکین واقعا مل من زرد میندازه؟
تذکر مهم
عکاس ناشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید وایت بالانس رو روی فلور سنت تنظیم کنه تا این مشکل پیش نیاد
این مشکل نرم افزاری تو و810و و900کاملا حل شده است
من عکساتو دیدم که از چند تا گل عکس گرفتینقل قول:
متاسفانه من ان 90 دستم نیست اگه بود عکسای توپ مینداختم
شاید تو شهر شما n70 جوات شده
ولی تو بیشتر شهرها پایتخت حتی شهر خودمون کرمانشاه k750 وحشتناک زیاده
من خودم K750 داشتم. الان هم K800 خريدم تقريبا تمام مدلهاي نوكيا و سوني اريكسون رو هم چك كردم و به اين نتيجه رسيدم كه تو 2 مگاپيكسلي ها فقط K750 و تو 3 مگاپيكسلي ها فقط K800 .
اشتباه به نتیجه رسیدینقل قول:
تایید میشهنقل قول:
این چیز تابلوییه که تو 2 مگا پیکسل w810 و w900 بهترین اند چون تکمیل و تصحیح شده مدل های قبلی در سال 2005(w800 و k750) اند توی 3 مگا پیکسل هم n73 صد در صد حرف اول رو میزنه
تاپیک در مورد 2مگا پیکسل هست
ن73 هم تو مساییل دیگه شاید برتری داشته باشه ولی تو کمرا تقریبا عین هم هستند
تکلیف مارو روشن کنین دوربین به کارفته در 2 گوشی k750 and w810 یکی هست یا نه؟نقل قول:
ان 90 حتی جلوی 1.3 مگاپیکسلی ها (مثلا دبیلیو 550 ) کم میاره چه برسه به 2 مگا های سونی
آره یکیهنقل قول:
w800 w810 k750 دوربیناشون یکیه تفاوتشون در درایو هاشون هست نه چیز دیگه
نقل قول:
:blink:
چه جالب:blink:
شما به حرف دیگران توجه نکن اینقدر بدم میاد کسی بدون این که اطلاعاتی داشته باشه حرف بزنه:angry:نقل قول:
(با شما نبودما برداشت بد نکن :biggrin: ) یکم منطقی باش چند تا عکس با k750 هست چند تا هم با w810 خودت مقایسه کن از میخام با وجدان قضاوت کنی
ببینم چکار میکنی ....
یکی ار بهترین 2 مگاپیکسلیها جلوی دوربین کاملا معمولی (رو به پایین) w550 کم بیاره:blink: :blink: :blink: :blink:نقل قول:
نه بابا ماداریم سر n90 و w810 بحث میکنیم. شما میگی جلوی دوربین 1 مگایی کم میاره!!!!!!!!!!!!!!!1نقل قول:
من خودم شخصا 2 گوشی n90 و k750 رو امتحان کردم
خدایی n90 یکم بهتر عکس میگرفت
w810 رو امتحان نکردم
منم میدونم n90 بهتر از k750 میگیرهنقل قول:
اگه عکسام رو دیده باشی میبینی w810 هم از k750 بهتر میگیره
بابا کسی نیست یه عکس با n90 بگیره ما رو خلاص کنه
این عکس از ان90 رو توگوگل سرچ کردم. خدایی خوب گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3250
3250
وقتي دو تا تراول چک دارن بحث میکنن یه 5 ریالی نمیپره وسط حرفشون:tongue:نقل قول:
مگه ابعاد عکس n90 1600*1200 است؟
عکس رو سیو کن ابعادشو نگا کن (موس رو چند لحظه رو آیکونش نگه دار ولی کلیک نکن)
کسی که نمیاد بخاطر کمی بزرگ شدن اندازشو تغییر بده
چند تا عکس خیلی خوب گرفتم ولی نمیدونم کجا آپلود کنم وقتی میخام توی 4shared آپلود کنم شروع به آپلود میکنه
آپلود هم تموم میشه پیام هم میده ولی بع هیچ اتفاقی نمیفته لطفا یه سایت بگید که فقط سریع باشه کار به حجم و این
چیزا ندارم فقط سریع سریع باشه آخه سرعت شما که مثل ما 24 نیست
بالاخره یه سایت برای آپلود پیدا کردم ولی بازم سرعتش متوسطه
اینو از سایت nokia.cz گرفتم
رزولاسیون 1600*1200
خداییش دیگه ناموس عکسه
فوکوس عالی
تمام سوراخ سنبه های پروانه به تصویر کشیده شده
به نظر منم n90 بهترین دوربینو تو 2 مگا داره..........
