سلام.
من می خواستم نمودار یک تابع چند ضابطه ای رو رسم کنم.
میشه لطفاً در این زمینه من رو راهنمایی کنید ؟
تابع :
z(t)=9(t); -2<t<5
z(t)=6; t=5
z(t)=tsin(2pi*t); 5<t<7
متشکرم
Printable View
سلام.
من می خواستم نمودار یک تابع چند ضابطه ای رو رسم کنم.
میشه لطفاً در این زمینه من رو راهنمایی کنید ؟
تابع :
z(t)=9(t); -2<t<5
z(t)=6; t=5
z(t)=tsin(2pi*t); 5<t<7
متشکرم
D:نقل قول:
تا آخر ترم خودم برات مینویسم ...
:Dنقل قول:
باشه :)))
سلام
میخواستم بدونم چطوری تو متلب عبارت ها رو برام گسترش میده مثلا من مینویسم sinz اون جواب بده
sinx coshy+icosx sinhy
و این که تو اعداد مختلط چطوری نگاشت ها رو انجام بدم مثلا تگاشت خط x=2 تحت z^2 رو برام رسم کنه
با سلام .نقل قول:
ببین این دستور expandشاید بدردت بخوره مثلا داریم :
که بسطش میشه :
حالا با نرم افزار متلب میشه :
[PHP]>> syms x y;
F=cos(x+y)
F =
cos(x + y)
>> pretty(expand(F))
cos(x) cos(y) - sin(x) sin(y)[/PHP]
با سلام . کسی جواب این مساله رو میدونه ؟ مخصوصا روش حل اون با متلب. با تشکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
کسی می تونه در حل این سئوال کمکم کنه ؟ باید نتیجه رو در Matlab رسم کنم
...
رویه ی f = x*y را در نظر بگیرید که در آن x و y بین -5 تا 5 هستند ، یک کره به شعاع r = 1 در مقادیر ماکسیمم رویه ، یک حرکت رفت و برگشت دارد ، تصویر متحرک این حرکت را نمایش دهید
...
من بیشتر توی حل ریاضیش مشکل دارم !
پیشاپیش ممنون
سلام،
می خواستم بسط فوریه تابع متناوب f(x)=1 + x رو با دوره تناوب 2π را در(π و π-) را به دست بیارم بعد تو matlab پیاده سازی کنم.
در حد باکتریای ته اقیانوس هند هم ریاضی بلد نیستم. :n13:
لطفا کمکم کنید...
:n03:
با سلام کسی میتونه انتگرال integrate((((1-x)/x)^2.2)*(lny را حل کنه با تشکر
سلامنقل قول:
لطفا با استفاده از ادیتور سایت زیر عبارتتون رو تایپ کنید که ببینم چی نوشتین . ضمنا بنویسین dx هست یا dy .همچنین بگید می خواین تو متلب بزنید یا متمتیکا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان من از متلب هیچی نمیدونم حقیقتا اما یه چند تا نمودار رو باید رسم کنم.ممنون میشم کمکم کنبد.
نمودار ها رو میزارم تو پیوست معادله ی هر نمودار هم کنارشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز برای حل مسائل مورد نظرتون میتونین از نرم افزار های زیر استفاده کنین :n01:نقل قول:
سایلب:
[HTML]http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%A8 [/HTML]
اینم وب سایت فارسی سایلب:
وبلاگ فارسی سایلب:
متمتیکا:
[HTML]http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%AA%D9%85%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D8%A7[/HTML]
دانلود جدیدترین نسخه نرم افزار متمتیکا(حجم بسیار بالا) :
Wolfram Mathematica 9.0.1 یکی از کامل ترین ابزار های محاسباتی جهان می باشد. این برنامه به منظور اجرای محاسبات در زمینه ی آماده سازی مستندات و برنامه نویسی های فعل و انفعالی می باشد. از این محصول می توان در تحقیقات علمی، آنالیزهای مهندسی و شبیه سازی های علمی در مدارس تکنیکی استفاده نمود. این محصول با بیش از 20 سال تجربه و میلیون ها کاربر در سراسر جهان در استفاده ی هزاران دانشگاه و ادارات دولتی می باشد .
