من 2 بارم ريست كردم.از فايل هام هم بك آپ دارم توي مموري...ولي موزيك پليرش نمياد...
ميشه طريقه فلش كردن رو بهم بگين چجوريه ؟؟؟
چون خيلي ضرورييه ميخوام ردش كنم بره واسه همين بايد صحيح و سالم باشه ...
بچه ها خواشن زودتر كمكم كنيد..مممنون
Printable View
من 2 بارم ريست كردم.از فايل هام هم بك آپ دارم توي مموري...ولي موزيك پليرش نمياد...
ميشه طريقه فلش كردن رو بهم بگين چجوريه ؟؟؟
چون خيلي ضرورييه ميخوام ردش كنم بره واسه همين بايد صحيح و سالم باشه ...
بچه ها خواشن زودتر كمكم كنيد..مممنون
باسلام به همه دوستان گوشي 7610 من پس از نصب انتي ويروس نورتون پس از بالا اومدن مجدد ريست ميشد مجبورشدم فرمت كنم حالا ساعت وتاريخ اتواپديت نميشه ايا راهي وجودداره
سلام دوستان
وقتي بلوتوث 7610رو مي خوام روشن كنم اين پيغام رو ميده مشكل از كجا ميتونه باشه
unable to perform Bluetooth operation!
دوربينشم تار نشون ميده تميزم كردم ولي فايده نداشت ؟
لطفا هر چي سر يعتر جوب بدين ممنون ميشم
فارسی ساز 7610 از کجا پیدا کنم
بلوتوث خیلی کند دریافت میکنه
بنداز دور یه نوشو بخرنقل قول:
مشکل شما احتمالا با فلش حل بشه...نقل قول:
بابت را هنمایی هر دو ی عزیزان ممنون
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من از گوشی نوکیا 7610 استفاده می کنم و می خواستم بدونم که آیا روشی وجود داره که در قسمت log موبایل بعضی از شماره ها رو که اونجا نمایش میدهد به صورت دلخواه پاک کر د یا نه ؟
با تشکر
C رو بزن پاک میشه
دوست عزیز شما منظور من رو دقیق متوجه نشدید . من اون قسمت رو میگم که مسیج و رسیود کال و میسد کال رو پشت سر هم به صورت جدول نشون میده و نوع تماس ها رو با رنگ های مختلف نشون میده و نه اون قسمتی که رسیو کال و ویس کال و میسد کال جدا نشون میده . آره اون ها با c پاک می شن ولی توی اون جدول اصلی باقی می مونن
نه دوست عزیز نمیشه به صورت تکی پاک کرد.
تواون قسمت به صورت دسته جمعی پاک می شه.
اگر هم پاک کنی اونوقت همه Log های ثپت شده در Dialed و miss و resived پاک خواهد شد .
موفق باشی
آقا من کد گوشیم را فراموش کردم دارم دیوونه میشم کسی راهی بلده که کد را تغییر بدم یا اونو پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام،
من یه مشکلی با گوشیم پیدا کردم. البته این دفعه دومه!!!
بعد از اینکه گوشیمو فرمت کردم وقتی میاد بالا میگه:
!Memory Locked
!Enter Password
حالا چیکار کنم؟! کلی عکس با ارزش تو مموری گوشیم بود...
خواهشاً یکی کمک کنه.
این تاپیک از بالا سر خورد اومد پائین ولی یه نفر هم بهش جواب نداد!!!!!!!!!! یعنی نداریم کسی رو تو این فروم که بتونه جواب بده؟
سلام دوستان اینجا دوستان7610 سوپر نوا هم هستن دیگه نه؟؟؟
اگه اره اون دکمه ی فوکوس مخصوص کنار گوشی یکی کامل تو ضیح بده چه شکلی باید ازش استفاده کرد...
سلام.
من داشتم از یکی فایل دریافت میکردم، گیر کرد و خاموشش کردم. حالا گوشی بالا نمیاد: بعد نشون دادن لوگوی نوکیا یه کم همونطور روی لوگو میمونه و بعد صفحه سفید میشه.
لطفا بگید چیکار کنم.
ممنون.
