من هم با وزنش مشكلي ندارم
مشكل عمده من با n90 تو قديمي بودن سيمبينشه البته همونم تو زمان خودش جديد بود
Printable View
من هم با وزنش مشكلي ندارم
مشكل عمده من با n90 تو قديمي بودن سيمبينشه البته همونم تو زمان خودش جديد بود
به خدا N90 هیچ مشکلی غیر از نداشتن ویبره نداره ... اگه ویبره داشت من هیچ موقع عوضش نمیکردم ...
سامان تو مگه اخراج نشده بودي ؟؟؟:10:
البته من پيگير كارت بودم و فهميدم كه دو هفته اخراج شدي اونم به خاطر بحث با اون رفيقمون كه غير از ادعا هيچي نداره حتي گوشي هم فكر نكنم داشته باشه
به هر صورت خوشحالم برگشتي ما كه ديگه قاطي پاكت پيسي شديم و نوكيا و ان95 رو بي خي شديم اينجا هم ديگه كم ميام جاهاي باحالتري هست همين نزديكيا:46:
سلام ايمان جان پاكت پيسي مبارك
حالا چي شده كه رفتي پاكت پيسي خريدي ؟!
چطور گوشي هستش ؟! ماركش چيه ايميته ؟!
سلام ایمان جان اولا ممنون که اینقدر پیگیر کارهای من هستی و تمام اوضاع و احوال منو دنبال میکنی ...:10:نقل قول:
من که دیگه به یه نفر قول دادم درباره اون بابا دیگه هیچ بحث و مجادله ای نکنم با اینکه میدونم .... اصلا دیگه نمیخوام دربارش حرف بزنم ...
منم خوشحالم دوستای گلی مثل شماها دارم :10:
اره پست هاتو توی Pocket pc دیدم منم پست هاتو دنبال میکنم منم سعی میکنم بیشتر اون طرفا بیام ....
آقا شما ها که N90 داشتین،بجز ویبره چی کم داره؟
الآن اگه من بگیرم خوبه؟
هیچی کم نداره تنها عیبش همونه اگه میتونی باهاش کنار بیای و واست زیاد مهم نیست بگیرش چون واقعا گوشیه خوبیه ... خدا شاهده فیلم برداریش عالیه عالی .... ولی زیاد صداش بلند نیست حالا خودت تصمیم بگیر ... ولی مجموعا گوشیه خوبیه ...
با سلام
دوستان عزيز من ميخواهم n90 بگيرم ولي قيمت دقيق را نميدونم اگه لطف كنيد ممنون ميشم .
يه سايت كه قيمت دقيق گوشيها را ميگه را معرفي كنيد بازم ممنون ميشم .
سلام دوستان من احساس میکنم که گوشیم خوب آنت نمیده و صدای گوشی یعنی همونی که میزاری در گوشت ضعیف شده و صدا به خوبی نمیاد باید چیکار کنم .
اولا بر چه اساس میگی خوب انتن نمیده ؟ اگه منظورت هندزفری هست بهتره گوشیتو یه بار فورمت کنی ... نتیجه رو اعلام کن
من رفتم بگیرم!:8: فقط باید تا آخر امتحانا صبر کنم...:2:
به سلامتی ....
با سلام به دوستان عزيز
من ديروز n90 گرفتم از يكي از فاميلامون خريدم حالا ميخوام فرمت كنم برگرده به تنظيم كارخانه ميخوام از اول خودم برنامه و .... بريزم داخلش حالا من تا حالا گوشي سيمبين نداشتم يه خورده كار باهاش برام سخته اگه ميشه يه راهنمايي كنين ممنون ميشم يه چيز ديگه موقه آهنگ گوش دادن چطوري ميتونم صدا رو كم و زياد كنم .
دوستان عزيز به دادم برسيد من گوشيم را فرمت كردم حالا سيم كارت را ميزارم داخل گوشي سيم كارت را نميشناسه . همين سيم كارت را ميزارم داخل 3 تا موبايل ديگه كار ميكنه . بايد چيزي را فعال كنم ؟
:10:
:40: سلام بچه ها
:40: من خودم ان90 دارم و خیلی ازش راضیم
:40: جدا از بحث وزن و حجیم بودنش در نوع خودش واقعا گوشی توووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووپیه
:40: از موقعی هم که خریدم 80000 تومن افزایش قیمت داشته
:40: بوده برنامه هایی که روی ان70 جواب نداده ولی ان90 به راحتی پذیرای اون بوده
دوست عزیز مطمئنی گوشیت از همون اول سالم بود
من که تا حالا باهاش به مشکلی برخورد نکردم
واسه فرمت چه کدی رو دادی
#7780#*
بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای. مناسب برای زمانیکه گوشی قاطی کرده است . درواقع درایو C گوشی را ریست میکند (ریست گوشی بدون حذف برنامه ها) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.)
#7370#*
فرمت گوشی . مناسب برای زمانیکه گوشی خیلی خیلی قاطی کرده است. درواقع این کد درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security codeرا خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.)
