منم همین مشکل رو دارم چطور باید عکسها رو دید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
منم همین مشکل رو دارم چطور باید عکسها رو دید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزيز تمامي عكس هاي موجود در گوگل ارث از طريق سات پانوراميو (panoramio.com) كه متعلق به خوده گوگل ـه بر روي گوگل ارث گذاشته ميشه و متاسفانه اين سايت حدود 6 ماه پيش فــيلتر شد و ديگه به عكس ها جر فيل شكن دسترسي نخواهيد داشت.نقل قول:
همچين كاري امكان پذير نيست جر اين كه بريد در چهارراه وليعصر سي دي هاي گوگل ارث افلاين رو بخريد كه همه ي 30 يو خورده اي مركز استان رو تاريش رو برده و ميشه در هر سيستمي استفاده كردنقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان
دوستان كسي ميدونه چطوري ميتونم از كش گوگل ارث خودم روي كامپيوتر هاي ديگه استفاده كنم .
يعني با استفاده از كش نرم افزار خودم روي يك كامپيوتر ديگه بدون اينكه به اينترنت وصل بشه استفاده كنم.
سلام من میخواستم بدونم چجوری میشه جای ذخیره cache های google earth رو عوض کرد؟
کش برنامه جای پیشفرضش نیست . کجاست؟
منظورتون رو نمي فهمم؟؟نقل قول:
خط كش منظورتونه؟؟
منظورتون ruler هست؟نقل قول:
کش برنامه جای پیشفرضش نیست . کجاست؟
ايناهاش ديگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان
من از گوگل ارت زیاد استفاده می کنم ورژن های مختلفی را هم نصب کردم ولی بعد از مدتی از کار میفته و لاگین نمیشه یا اینکه مدت زمان زیادی باید تحمل کرد چندین جا خوندم که Cache برنامه را بایستی خالی کرد تا لود شدن آن سریعتر بشه ولی متوجه نشدم منظور شان چیست لطفاً راهنمایی کنید متشکر
نهنقل قول:
منظورتون ruler هست؟
cache
................
اموزش دانلود کلی تصاویر منطقه
میتونید با این اموزش تصاویر رو دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همگی
راستش میخواستم بدونم کسی میدونه نقشه های گوگل ارث چطوری آپ دیت میشن ؟
آیا الگوریتم یا راه خاصی برای اینکار هست ؟
نقشه های شهر ما مربوط به سال 1380 هستش و به روز نیست
چطور میشه این نقشه ها آپ دیت بشن ؟ آیا باید با گوگل مکاتبه کرد ؟
ممنون میشم دوستان تجربه شونو اینجا بزارن
با سپاس فراوان
با سلام بنده ميخواستم بدونم اولا چرا در نسخه 7 پرو ديگه در قسمت پايين سمت چپ زمان و تاريخ عكس رو نميگه و همچنين نمايش دهنده ارتفاع هم ازش اثري نيست ؟ دوما چجوري ميشه نقشه گوگل رو دانلود كرد؟الان تو خيلي از گوشي ها نقشه هاي با كيفيت از شهر ها هست كه فرمتش Ogf2 هست و در سيستم اجرا نميشه . آيا نرم افزاري هست كه بشه اون نقشه هاي داخل گوگل رو در سيستم هم ديد؟
سلام من وقتی گوگل ارتو میبندم این پیغام اخطار رو میده باید چیکار کنم؟
سلام دوستان
راهی هست که بشه کیفیت زوم رو بهتر کنیم ... ؟؟؟
من وقتی یک مکانی رو روش تا آخر زوم میکنم تصویر ماته و زیاد جزئیات نداره
راهی برای بهتر شدنش نیست ... ؟؟؟ اصلا امکان داره ..؟؟
مثلا این آخرین زوم و کیفیتیه که میتونم داشته باشم :
( مال شما هم اینطوریه .. ؟؟/)
اگه نرم افزار یا سایت دیگه ای هست که از این بهتر نشون میده رو معرفی کنید )
سلام دوستان کسی میدونه چرا گوگل ارث من مکانیابیش کار نمیکنه:n15:
کیفیت عکس ها در هر کشوری متفاوته. در شهر تهران و شهر های بزرگ ایران کیفیت عکس ها در همین حد هست و بهتر از این نمیشه. برنامه ی دیگه هم بینگ مپ هست که هچ فرقی با گوگل ارٍث نداره. با رفتن بر روی ایالات متحده و مثلا شهر نیویورک کیفیت عکس اونجا رو میتونید ببینید که خیلی بیشتر از اینجا هست و عابران هم براحتی معلومند.نقل قول:
گوگل ارث نصب کرده ام هرچی میزنم ایران بعد سرچ میزنم پیغام خطا sorry را میده چی را باید چک کنم چه باید بکنم؟
سلام یه سری پلیگون رو گوگل ارتز کشیدم می خوام پرینت بگیرم ولی زمینه اش می خوام نقشه های ماهواره ای نباشه امکانش هست؟
دوستان سلام
من در جایی زندگی میکنم که اسم محل ما در گوگل ارت متاسفانه نیست یعنی محل های کنار محل ما اسمشون هست ولی اسم مانیست
حال یک سعوال وراهنمایی که ایا میشه بتونم اسم محل خودم رو در گوگل ارث وارد کنم که ثبت بشه یا نه
اگه شدنیه که راهنمایی کنید اگرم نشدنیه بازم ممنون میشم توضییح بدید که باید چه کار کنم
کمال تشکر از شما دوستان جهت راهنمایی شما دارم
:n02::n04::n13:
سلام دوستان من گوگل ارث پرو دارم ورژن 7.1
اولین بار که برنامه رو نصب کردم یه تعداد عکس پایین صفحه ی برنامه بود (یه نوار با مجموعه عکس)
یعنی هر نقطه ای از کره ی زمین میرفتی پایین صفحه ی برنامه (یعنی زیر کره زمین نه داخل کره) عکسای این نوار تغییر میکرد
من اون نوار عکسا رو بستم حالا هر کار میکنم نمیاد نصب دوباره هم فایده نداشت
باید چکار کنم که این نوار عکس دوباره پایین صفحه ی برنامه ظاهر بشه؟؟
لطفا جواب بدین دوستان ممنون.