قابلیت های نرم افزار Wolfram Mathematica :
- ابزار پیشرفته به منظور محاسبات
- راه حلی در زمینه ی آماده سازی مستندات و برنامه نویسی های فعل و انفعالی
- قابلیت استفاده در مدارس تکنیکی و تحقیقات علمی و ...
- مورد استفاده توسط میلیون ها کاربر و ادارات دولتی
- و ...
کد:
Add-ons List :
- Neural Networks 1.0
- Time Series 1.4
- Link for Excel 3.1
- Finance Essentials 1.2
- Wavelet Explorer 1.2.2
- Parallel Computer Toolkit 2.1.0
پسورد فايل فشرده :محتوای مخفی: پسورد
میپل: نرم افزار Maplesoft Maple 16.02 برای حل مسائل ریاضی است که اولین بار در سال ۱۹۸۱برای انجام مجموعه ای از محاسبات در دانشگاه waterllo طراحی شد. در سال ۱۹۸۸، این نرم افزار توسعه داده شد و به توسط یک کمپانی کانادایی مستقر در دانشگاه به بازار تجاری کامپیوتر عرضه شد. فروش و عرضه این نرم افزار به بازار سود زیادی را نصیب، صاحبان شرکت کرد. این نرم افزار ابزاری قدرتمند در انجام محاسبات ریاضی و مهندسی می باشد.
Maple یک مفسر، برای زبان برنامه نویسی پویا است، به طور معمول، عبارات جبری و عبارات منطق در حافظه کامپیوتر، ذخیره می شوند و پس از آن بوسیله این نرم افزار پردازش شده و حل میگردند. از این نرم افزار در حل مسایل مختلف ریاضی از قبیل هندسه، حساب و ... استفاده می شود.
وقتی Maple بار می شود (اجرا می گردد) فقط هسته که پایه و اساس سیستم Maple و شامل دستورات بنیادی و اولیه می باشد را به حافظه منتقل می کند. هسته از کدهایی به زبان C تشکیل شده که تقریبا ۱۰ درصد کل سیستم Maple را در بر می گیرد. به منظور سرعت و کارایی بیشتر هسته کوچک نگه داشته شده است. 90 درصد بقیه به زبان Maple نوشته شده است که در کتابخانه های Maple قرار دارد. امروزه بیشتر الگوریتمها توسط رایانه اجرا میشوند نرم افزارهایی برای اجرای محاسبات ریاضی طراحی شده اند. از مهمترین و کاربردیترین آنها میتوان به نرم افزارهایی زیر اشاره کرد:
- Maple
- Mathematica
- GNU Octave
- Matlab
- Scilab
- زبان برنامهنویسی IDL
- زبان برنامهنویسی R
اما در این میان نرمافزار Maple یا سامانه رایانهای جبری Maple یکی از نرمافزارهای مشهور ریاضی است. نام آن به معنی درخت افرا (درختی شبیه چنار) است که عکس برگ آن بر پرچم کانادا وجود دارد. دلیل این نامگذاری نوشته شدن این نرمافزار در دانشگاههای کانادا خصوصاً دانشگاه واترلو است. Maple نرمافزاری بسیار قوی در زمینه ریاضی است که کار عملی ۱۰۰ دانشجو بوده است. ولی به وسیله ی مایکروسافت منتشر شده است.
از خصوصیات نرم افزار Maple طراحی الگوریتم های ریاضی و به نوعی برنامه نویسی ریاضیات است. و اما الگوریتم، مجموعهای متناهی از دستورالعمل هاست که به صورت دقیق و بدون ابهام بیان شدهاند و اگر به ترتیب خاصی اجرا شوند، مسئله حل میشود. به عبارت دیگر، الگوریتم روشی گام به گام است که برای حل مسئله به کار میرود.
از دیگر خصوصیات این نرم افزار راهنمای بسیار قوی آن است که کار کردن با این نرمافزار را بسیار راحت میکند. جدیدترین نگارش این نرمافزار نگارش ۱4 آن است که در تمام زمینههای ریاضی از جمله:
- جبر خطی
- ریاضیات گسسته
- حسابان
- محاسبات علمی
- فیزیک محاسباتی
- جبر خطی عددی
- دینامیک محاسباتی سیالات
- مشتقگیری عددی
- انتگرالگیری عددی
- رسم نمودار های اعم از متحرک و ثابت
حتی ریاضیات مقدماتی برای دانشآموزان دبیرستانی میتواند مفید واقع شود.
