ممنون از جوابت.:10:
Printable View
ممنون از جوابت.:10:
می خواستم بپرسم تو ژنرال وقتی multi player رو می زنیم و بعدش اگه network رو بزنیم میشه فقط تو گیم نت بازی کرد یا نه؟
سلام
خواهش میکنم نخندین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با dial up هم میشه آنلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟:41:
با تشکر از همه دوستان من همه کارا رو کردم ولی موقعی که میخواد اپدیت کنه مینویسه File not Suchنقل قول:
در حین صفحه انلاین یک لحظه 1 error میاد که میگه:
Lost connection to c&c generals zero hour
چی کار کنم؟ لطفا کمکم کنید
با سلام
من فکر کنم درست کردم همون قضیه hamachi رو خیلیم دوست دارم آنلاین بازی کنم چون خودم با ژنرال یه عمر زندگی کردم!!!:31::31:اینم یوزرنیم:galagula (نخندین ها!!!:16: )و پسوورد:1376 راستی ساعت بازی چند بود؟
سلام به همگی:
برای رفتن به انلاین همه اون کار ها رو کردم ولی تا می خواد پچ دانلو بشه error می ده
میگه:NO SUCH FILE
چی کار کنم ؟ لطفا این یکی رو کمک کنید :42:
با سلام
من تو این قضیه پچ چیز زیادی نمی دونم.میشه آدرس یه جایی رو بزارید تا برای ژنرال 2 یه پچ دانلود کنم؟!!!:23:با تشکر(لطفا سوالاتم بی جواب نمونن:46:)
سلام به همه برو بچ
یه مشکل دارم با این بازی
من این بازی رو قبلا نصب کرده و بازی هم کردم اما الان که نصب میکنم یه پیغام عجیب میزنه در هنگام اجرای بازی،
وقتی که من نصب میکنم بازی رو، بعد نصب کرک بازی رو کپی میکنم تو پوشه بازی اما موقع اجرا این پیغام رو به من میده؟
در ضمن داخل فایل کرک این فایل DAT هم هستش که اونم کپی میکنم اگه کرک رو کپی نکنم اصلا بازی اجرا نمیشه، کرک هم کپی میکنم این پیغام رو میده؟
لطفا راهنمایی کنید فوریممنون
سلامنقل قول:
هاماچی رو دان کن
بعد شبا یه ساعتی قرار بذاریم بازی کنیم
با دیالم میشه بازی کرد من خودم یه مدت با دیال بازی میکردم
خارجیا اکثرا چیزی بارشون نیست
اگه ادرس رووم هاماچی خارجیارو بدست اوردم میذارم الان یادم نیست
یکی به ما جواب نمیده که باید چیکار کنم؟
راستی من این بازی رو دارم تویه یه سیستم دیگه نصب میکن.
میگم شاید از کرک بازی باشه یا ....
اگه کرک بازی رو هم دارید بیزحمت برام بزاریدبرای ورژنهای 1 و 3 ممنونتون می شم
یه سرور معرفی کنید تا ما هم مشتری بشیم برای جنگهای تادبریوم که سروری پیدا نمیشه !
با سلام به همه دوستان
نقل قول:
به امید اینکه جنرالی مثل Generals ZH بیاد.البه با گرافیک بالا.
پچ هایی مانند Contra و The last stand و Rise to Power یونیت اضافه دارن ولی اصلا بالانس نیستن و هیچ چیز مثل ZH نیست
خدا از دهانت بشنوه. بابا این پچ های عجیب غریب دیگه چیه اومده ! اولین بار که یکیشونو دیدم تو گیم نتی بود که با دوستانم بازی میکردیم. تازه اون نسخه خراب بود .
من خودم خیلی تو این بازی رو دوست دارم و بیشتر از ده ساله استراتژی بازی می کنم ، ولی تا اون موقع ندیده بودم یه شرکتی یه بازی بسازه بعد یه گروه دیگه بیان براش Patch بدن بیرون اونم بدون اجازه !!!
توی یه گیم نت دیدم دو تا بچه کوچیک داشتن با هم بازی می کردن یکیشون به اون یکی گفت : الآن "چلچله " میارم حسابتو می رسم !!!
با خودم گفتم جل الخالق ! چلچله دیگه چه کوفتیه ؟؟!!! دیدم یه تانک اومد از 3 کیلومتر اون طرف تر گند زد به پایگاه یارو !!!
بابا این پچ ها اصلا استاندارد نیست . اگه کسی بخواد پچ نصب کنه حداقل برین سراغ پچ خود EA .
البته تا اون موقع که من بازی می کردم این پچ Demolition رو خیلی ضعیف کرده بود . به هر حال شما خودتون صلاح می دونین ولی من ترجیح میدم بدون پچ رو بازی کنم .ADSL منطقه ما تازه راه افتاده ومن از یکی دو هفته دیگه 256 می گیرم وخیلی پایه ام online بازی کنیم.
