من امرلد هستم 20 سالمه و تهران زندگی میکنم
من امرلد هستم 20 سالمه و تهران زندگی میکنم
من هم یه زمانی کاربر جدید بودم..
ولی کلا چه فرقی داره، مهم نیته.
خوشحالم که در جمع دوستان هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
eMerLad جان ورودتون مبارک باشه.
امیدوارم دوستای خوبی اینجا پیدا کنی.:)
منم تازه عضو شدما !
خوب نيلوفرك جان ورود شماهم تبريك
نقل قول:
فدای تو مرسی گلم مرسی از دوستیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحيد
15 سال
اصفهان
منم به همه ی تازه واردا تبریک می گم.
دقت کنید که من از همتون قدیمی ترم.(اینو حتما باید می گفتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هم 7،8 ماه پيش كاربرجديد بودم!
تبريك بگيد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آماری که گرفتی کاملا برعکس معنی میده;)نقل قول:
سلام
نـام : محمـــــد
شهر: تهران
توضیحات : من اولین فرومی که عضو شدم MajidOnline بود و در انجمن برنامه نویسی بیشتر فعالیت داشتم
ولی چند وقتیه فعالیت این فروم نسبت به قبل کمتر شده ، با P30 هم به طور اتفاقی از طریق Search در گوگل
آشنا شدم.
فوق دیپلم کامپیوتر و سال دیگه کنکور برای کارشناسی دارم
علاقه مندی ها : برنامه نویسی(خصوصا دلفی) ، اینترنت (فقط P30 و MajidOnline ) ، موزیک(ایرانی ،
خارجی) ، خواننده مورد علاقه : محسن یگانه ، اوقات بیکاری هم #Flash,SwishMax, Php,C کار میکنم
انجمنی هایی هم که بیشتر می خواهم فعالیت داشته باشم : انجمن برنامه نویسی (خصوصا دلفی) ، کامپیوتر ، اینترنت ، تکنولوژی
و...
امیدوارم بتونم کمکی به دوستان خوبم در این فروم بکنم
یه همه کسانی که تازه عضو شدند خوش آمد می گم.
نیلوفرک شما هم خیلی فعالی امیدوارم این فعالیتت ادامه پیدا کنه مثل ما پیر نشی ..نقل قول:
منم تازه عضو شدما !
ييييي خب منم بعد از قرن ها باز اومدم انجمن متفرقه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس بهتره خودمو بشناسونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نويد ، رامبد ، نيش نيس ، ووكمن بيدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني چي !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين ديگه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني هرجا يكي از اينا رو شنيدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سريع آي كيوت رو طرف من بپيچون ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووف
ووکمن جون یعنی برگشتی به متفرقه دیگه
استاد مایی
سلام
تاحال اين تاپيك رو نديده بودم!
منم تازه واردم
البته در دنياي سركار گذاشتن!
درمورد اين فروم هم بايد بگم:
وقتي وارد شدم اين شكلي بودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما حالا با دستورات مهدي اين جوريم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ما هم هنوز نمیدونیم که جدیدیم یا نه .
واسه همین محض احتیاط یادداشتکی اینجا مینگاریم .
خدارو چه دیدی ، شاید یه روزی به اعضای این تاپیک جایزه ای چیزی حوالت نمودند .
haha
hich jayzee dar kar nist
manam black_wondrous hastam.
albate kheyli vaghte ozv shodam vali kamte harf mizanam va kamter minevisam.
سلام علیکم دوباره (این جمله برای nightmare خیلی آشناست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منم هرمز تازه شروع کردم پست دادن و فعالیت رسمی
امیرو خوب میشناسم بین بچه ها و oryad رو ...
منم تازه عضو شدم و زياد هم اهله پست زدن نيستم
اسمم علي هست تقريبا 26 سالمه و Mcse & Mcsa & Mcdba دارم.
من هنوز محمدم:31:نقل قول:
سنم بیشتر شده:5:
از پشت کنکور هم درومدم.:8:
فعلا روزی 28 ساعت تو فرومم:21:
سلام.منم سعیدم.
سلام . منم خودم هستم . یکی از فرزندان والدینم هستم که تو شهر خودم و خانه بابا جونم زندگی میکنم .