پسورد فايل فشرده :محتوای مخفی: پسورد
نکته : در هنگام استفاده از لینک ها بجای --------کنار هم گذاشته شود .محتوای مخفی: پسورد
[HTML]http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%DB%8C%D9%BE%D9%84[/HTML]
سلام دوستان. من سال سوم دبیرستان ام و به مکانیک خودرو علاقه ی شدید دارم! میخواستم از اساتید محترم بپرسم که آیا روشی هست که من با استفاده از اون بتونم بازده یا شتاب موتور را حساب کنم؟یا لطفا بگین باید چی یاد بگیرم تا بتونم این کارو بکنم؟
با تشکر:n27:
سلام
ما یه سری داده داریم (x بر حسب y)
که البته هیچ رابطه ای بین داده ها نیست و کاملا پراکنده ان
لازم داریم که نمودار این داده ها رو رسم کنیم و مساحت زیر نمودار رو هم محاسبه کنیم
من متلب رو نصب کردم و یه دربارش مطالعه کردم (ولی خب در اصل چیز خاصی بارم نیست)
نمودار رو تونستم یه جورایی رسمش کنم ولی واسه مساحت زیر نمودار هیچی پیدا نکردم
ممکنه راهنمایی کنید؟
ممنوئ
سلامنقل قول:
چون داده های شما احتمالا نتایج آزمایشاتتون هستن بنابراین برای هر x فقط و فقط یک y وجود داره.
کاری که لازمه انجام بدید ابتدا پیدا کردن چند جمله ای درونیابه . و بعد هم انتگرال معین گرفتن از چند جمله ای تون در بازه ی تغییرات x بر حسب x .
خب اول داده هاتون رو وارد کنید : ( مثلا 4 تا نقطه دارید )
حالا برای به دست آوردن چند جمله ای از تابع polyfit استفاده کنید.کد:X=[x1 x2 x3 x4]
Y=[y1 y2 y3 y4]
خروجی ها ، ضرایب متغیر هاتون هستن. همونطوری که می دونید چند جمله ای درونیاب ، حداکثر از درجه ی n-1 هست . n هم که تعداد نقطه های شماست.مثلا این جا که 4 تا نقطه داشتیم یکی ازش کم می کنیم که بشه درجه ی چند جمله ایتون :
حالا کافیه از این چند جمله ای در بازه ی تغییرات x تون انتگرال بگیرید.تابع انتگرال معینم که می دونید:کد:A=polyfit(X,Y,3)
کد:int(x*log(1 + x), 0, 1)
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی تون
ببخشید ما یه کم ریاضی مون ضعیفه
دو تا سوال
تابع درون یاب چیه؟؟؟
چرا آخر سر از لگاریتم ایکس+1 انتگرال گرفتیم؟
ممنون
چند جمله ای درونیاب ، چندجمله ای منحصر به فردیه که از تمام نقاط شما می گذره.یعنی شما با پیدا کردن چند جمله ای درونیاب برای نقاط پراکندتون یک تابع پیدا می کنید.نقل قول:
تابع درون یاب چیه؟؟؟
مثال :
4 2 1 0 x 16 4 2 1 y
چهار تا ضریب بهتون می ده:کد:clear
clc
format rat
X=[0 1 2 4];
Y=[1 2 4 16];
A=polyfit(X,Y,3)
یعنی چند جمله ای شما اینه:کد:A =
5/24 -1/8 11/12 1
که همونطور که می بینید تمام نقاط درش صدق می کنن.