حاضرم تجربیاتم رو هم در مورد این بازی در اختیار دوستانی که تازه این بازی رو شروع کردن بذارم .(البته نسخه بدون پچ)
دوستان بیاین به این تاپیک هم که دوست دیگر ما Wild_Wolf_72 درست کرده اند یه سری بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که دو تا تاپیک ایجاد شده بیاین بحث رو تو هردوشون دنبال کنیم .
سلام
قبلا یه تاپیک بود انجا قرار میزاشتیم بعد بازی میکردیم تقریبا هرشب بازی انجام میشد ولی انقدر طوش کل کل شد که مدیرا قفلش کردن
بیاین یه تاپیک مخصوص بازی جنرال به صورت online درست کنیم انجا بحس کنیم هااااااااااااا.؟
همه اونایی که ان لا ین بازی میکنن بیان اینجا
[کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1570152#post1570152
اونایی که میگن دفاع GLA ضعیفه یه Palace بذارن جلوی ورودی Base ببینن بازم دفاعشون ضعیفه وقتی Palace رو با 5 تا سرباز خمپاره انداز پر کنند ؟!!
اونایی هم که میگن کدوم تیم قویه باید توجه داشته باشند که اصل ورژن Zero Hour در حالت Multiplayer خودشو نشون میده ، بیاین 3 به 3 ویا 4 به 4 بازی کنیم ، اونوقت می بینید هر تیم کاربرد خودشو داره .
هیچ کس به ما جواب نمیده؟نقل قول:
بابا مشکل دارم
یه پچ واسه generals cc میخواستم کسی داره بذاره
ممنون
نبود یه انسال مشکل گشا
پس چی شد این سوالای ما بابا یکی جواب بده:37:
سلام کل تایپیک 1 ریال هم نمیارزه
بابا انجا زدیم تاکتیک ها را یاد بدید چرا الکی تکست میدید ؟؟
اینجا مخل قرار گذاشتن که نیست
اگه هم میخوایین این کارو بکنید یه چیزی یاد بدید بعد
کل تایپیک مسخرست !!!
بیاان یه جای دیگه درست کنید فقط تایتیک یاد بدهید
من با دمولیشن بازی میکنم
دفاعیش خیلی بده ولی اگه با یه gla دیگه دارید بازی میکنید
سرع یه وانت بفرستید جلو سوپلای gla حرف و هرچی ورکر ( کارگر ) داره بکش
هواست باشه که یه موتور یا وانت دیگه همه هم زمان با اون وانت بفرستی اما تو کنار بیس حرف یا نزدیک بیس اون
در ئانت دومی دو کارگر سوار کنید و یه تونل کنار بیسش بساز
یه دونه هم کنار ماشین سازی تو بیس خودت بساز
بیشتر هم تانک اپ گرید شده بساز و حمله کن
طرف که حل شده ماشن های تیر زنی درست کرده و اگه با 3 تا ماشین تیر زن و 6 تا تانک بریزی تو بیسش جمع میکنی
هواستون باشه اولین جایی که میزنید خونه های ماشین سازی و سرباز خونست که دیگه نتونه دفاعی و ماشین درست کنه
خب بقیش هم در شب های دیگه میگم
بقه هم هم کاری کنن
سلام
جنرال بازی کردن به این میگن نه به شما ها
بابا صبر کن چرا اینقدر تند میری ، یکی دو تا تاپیک دیگه هم هست که دارن درباره Generals بحث میکنند ، برای همین خیلی در هم بر هم شده ، خصوصا اینکه هر کی ساز یه پچ رو میزنه !
خود EA پچ داده بیرون ولی من پیشنهاد میکنم اول از Zero Hour بدون پچ شروع کنیم ، چون تاکتیک ها میتونن در پچ های مختلف با هم فرق کنند .
مثلا همین Demolition به نظر من در پچ خود EA خیلی ضعیف شده .
خوب حالا اگه اول Base اصلی و لودر ها رو بزنی اونوقت چی میشه ؟ (البته اگه GLA باشه باید Worker ها رو بزنی که سخت تر هست همچنین بیس پول رو .)نقل قول:
هواستون باشه اولین جایی که میزنید خونه های ماشین سازی و سرباز خونست که دیگه نتونه دفاعی و ماشین درست کنه
بیس اصلی بودن یا نبودنش فرقی نمیکنه
در ابتدا به کار میاد موقع اپ ها هم بدون بیس اصلی اپ ها کار نمیکنه !!!
اما ما نباید در همون اول بیس اصلی بزنیم چون خونه مادر خیلی سخت جون تره تا بیایی اونجا رو نابود کنی دشمن یا حرف کل ارتشتو منحل کرده
اگه میخوایی این کارو کنی باید 10 تا موتور سوار بمبی داشته باشی که کارت راحته
اما باید یه بحث مفصل کنیم اینجا کسی نیست بحث کنیم حال نمیده
سلام!