از کجا میگی.... n90 داری ؟ اگه دیدی یا داری یه عکس ازش بذار تا ما هم به ان قضیه پ ببریمنقل قول:
بابا چه سایت الکینقل قول:
سریع لینکش خراب شد یه سایت خوب برای آپلود بگو تا معنای فوکوس رو بهت بگم
به اون مگی ناموس فوکوس (با اینکه عکسش الکیه و مال n90 نیست)
اونجا که مثل اهواز نیست با این هواش (تو وسط سرد ترین ماه سال هوایی کاملا آفتابی رو داره با آستین کوتاه میریم بیرون)(تازه آفتابشم که آفتاب نیست بیرنگ بد رنگ ... آسمونش هم خیلی بیرنگ و بد است اگه باور نمیکنی یه عکس
از آسمون بگیرم ) اونجا یه گل خوشکل و خوش رنگ با هوایی خوب است به خاطر همین عکسش خوب شده
وگر نه از نظر کیفیت به پای عکسایی که الان تو کاپیوتر دارم نمیرسه اگه میخای به این پی ببری که کیفیت یه عکس خوبه
یا نه روش زوم کن با عکسی که شما گذاشتی یکم زوم کنی از کیفیت میفته ولی عکسای من (نه قبلیا تجربم از عکس
برداری بیشتر شده:cool: )تا چند برابر که زوم کنی بازم کیفیت خودشون رو دارن:tongue: :cool:
بابا اینو هرچی زوم میکنی هیچی نمیشخ به خدا دیگه کم لزفی نکن هر عکسی میارم میگی مال n90 نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از این سایت گرفتم
این همه رای دادن به سونی این جوری گیری دادی بهشون که چرا سونی اریکسون.نقل قول:
1 نفر رای داده به نوکیا گیر دادی بهش. بیخیال
کاملا تابلوست این رای گیری...معلومه 750 رای اورده فقط واسه اینکه تعداد کسایی که این گوشی رو دارن بیشتره
کاملا درستهنقل قول:
منم میگم درستنقل قول:
اینجا که بحث درباره k750 نیست من تو پست های قبلیم هم اشاره کردم k750 ضعیف تر از n90 :biggrin:
کسی هم نگفت اون عکس بی کیفیته اگه بی کیفیت بود که نمیگفتم n90 یکی از بهترین دوربین هاست:biggrin:
من میگم کلا به سایت ها نمیشه اطمینان کرد حتی سایت gsm arena که یکی از بهترین هاست :biggrin:
ولی خداییش سایتی که اسمش نوکیا باشه یکم شک بر انگیز نیست;)
ولی ازت خوشم میاد منطقی هستی بعضیا هستن تا یه حرفی بهشون میزنی با دعوا و عصبانیت و .... برخورد میکنن
اما شما...:biggrin:
حالا جون خودت یه سایت خوب برا آپلود بگو تا عکس های جدیدم رو بذارم:biggrin:
کم کم داریم از بحث اصلی منحرف میشیم.
ولی به نظر من کا750 در بین 2 مگاپیکسلی ها بهترینه.
رزولیشن تصویرش که از همه بالاتره.
باید اضافه کنم یکی از دلایل اینکه وقتی زوم میکنی کیفیتش زوم میکنه اینه که احتمالا دست کاری شدهنقل قول:
یکی از را های دیگر کیفیت شناسی اینه که (البته همه جا نمیشه روش حساب کرد بستگی به رنگ و شلوغی و ... هم داره) اینه که ببینی حجم عکس چقدره اون عکس با اون همه گل و سنبل و علف و پروانه رنگارنگ باید حجمی بالای داشته
باشه (بالای 500 تا ) البته این کم حجمی هم (413 kb) میتونه از دلایل دست کاری باشه (البته احتمال میدم):biggrin:
میخای یه عکس الکی که تار افتاده رو بذارم 519 کیلو بایت باشه (به علت درخت و چمن و رنگ های زیاد)
به احتمال زیاد شما k750 دارید (حرفتون هم طبیعیه)نقل قول:
اولا رزولیشن تصویرش مگه چنده :blink:
دوما رزولیشن یکم پایین یا بالا ربطی به کیفیت نداره مثلا n90 (فکر کنم ) رزولیشنش 1200*1600 باشه ولی الان داره
با w810 که رزولیشنش 1228*1632 است رقابت میکنه :biggrin: رزولیشن k750 هم اندازه w810 است
من به شخصه با k750 کار کردم (وقتی میخای عکس بگیری خوبه ولی وقتی عکس گرفتی و سیو کرد کاملا معلومه
زرد میشه یعنی عکساش قبل از عکس گرفتن با بعد از عکس گرفتن فرق میکنه