نه اون یه فرم کلی بود که تابع انتگرال معینو نشون می ده . به این شکله که شما اول تابعتونو می زنید بعد کاما بعد اول بازه بعد کاما بعد آخر بازه.نقل قول:
چرا آخر سر از لگاریتم ایکس+1 انتگرال گرفتیم؟
در نهایت هم می تونید همه ی این مراحلو یه برنامه کنید یه چیزی مث این :
یا هر جوری دوست داریدکد:clear
clc
format rat
X=[0 1 2 4];
Y=[1 2 4 16];
A=polyfit(X,Y,3)
syms x
B=A(1)*x^3+A(2)*x^2+A(3)*x+A(4)
C=int(B,0,4)
سلامنقل قول:
یه همچین چیزی نوشتم
ولی حاصل یه عدد نجومی هست (15-20 رقمی)کد:X = [0 0.17 0.37 0.578 0.788 1]
Y = [0 0.056 0.157 0.305 0.527 1]
A=polyfit(X,Y,5)
syms x
B=A(1)*x^5+A(2)*x^4+A(3)*x^3+A(4)*x^2+A(5)*x+A(6)
C=int(B,0,1)
در حالیکه امکان نداره این عدد از 4 رقم بیشتر بشه ...
دلیل از چی میتونه باشه؟
ممنون
مرسینقل قول:
حل شد
سلام و درود بر شمانقل قول:
من با میپل کار میکنم ولی یه جواب کلی بهتون میدم ک کلا کارتون راحت بشه:n10:
از help نرم افزار استفاده کنید و کلمه مورد نظر و در واقع مشکلتون رو اونجا تایپ کنید
بعد خیلی راحت میتونید از نمونه ها و توضیحاتی که گذاشته استفاده کنید.
میتونید از نرم افزار میپل استفاده کنیدنقل قول:
این نرم افزار میتونه بطور 2 بعدی و سه بعدی نمودارها رو براتون رسم کنه و به شما این امکان را میده که تنظیماتی مثل تغییر رنگ و ... رو نیز اعمال کنید
موفق باشید
اگر معادله ها رو داشته به راحتی میتونید شکلها رو در نرم افزار میپل رسم کنید و ببینید، میتونید توی گوگل دنبالش بگردید و معادله رو پیدا کنید.نقل قول:
حتی این نرم افزار این قابلیت رو داره که بطور همزمان چند نمودار بر روی یک دستگاه رسم بشه تا امکان مقایسه اشکال برای شما وجود داشته باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ؛
این پست هایی که نقل قول می کنید بعضا مربوط به 6 سال پیشه.ضمنا اتاق مربوط به نرم افزار میپل هم داریم.اینجا مختص نرم افزار های بزرگ متمتیکا و متلبه.
ممنون
درباره رسم برید توی helpنرم افزار و برای سوال درباره رسم در قسمت searchواژه plot را تایپ کنید ، بطور کلی هر سوالی داشته باشید درhelp تایپ کنید جوابها رو عموما با نمونه نمایش میده که گاهی میبینید با تغییر دادن اعداد نمونه ارائه شده به جواب خودتون میرسید.نقل قول:
میتونید به کمک نمونه ها و راهنمایی که ارائه داده رسم رو هم انجام بدید
اگه خواستید میتونم بیشتر راهنماییتون کنم
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
کسی درباره فرمان دادن به دکمه ها در ورژن 16 نرم افزار میپل اطلاعات داره؟
من دنبال فرمانهایی بجر نمونه هایی هستم که توی help نرم افزار هست
باید برنامه نویسی بشه و من دنبال برنامه صحیح هستم
مثلا با کلیک روی دکمه رسم انجام بشه یا جواب ب نمایش در بیاد. هر چی سعی میکنم نمیتونم اینکار رو انجام بدم.
ممنون میشم اگر درباره اش اطلاعات دارید راهنمایی کنید من حتی در چنتا سایت خارجی هم پرسیدم ولی ب جواب نرسیدم:sq_3:
من با این نرم افزار کار میکنم
بلهنقل قول:
حق با شماست
ولی من فکر کردم شاید بقیه دوستان هم در این باره سوال داشته باشن و برای اونها مفید باشه.
درباره سوالم هم مدتیه دارم توی سایتهای ایرانی و خارجی دنبال جوابش میگردم ولی هنوز ب جواب نرسیدم گفتم شاید اینجا مطرح کنم به جواب برسم که نشد.
ممنون ک وقت گذاشتید
:n16:
با سلام
میشه یک برنامه متمتیکا در سایت بگذارید که حلقه for و درون حلقه ماتریس وجود داشته باشه
salam be hame mikhastam bebinam dastore plot ye tabe chand zabetei chejoriii?
سلام
دوست گرامی با توجه به قوانین لطفا فارسی تایپ کنید.