این عکس رو ببینید نوار عکس پایین رو میخام بیارم نمیشه
سلام
من فضای کمی توی درایو c دارم
هر وقت از گوگل ارث استفاده مکنم به شدت از لحاظ فضا به مشکل میخورم
چون تمام اطلاعاتشو داخل درایو c ذخیره میکنه
چطور میتونم این مشکلو حل کنم و به گوگل ارث بفهمونم که باید اطلاعاتشو جای دیگه ای ذخیره کنه!
این عکس رو ببینید نوار عکس پایین رو میخام بیارم نمیشهنقل قول:
چرا تو نسخه pro نمیشه movie maker رو اجرا کرد می زنم فقط جلوش یه تیک می زنه پنجره مربوط به این ابزار باز نمیشه .... شدیدا لازمش دارم ولی باز نمیشه
سلام به همه عزیزان گل!
من یه نسخه از گوگل ارت رو نصب کردم . با اینکه کرک هم شده ، ولی بازم موقع خروج ارور ذخیره نشدن نقشه میده .
میشه بگید کدوم نسخه الان درست جواب میده؟با تشکرکد:http://axopic.com/do.php?imgf=1389628833341.jpg
کد:http://axopic.com/do.php?imgf=1389628833342.jpg
یا حق
سلام دوستان من نسخه مجانی استفاده میکنم
مشکلم اینه که وقتی که یک آدرس را میدم که اتوماتیک گوگل زمین را بچرخونه و روی اون بیاد ، به جاش هیچ کاری نمیکنه
مشکل از چی هست و چطوری حل میشه ؟
سلام من میخوام نقشه ها رو بروز کنم چون نقشه مال دو سال قبله چیکار کنم ممنوننقل قول:
سلام.اینکه تو گوگل ارت اکثر جاها ،پایین صفحه یه ایکن ساعت میاد و کنارش یه تاریخ مثلا نوشته 2002 این یعنی چه؟؟
ایا این معنی میده که اخرین تصاویر اون نقطه(یعنی همین تصویری که الان نشون میده) مربوط به اون سال هست ؟
ایا با ای پی غیر ایرانی (مثلا با چیز ش کن) برم تصاویر رو بروز به من نشون میده؟
ممنون
سلامنقل قول:
بله؛ اون تاریخ به معنای اینه که تصویر مربوط به سال گفته شده هست!
اگه روی ایکون ساعت در نوار ابزار کلیک کنید می تونید با حرکت شاحص، زمان رو تغییر بدید منتها الیه راست جدیدترین تصاویر قرار داره.
سلام آیا google earth آرشیو داره؟ یعنی میشه عکس مکانی رو در سال 2005 بدست آورد؟
سلام بله . کافیه اسم مکانتون را به همراه سال مورد نظرتون به همراه اسم نرم افزار در جستجو گر گوگل سرچ کنین البته بینشون مثبت بزاریننقل قول:
مثلا : اشکفتک + ۲۰۰۵+ google earth
اگه نتیجه نداد : eshkaftak + 2005 + GOOGLE EARTH خواستین برای نتیجه بهتر یک + google earth photo یا google earth photo archive اضافه کنین تا نتیجه دقیق بده
این مربرط میشه به ترفند های جستجو .
متشکرم
از خود هیستوریه گوگل ارت پیدا کردم متاسفانه قبل از 2008 عکس نداره
بچه ها هیچ راهی برای بدسیت اوردن عکس 2005 و 2006 وجود نداره؟:n27::n27::n27:
با سلام
من بانسخه 7.2 پرو کار میکنم و کیفیت تصاویر موقع زوم کردن مثه قبلا که با نسخه های پایین تر کار میکردم نیست.ضمن این که تصاویر خودش مقداری کج شده مثه حالت 3d
میشه لطف کنید بگیید مشکل چیه؟ایا از کارت گرافیکه؟