سلام . . .
دوستان گرامی . . بحث در مورد گوشی نوکیا N73 در تاپیک اختصاصی زیر . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . .
موفق باشید . .
Printable View
سلام . . .
دوستان گرامی . . بحث در مورد گوشی نوکیا N73 در تاپیک اختصاصی زیر . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . .
موفق باشید . .
فری کارت خیلی درسته:biggrin:نقل قول:
با عرض پوزش آقای Hamid110
من voice com پیدا کردم ولی هیچ دکمه ای در اطراف گوشی برای
فعال کردن اون قرار نداره
در ضمن اگه زحمت بکشید در گوشی n70 توضیح بدید شاید بتونم رایش بندازم
با تشکر
دقیقا" با نظرت موافقم.نقل قول:
نه فقط شرکت نوکیا بلکه تمام شرکتها از این اصل پیروی میکنند
من قصد خرید ان 70 یا 71 را دارم
لطفا کمک کنین:blink:
صدای بلند و واضح / برنامه
راست می گن به علت طراحی بد فورا روی ان 71 خش می افته:sad:
آقا من منشي تلفني و Call recorder براي N73 ميخوام ممنون ميشم لينك برام بزاريد . سرچ كردم پيدا نشد
ببینید اقا دکمه ی بالای - دکمه ی قرمز که برای قطع کردن تماس هست رو 2 ثانیه نگه دارید و فرمان رو به صورت واضح به بالای گوشی (اسپیکر) بدید !نقل قول:
این برای N70 بود
یا علی
مخلصیم عزیز :happy:نقل قول:
چگونه ميتوان فهميد ان 93 اشل فلاند است يا نه اصلا الان n93خارج از فلاند توليد ميشود اقا حميد لطفا توضيح دهيد
:puke: چگونه ميتوان فهميد ان 93 اصل فلاند است يا نه اصلا الان n93خارج از فلاند توليد ميشود اقا حميد لطفا توضيح دهيد
اشل ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید یه تست مرفین ازت بگیریم مشکوک میزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (( شوخی بود ))
:laughing: :laughing: از سریال گوشی شاید بشه ! من راه خاصی نمیشناسم ولی وقتی نوشته فنلاند یعنی فنلاند دیگهنقل قول:
سلام
من می خواهم ان 71 بخرم
اولا بگیرم یا نه؟
اگه بگیرم اصلش را چه طور گیر بیارم
ممنون
منشي تلفني n73 كسي نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منشي خوب باشه بشه خودمونم براش صدا انتخاب كنيم
سلام
کسی می تونه در مورد سیمبین n72 یه کمی به من توضیح بده?
یه سوالم در مورد نحوه عضویت تو سایت 4shared.com دارم. چرا هر موقع در قسمت free میخوام عضو بشم error میده؟ اگر توضیح بدید ممنون میشم.
این کدی که بهت میدم رو تو گوشیت بزن شماره سریال گوشی رو میده.اگه رقم هفتم و هشتم شماره سریال صفر باشه گوشیت فلاندیه.;)نقل قول:
سلام
من می خواهم ان 71 بخرم
اولا بگیرم یا نه؟
اگه بگیرم اصلش را چه طور گیر بیارم؟ باید فنلاندی باشه؟
تا نرفته ام یه چیز آشغال بگیرم کمک کنین.
راستی حافظه ان 71 را تا چند گیگ می شه ارتقا داد؟
ممنون
سلام
اگر بخواهیم برای مدتی از باطری نوکیا استفاده نکنیم.باید چکار کنیم؟
چنده؟من از هر کی پرسیدم گفت n93 شیشصدو پنجاه تومن.نقل قول:
من اول می خواستم ان 90 بگیرم،ولی با کلی بدبختی پول جمع کردم ان 93 یگیرم.بجز سایز و وزن چه مشکلاتی داره؟در ضمن،فرق معمولیش با i اش چیه؟اگه جواب بدین ممنون میشم.
دوربینش تو عکاسی کم میاره نسبت به 3.2 بودنش !نقل قول:
اون هم وزنش کم تر شده هم LCD بیرونیش یه حالتی داره که اصلا" معلوم نیست LCD هست ! حالا اسم او حالت رو نمیدونم
و باتریش ضعیف تر شده
یا علی
N72 که من توی سایت جی اس ام دیدم وشته بود سیمبین 8.1 ولی تو این تاپیک نوشته بودین که برنامه های سیمبین 9 روش نصب میشه
کدوم درسته ؟
یعنی هم سری ورژن 2 رو ساپورت میکنه هم ورژن 3 ؟
تا جایی که من میدونم،برنامه های سیمبیان 9.1 رو هیچ گوشی دیگه ای نصب نمیشه!یکیشون اشتباه کرده!نقل قول:
سلام.
لطفا یه مقایسه کلی بین n72 و w810 بذارین.
مخصوصا در زمینه ی صدا و دوربین و باتری.