اگر متلب منظورتونه من فکر نمی کنم متلب چنین امکانی داشته باشه . برای رسم یک تابع دو ضابطه می تونین از روشای مختلفی استفاده کنین که راحت ترینش به نظرم همین روش معمولی تقسیم کردن تابع دو ضابطه به دو تا تابع یک ضابطه و سپس رسمشونه .
مثال :
اما اگه متمتیکا منظورتونه می تونید تابع دو ضابطه تعریف کنین.کد:clear
clc
hold off
x=linspace(-10,0);
y1=sin(x);
plot(x,y1)
hold on
x=linspace(0,5);
y2=x.^2;
plot(x,y2)
مثال :
کد:f[x_ /; x >= 0] = x^2
f[x_ /; x < 0] = "undifined"
چرا فقط برای دو ضابطه ای؟ به همین شیوه برای توابع با ضابطه های بیشتر هم میشه رسم کرد دیگه:نقل قول:
کد:clear
clc
hold off
x=linspace(-10,0);
y1=sin(x);
plot(x,y1)
hold on
x=linspace(0,5);
y2=x.^2;
plot(x,y2)
hold on
x=linspace(5,10);
y3=cos(x);
plot(x,y3)
شما برا ده تا ضابطه بزن . وقتی برا هر ضابطه یه تابع تعریف می کنم محدودیتی نداره دیگه
دوستان تا ساعت 4ظهر فرصت دارم : (
نمره پروژه رو نگیرم دینامیک ماشین میفتم : (
تا الانم بیدارم هرکاری میکنم نمیشه تا بحال اصلا با متلب کار نکردم
میخوام نمودار این تابع رو رسم کنمV=rωsin(ωtr , ω دارم فقط t مجهوله
هرکاری میکنم نمیتونم محور t تقسیم بندی کنم خیلی ریز میشه
میخوام دقیقا مثل شکل پایین بشه باید چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام محور t به 360 قسمت تقسیم بشه و نمودار v رسم بشه حالا فرض کنیم r=0.2 و w=21
دست گلتون درد نکنه:n12:
بالاخره مشکلم رسمم حل شد خیلی ساده بود
فقط الان مشکلم جدوله من چجوری از matlab جدول بگیرم؟:(
این برنامم :
t=0:5:361;
x=0.1-(1-0.1*cos(10*t));
v=0.1*10*sin(10*t);
a=0.1*(10^2)*cos(10*t);
plot(t,x);
hold on
plot(t,v,'r');
plot(t,a,'y');
xlabel('t');
ylabel('x:blue v:red a:yellow');الان میخوام یه جدول بگیرم که توش بترتیب به ازای t های مختلف ، x , v و a بهم نشون بده
باید چیکار کنم؟
بچه ها بدجوری گیرم فعلا مهلت دارم برنامرو نوشتم
چجوری جدول داده هارو از برنامه بگیرم؟
الان سه تا منحنی دارم منحنی a , v , x میخوام داده های اینارو از متلب بگیرم
فرضا t=0 => x=2 y=5 a=6
t=1=>x=5 y=8 a=9
الی آخر
یه جدول 4*74 میخوام (نموادار 74تا t داره به ازای هر مقدار t هم a , v , x مقداری متفاوت دارن)
باید چیکار کنم؟اصلا متلب همچین جدولی بهم میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی ؛
اولا لطف کنید اگه می خواین کدی بزارید حتما از تگ کد استفاده کنید تا هم پستتون به هم نریزه هم برای خواننده خوانا باشه.
ثانیا به نظرم شما نمودارو تا t=361 رسم می کنید.اما داده ها رو فقط تا 74 می خواید درسته ؟
ثالثا چک بفرمایید ببینید این کدی که نوشتم نمودار مد نظرتونه ؟
کد:clear
clc
hold off
t=0:361;
x=0.1-(1-0.1*cos(10*t));
v=0.1*10*sin(10*t);
a=0.1*(10^2)*cos(10*t);
plot(t,x)
hold on
plot(t,v,'r')
plot(t,a,'y')
xlabel('t')
ylabel('x:blue v:red a:yellow')
t=0:74;
x=0.1-(1-0.1*cos(10*t));
v=0.1*10*sin(10*t);
a=0.1*(10^2)*cos(10*t);
A=[t;x;v;a]
اگر بله ، من آخرش یک ماتریس تعریف کردم که پارامتراتونو کنار هم می چینه . شما با باز کردن پنجره ی اصلی متلب و دابل کلیک روی ماتریس A در پنجره ی Workspace می تونید جدول مورد نظرتونو مشاهده کنید.