اهل مطانزه و خنده رو و از همه مهتر اینکه به تو چه که من کیم ؟؟
باسلام به دوستان من .نام :Best نام خانوادگي :64God هستم محل سكونتم :كرج...داخل گيم نتم تاريخ تولدم :1364.6.30 باتشكر best64god:11::10:
باسلام به همه دوستان من هنوز که هنوز فکر میکنم تازه واردم خیلی چاکر بروبچ پی سی وورلد هستیم چه قدیمی چه جدید
اقای blackfox سلامنقل قول:
برای چی بی خودی به تازه وارد ها گیر میدی؟؟
منظورم از دو دوست بالا شما وpd2006 بودید!!! نگفتم دو پست بالا که مال شما بود !!!گفتم دو دوست بالاکد:لالاطلاعکم عارضی ، دو دوست بالا ، یک دوست هستند . دقت کن !!!!!! فقط زیاد ور می زنن
!!! پس بی دقتی نکردم!!! و اون جا جای مناسبی برای پاسخ نبود .من Zokooهستم!!! از اینکه از مطالب این سایت استفاده میکنم خوشحالم:5:
سایت شما از وجود قوانین خیلی سخت در مواردی و همچنین افراد مریضی که ... چی بگم!!! رنج میبره!!!
وحسنش هم اینه که کار بلد زیاد داره که دیر به دیر onنمیشن!!!:46:
سلام
من سه روزه عضو شدم.:31:
اینم اولین پستمه!(postame!):20:
سلام جالبه
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــام
من علی هستم
تازه وارد
سنم 16.5 است.
همه تون خوش اومدید.
سلام..
من قبلا ها جدید بودم،..
ولی خب مهم نیت و ایناس.
خوش آمد گویی به منم بگید:دی
خوش امدی خوش امدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعضای جدید زیاد شدن ، فعالیتشون از ما ها هم بیشتره حتی :دی
تاپیک را بالا می آوریم تقدیم به اعضای جدید
روزهای خوبی اینجا داشته باشین
ممنونم. داشتم دنبال همچین جایی میگشتم.نقل قول:
ببخشید یادم رفت سلام کنم.
سلام :20:
آرسام هستم. از دیار بی خزان گیـــــــــــــــــــــلا ن
25 سالمه. پسر خوبی هستم. یعنی سعی میکنم باشم.:11:
بعد از 3 سال آشنایی با پی سی ورلد، امروز یهویی به سرم زد و اینجا عضو شدم. ( امان از دست رفقای ناباب)
مهندس کامی هستم. خیلی باهوشم ولی آی کیوم پایینه :31:
دیگه بسه. طرفداران من بعد از گشایش صندوق پستی میتونن با من تماس بگیرن. البته فقط یادتون باشه که نوبتو رعایت کنید.
به هرحال جدا از شوخی، خیلی خوشحالم که اینجا اومدم ، امیدوارم منو هم تو جمع خودتون بپذیرید.
:40:
befermatooo
البته ماهی رو هر وقت از آب بیاری بیرون تازست (( اشتباه که نگفتم ))
حالا چی باید بگم !!!!
سلام
منم اسم عليرضا
19 سالم
محل زندگانيم كرمانشاه
ايشالا كه تو جمعتون منم قبول كنيد :11:
خوش اومدی عزیز ، منم کرمانشاهیم و هم سن تو .نقل قول:
موفق باشی :11:
آقا منم جدیدم نه شایدم نو ام - نمیدونم
من مریم هستم - ولی نه اسم واقعیم مریم نیست - نمیدونم شایدم باشه - امروز بی حوصله ام
دلم خواست چرت و پرت بگم
عاشق P30 ام نه شایدم معتادشم
22 سالمه - دانشجو ام ترم آخر -
دارم خفه میشم
سلام دوستان عزیزم مریم جون کیهان جون علیرضا جون و آرسام ( هم ولایتی )
من یکی از اعضای فوق العاده فعال و قدیمیه این سایتم ( چند بار قرار بووود ادمین بشم قبول نکردم ) و به نیابت از مدیرها و همکارای سایت بهتون خوش آمد میگم:11:
من هم رضا هستم و ادمين اين فروم بودم ولي بدلايلي بخاطر رفاقتم با سينا ادميني رو به ايشون واگذار كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من یکی از اعضای فوق العاده فعال و قدیمیه این سایتم ( چند بار قرار بووود ادمین بشم قبول نکردم ) و به نیابت از مدیرها و همکارای سایت بهتون خوش آمد میگم
خوش آمديد!!
سلام .من نازي هستم.تازه عضو گروه شما شدم.اميدوارم لجظه هاي خوبي باهم داشته باشيم.
علی 17 ساله از شیراز ---- ترم اول دانشگاه پیام نور رشته ی کامپیوتر !
یه درخواست : از شیراز اگه کسی هست یه پیغام خصوصی بده . ممنون میشم !