من n72 رو خریدم ولی راستشو بخوای اصلا باهاش حال نکردم.با n70 هیچ فرقی نداره.تازه دوربین vga ام نداره.فقط تنها خوبیش این که خیلی کمتر دست مردم هست.سیمبینشم دقیقا مثل n70 تاده.از من یه نصیحت.اگر توی اون قیمتا خواستید یه نوکیای سری n بخرید حتما n71 بخرید.خیلی بهترهنقل قول:
سلم به همه دوستان
میخواستم بدونم Gprs چیست؟
: GPRSنقل قول:
مخفف عبارت General Packet Radio Service مي باشد . نوعي تکنولوژي بي سيم که امکان ارتباط پرسرعت اينترنتي و انواع ديگري از ارتباطات اطلاعاتي را مهيا مي سازد . در ساختار GPRS اطلاعات به صورت بسته هاي ديتا در آمده و منتقل مي گردند . سيستم GPRS به طور موازي با GSM کار خواهد کرد بنابراين در حين ارتباط اينترنتي از طريق گوشي تان ، به هيچ وجه خط تلفن اشغال نخواهد بود . در اين سيستم هزينه ها بر اساس حجم اطلاعات رد و بدل شده محاسبه مي گردند (بر حسب کيلوبايت) و مدت زمان ارتباط شما هيچ تاثيري بر افزايش هزينه ها ندارد . قبل از بوجود آمدن GPRS ، براي ارتباط اينترنتي مي بايست از طريق شبکه GSM با ISP ها تماس گرفته مي شد که هزينه هاي سنگيني براي کاربران در بر داشت و ضمنا حداکثر سرعت ارتباطي 9.6 کيلوبيت در ثانيه ميسر بود . اما GPRS از لحاظ تئوري مي تواند سرعتي معادل 115 کيلوبيت در ثانيه را براي شما مهيا سازد (البته در دنياي واقعي اين سرعت بين 30 تا 40 کيلوبيت در ثانيه خواهد بود). GPRS عملاً به عنوان نسل 2.5 يا 2.5G در تلفن هاي همراه شناخته مي شود .
واکمن ن 71 چطوره؟
حال می ده؟
سلامنقل قول:
قربان اون معرفتت گلت
safa64 جان ممنونم محبت کردی
موفق باشی در تمام مراحل زندگی
:biggrin:
نوکیا سری واکمن نداره ! :blink:نقل قول:
حتما منظورش هندزفری هست. بله کیفیت بالایی داره.
n93 از n73 خيلي بهتره كه قيمتش 250 تومن گرونتره؟ به غير از دوربين فيلم برداريه بهتر و سيم خروجيه tv ان93 چه برتريهايي داره كه اينقد گرونتره؟؟؟ يكي ميخواد بخره منم گفتم اينجا بپرسم . ممنون.. لطفآ قيمت اين روز اين دو تا رو هم بزاريد. ممنون
میگن توی گوشیه n93 اگر یه برنامه خاص بریزید 7 کانال دیجیتال میگیره.البته من فقط شنیدم!!!!
ان73 ساده هست ولی ان93 تاشو. خب ساختن گوشی تاشو سختتره قیمتش هم گرونتره. :cool:نقل قول:
اصولا n93 طرحش قشنگتره،استفاده ازش راحتتره(چون تاشوئه،کلیداش گنده تره)،بعدش چند تا کلید اضافه داره(یرای حالت landscape )،کلا کلاسش بیشتره،عوض joystick،کلید داره،...نقل قول:
n93:شیشصدوپنجاه،n73:پونصدوخور ده ای.
N73 : 440 ;)نقل قول:
من N72 دارم كه عربي هم داره بدون خراب كردنش چه جوري مي شه گ چ پ ژ را به آن اضافه كرد.
سلام من یک N91 دارم و به مشکل خوردم
گوشی من تا 2.5 گیگ پر بود و به خوبی کار می کرد اما اون رو پر کردم تا 3.85 بعدم خوب بود اما ییهو خاموش شد و با بد بختی روشن می شه یعنی باید بهش ضربه بزنی بعدم که روشن میشه هیچ کدام از فایل ها رو نمی خونه و این ارور رو میده:Disk error-cannot co...
retry or data will be lost
تو رو خدا کمک کنید
n93i چه فرقهايي با n93 أاره. و قيمتش چنده؟
سلام من یک N91 دارم و به مشکل خوردم
گوشی من تا 2.5 گیگ پر بود و به خوبی کار می کرد اما اون رو پر کردم تا 3.85 بعدم خوب بود اما ییهو خاموش شد و با بد بختی روشن می شه یعنی باید بهش ضربه بزنی بعدم که روشن میشه هیچ کدام از فایل ها رو نمی خونه و این ارور رو میده:Disk error-cannot co...
retry or data will be lost
تو رو خدا کمک کنید
به Pc هم وصل می کنی هنگ می کنه.چیزی پاک نمی تونم بکنم چون چیزی نشون نمیده اما تولز میری مقدار واقعی پر شده رو نشون میده