موفق باشید.
داداش دمت گرم خیلی حال دادی
اصلا حواسم نبود کد درست جایگذاری کنم الان دیدم قسمت t با اسمایلی عوض شده برنامه ای که من نوشتم اینه
که البته زیادم مهم نبود ماتریس A درست بودکد:
t=0:5:360;
x=0.1*(1-cos(10*t));
v=0.1*10*sin(10*t);
a=0.1*(10^2)*cos(10*t);
plot(t,x,'b');
hold on
plot(t,v,'r');
plot(t,a,'y');
xlabel('t : secend');
ylabel('x : m , v : m/s , a : m/s^2');
فقط مشکلم الان اینه که ماتریس A بصورت افقیه
من میخوام بصورت عمودی باشه
یعنی 4 تا ستون داشته باشه
الان 74تا ستون داره 4 تا سطر
اینو باید چیکار کنم؟
بازم دستت درد نکنه
همین کدارو بزور نوشته بودم
از ظهر دارم روی جدول کار میکنم با دستون for های تودرتو اصلا اعصابم ریخت بهم آخرش نشد که نشد
خدایی دمت گرم اگه این مشکل هم حل کنی:n12:
داداشی دمت گرم حسابی شرمندم کردی
مشکلم حل شد من چقدر گیجم آخه:n02:
فقط یه ترانهاده میخواست تا مشکل حل شه:n02:
دست گلت حسابی درد نکنه:n12:
سلام من یه سوال متمتیکا دارم کسی هست جواب بده؟
قبلا از این نمونه حل کردم توی هلپشم حل شده اما واسه من ارور میده
اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه ..
حل یه معادله دیفرانسیل با مقدارمرزیه
NDSolve[{x[t]=10-0.03` x[t]-0.0001` x[t] yi[t],Subscript[y, l][t]=0.5` yi[t]-0.13` yl[t],Subscript[y, i][t]=0.0001` x[t] yi[t]-0.001` z[t] yi[t]+0.1` yl[t],z[t]=-0.2` z[t]+0.2` yi[t],x[0]0,yi[0]5,yl[0]0,z[0]0},{x[t],yi[t],yl[t],z[t]},{t,0,10} ]
دوستان و اساتید عزیز
من یک متغییر ماتریسی معمولی در متلب تعریف میکنمو بعد داده های خودم رو که شامل سه ستون هست وارد اون میکنم. ساختار داده های ورودی من:
داده ماه سال
بعد در جریان برنامه، از اعداد موجود در ستون داده استفاده میکنم و با تبدیل wavelet، پارامتر approximation رو حساب میکنم و در همون ستون که قبلاً داده بود قرار میدم (به دلایلی مجبورم که در همین ستون بذارم).
متاسفانه وقتی میخوام از یک تابع خارجی (که از سایت mathworks گرفتم و فقط داده با فرمت بالا رو قبول میکنه) استفاده کنم. خطا میده. علتش اینه که بعد از اینکه پارامتر approximation سیگنال رو در ماترس گذاشت، میاد سال و ماه رو هم اعشاری میکنه. دقیقاً به تعداد اعشار approximation.
باید چکار کنم دوستان؟ خیلی اعصابم خرد شده....
سلام
دوستان کسی بلد هست تو متمتیکا نگاشت بدست بیاره
یعنی تصویر یک تابع تحت یک نگاشت رو بدست بیاره؟
استاد یه تمرین داده که بدون استفاده از gcd و lcm مقدار ک.م.م و ب.م.م برای دو عدد بدست بیاریم
با کلی دردسر این برنامه نوشتم
سوالم اینکه که راهی آسون تر و سریع تر برای این مسئله هست ؟کد:
clc;clear all;close all
n=input('n= ');
m=input('m= ');
a=0;
for i=1:n
if mod(n,i)==0
a=a+1;
x(a)=i;
end
end