من خودم دوست دارم راجب این چیز ها بحس کنم.:46:مثلا وقتی چین رو داشتم چون دفاییش ضعیف بود آمریکا قوی شد و بمب لیزریشو گرفت. منم به خاطر همین نیروگاه برقشو زدم ترکوندم به خاطر همین برق کم آورد و هم بمب لیزریش و هم دفاییاش از کار افتاد:27: منم از این فرصت استفاده کردم و با تانک های overald چین حمله کردم و نابودش کردم.چین از نظر دفاییاش ضعیفه ولی تانک های overald ش قویه!خب دیگه تا بعدن بای بای:11:(متاسفانه دیگه زیاد نمی تونم بیام این جا و بحس کنم :41:اونم به خاطر این مدرسه های .....:19: )
سلام
من پچ های این بازی رو میخوام البته GENERALS
بعد.....
آها!کسی آموزش editor این بازی رو داره؟
اگه ورژن کاملشو دارین بدین
راستی من توی network هر چی میخوام بازی کنم میترکم چرا(البته share شده بود بازی)
سلام به همه.
من جنرال زيرو هور دارم وهمون طور كه گفتين رفتم تو مولتي پلير وانلاين وپچ دانلود شد.
و از من ايميل و اسم وپسورد مي خواد من اينارو مي دم ام وقتي مي زنم لو گين يا كريت اكانت ميگه
could not conect to the C&C General zerohour onlin
لطفا بيشت توضيح بدين وراهنماييم كنيد وبگوييد چه جوري انلاين بازي كنم.
ممنون.
سلام شما این بازی رو بازی میکنین
Command & Conquer 3
اگه کسی میدونه جواب بده
سلام .نقل قول:
چرا بازی نمی کنیم !
تاپیک بازی :
forum.p30world.com/showthread.php?t=115009
سلام
از همه دوستان در خواست میشه که تایپیک زنده نگه دارن !!!
من میگم بهترین تیم همین تیم خودمون GLA demolition فقط یه بدی داری جلو همه چی میتونه واسته به جز یه چیز
اگه با 4 تا جیپ پر از سربازان امریکایی ارپی جی زن مواجه شن بد بخت میشن فقط یه روش باقی میمونه
اون هم از یونیت سم پاش استفاده کنن همین
یا تو ضمین رو مین گذاری کنن
من همیشه اگه 2 بر 2 بازی کنم هم تیمی مو زور میکنم که تیمشو usa بر داری چون دفاع اش خیلی توپه تو سر در بیس من هم دفاعی میگم بسازه
با یه یونیت موشک انداز GLA حد اقل با یه پر تاب 20 تا از یونیک های امریکا رو به راحتی به فنا میره
البته اگه امریکایی یونیت ضد موشک درست نکرده باشه !!
یه نفر یاد بحث ادامه بده
میگم این نیروی هوایی آمریکا چرا اینقدر طرفدار داره؟
فقط دوتا جنرال :
1-GLA Demolition
2-USA Super Weapon
USA Super Weapon که دفاعش حرف نداره.اصلا نمیشه به بیسش نزدیک شد.
GLA Demolition هم که باهاش میشه خیلی راحت با موشکهای قدرتمندش حریف رو ترکوند.
من هروقت آنلاین بازی کردم یکی از این دوتا شدم.
اگرهم رفیقام هم بودن دمولشن یا سوپر واپون رو انتخاب میکردیم و یه بیس مشترک قیر قابل نفوذ میساختیم.یادش بخیر.
حالا هم شاخ میشکونیم.
هرکی خواهان بازی اعلام آمادگی کنه تا قرار بذاریم.
خداحافظ.
داداش سلام
ما شاخ نیستیم ولی دوست دارم باهات بازی کنم !!!
اگه یه سریال دیگه برای انلاین داری برای سند کن تو پیغام خصوصیم
ممنون
Tacki شما از کدوم ورژن استفاده می کنی ؟
اگه ADSL دارین یا میتونید ردیف کنید قرار بذارید 3-3 و 4-4 بازی کنیم خیلی جالب میشه .
کجاست این Cao_Cao ؟!
كسي جواب مارو نمي ده؟
من برای بازی آماده ام.
Tacki تو اگه دمولشن برمیداری بیا با من.
چون من با سوپر واپون نمیتونم خوب حمله کنم.
خلاصه چون شما Limit Super Weapon رو تیک میزنید ما هم با سوپر واپون تو حمله فلج میشیم.
پس قرار رو زودتر بزارید.
منتظرم.
بای
سلام عزیزم
من هم پایه ام
اما یا باید با همچی بازی کنیم که خیلی لگ میندازه
سریال برای انلاین به جز اونی که تو اول تاپیک گفته شد نداری ؟؟
این هم میل منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو ادد کن
كسي جواب ما رو نميده؟................!!!!!!!
من زيرو هور با هماچي رو دارم چيكار كنم؟