جواد جان مشكلم حل شد ولي چون فرمت كردم هرچي عكس واسه اس ام اس داشتم پاك شده و همچنين هر چي بازي بود اگه ميشه يه سايتي يا اگه خودت داري برام بزاري ممنون ميشم .
با حرفت موافقم واقعا گوشي توپيه .
اي كساني كه n90 دارين ...... من عكس متحرك ميخوام بندازم رو صفحه به عنوان والپيپر چرا ثابت ميمانه ؟
سلامنقل قول:
امکانش نیست...بعضی تم ها والپیپر رو متحرک می کنن ولی زیاد سازگار نیست و مجبوری پاکشون کنی.
عكس متحرك رو با چي انداختي؟ بلوتوث؟نقل قول:
از چه گوشي؟
نه روي مموري داشتم... وقتي از داخل فولدر نگاه ميكنم متحرك هستش ولي ميندازم روي صفحه ثابت ميمانه . من ميگم... تا حالا گوشي سيمبين دار نداشتم نميدونم آيا عكسهاي متحرك را ساپورت ميكنه يا نه . من روي گوشيهاي قبليم ميذاشتم مشكلي نبود .
يه سوال ديگه 2 تا كليپ دارم هر دوشون فرمتشون mpeg4 هستش روي گوشيم هم real player نصبه وقتي ميخواهم نگاه كنم يگي را نشان ميده و ديگري را نشان نميده و كنارش يه علامت ؟ هستش .
نه برای والپیپر ساپورت نمی کنه مگر اینکه با برنامه جانبی باشه که اونم زیاد گوشی رو اذیت می کنه.نقل قول:
آيا عكسهاي متحرك را ساپورت ميكنه يا نه
از عکس متحرک میشه برای اسکرین سیور استفاده کرد.
کسایی که n90 دارن
مخصوصا آقا محمد
یه عکس خدای کیفیت بزارن
فعلا این 3 تا رو داشته باشید:46: :
آقا محمد دمت ولرم داداش
خداييش از گوشي اصلا شانس نياوردم .
چرا اين N90 اينجوريه خود به خود خاموش ميشه .... فكر نكنم تنها N90 باشه چون دوستم N70 داره اونم همينجوريه .
حالا چيكار بايد بكنم .....؟
از کی اینطوری شده؟!نقل قول:
اگه ویروسی نشده باشه و مشکلت نرم افزاری نباشه بخاطر جابهجا شدن باطری هست...یه چکی کن.
والا از همون موقعي كه سيم كارت را انداختم .
محمد جان يه آنتي ويروس براي دانلود بزار يه چك كنم گوشيمو .
در اسرع وقت ترتیبش رو میدم...:10:نقل قول:
این 4تا رو از تویه آرشیوم پیدا کردم...امیدوارم جواب بدن...در ضمن تویه انجمن یه سرچی بزن...:20:
محمد جان دستت درد نكنه واسه آنتي ويروس ها ........گوشيم را چك كردم ويروس نداشت حالا چكار كنم اينكه خود به خود خامش ميشه خيلي آزارم ميده . دارم كليپ ميبينم يا آهنگ گوش ميدم يا بازي ميكنم يه دفعه خاموش ميشه.....اين كه خاموش ميشه همون هنگ نيست كه بايد آپديت بشه .......آيا آپديت لازمه ؟
اگه فیرم گوشیت ورژن 5.0607.7.3 نیست بی درنگ آپدیتش کن.
اگه که همینه یه بار ریستش کن...اگه بازم جواب نداد یه بار فلشش کن درست میشه...
در کل باید بگم که فیرم های قبل از اینی که گفتم واقعا مشکل دارن و البته این آخرین فیرم هم خالی از مشکل نیست...خیلی وقته منتظر ارائه فیرم جدید هستم ولی...!
در ضمن یه چیز دیگه هم اینکه چک کن ببین بدونه مموری هم اینطوری میشه یا نه...
چك كردم ويروس نداشت......مثل اينكه چاره اي نيست بايد بسوزيم و بسازيم .......اگر خبري از فريم جديد داشتي ما را هم بي نصيب نذار .
سلام من ان90 دارم بجز ویبره بازی هم که میندازم روش تمام صفحه نیست خیلی بده
کسی میدونه مشکل چیه البته بعضی بازی ها
اگه بازی تمام صفحه روی ان90 داره برام بذاره لطفا
بله برای منم وقتی این گوشی رو داشتم اینجوری میشد ...
یعنی حتی نصف صفحه رو هم نمیگرفت خیلی کوچیک میشد ....
این برای این هست که شما باید بازیهای مخصوص N90 رو روش نصب کنی .. فقط N90
همونطور که سامان جان گفت دلیلش عدم سازگاری با N90 هست.اکثر بازی های جاوا روی N90 این مشکل رو دارن و باید به دنبال بازی هایی باشید که مختص N90 باشن یا لااقل Sis باشن...نقل قول:
سر فرصت چند تایی معرفی میکنم...:10:
این یه بازی مختص N90:
پسوورد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت طلا:10: :11:نقل قول:
راستی راهنماییم کن چهطوری نصبش کنم آخه بلد نیستم