من به تازگی گوشیه نوکیا 7610 سوپرنوا گرفتم.
به یک مشکل اساسی برخوردم. مثلا وقتی Theme های جدید می ریزی تو گوشی بعضی هارو Apply که می کنی گوشی Reset می شه. و تو بعضی مواقع دیگه هم گوشی خود به خود Reset می شه.
و مشکل اساسیه بعدی اینکه در بعضی موارد که گوشی رو خاموش روشن می کنم تمام Settings گوشی بر می گرده به حالت Default و Settings کارخانه اییه گوشی. هم بعضی اوقات که Reset می شه هم بعضی اوقات که خودم خاموش روشن می کنم ولی همیشه این اتفاق نمی افته.
لطفا راهنمایی کنین که مشکل از کجاست و چیکار باید بکنم که نه گوشی Reset بشه و نه در هنگام خاموش روشن شدن تنظیمات برگرده به حالت اولیه.
ممنون می شم کمک کنین.
سلام ببخشيد مسيج سنتر 7610 كجاست ؟ البته ببخشيد اينقدر آماتورم مي خام مسيج سنتر رو عوض كنم
نقل قول:
سلام دوست عزیز. مسیر زیر رو دنبال کن:
messaging>>options>>setting>>text message>>>>message centers
سلام دوست عزیز. مسیر زیر رو دنبال کن:
messaging>>options>>settings>>text message>>message centers
lموفق باشید
سلام
((آقا این سوالای منو هیچ جا جواب نمیدن دیگه مجبور شدم اینجا که قدیمیه پست بدم شاید معجزه ای بشه))
می خواستم بدونم آیا راهی برای آپدیت 7610 هست یانه و اینکه گوشی من 5-6 ثانیه طول میده بره تو گالری از مموریشه یا همه 7610 ها اینجوریند؟
سلامنقل قول:
اپدیت رو نمیدونم , اینجا بپرسی بهتره:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561&page=177
7610 کلا واسه رفتن توی گالری یکم ناز داره.مقدار نازش هم با فضای اشغال شده ی رم رابطه ی مستقیم داره.
ماله بابام هم از اولش اینجوری بود.اما بعد از اینکه رم 1گیگ انداخت یکم بهتر شد.
مگه 7610 رم 1 گیگ هم ساپورت میکنه
با سلام
ميخواستم بدونم بهترين آنتي ويروس براي اين گوشي چيه خيلي برام حياتيه !!!!!!!!!!!!:13:
من یه 7610 دارم که تقریباً 4 ساله داره کار میکنه.هیچ مشکلی نداشت.چند روزه پیش خاموشش کردم اومدم که روشن کنم پیغام زیر اومد:
phone start up failed contact the retailer
دادم دست تعمیر کار 10 تومن گرفت گفتم فلش کردی گفت یه چیزی بالاتر از فلش.نفهمیدم گفت لاگ عوض کردم یا چیز دیگه گفت
گوشی دوباره به کار افتاد اما الآن که شارژش تموم شد و زدم به شارژ بازی درمیاره شارژ نمیشه و هی خاموش روشن میشه
ناگفته نمانه که چند روز که گوشی دست تعمیرکار بود باطری تو داشبورد بود و ماشین هم تو آفتاب بود و حسابی داغ شده بود.
شارژ نشدن مشکل از باطری هست یا گوشی؟
متشکر
آره،خیلی هم خوب ساپورت میکنه.منم اولش تعجب کردم.نقل قول:
با یه باتری دیگه ازمایش کن.امیدوارم مشکل از باتری باشه وگرنه کارش خیلی بیخ پیدا میکنه.نقل قول:
یادش بخیر تا 3 سال پیش داشتم گوشی رو ولی دیدم داره ارزون میشه فروختم باش دنیایی داشتم .:41:
احتمالا باتریت فاسد شده که البته بعد از 4 سال استفاده این مساله طبیعیه!
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:58 AM ----------
سال 85 برای سومین بار اصلشو خریدم بعد از 15 روز استفاده همونجوری نو نو (برچسب LCD کنده نشده) گذاشتم تو کارتنش و یه گوشیه دیگه خریدم! حالا این 7610 هنوزم که هنوزه همونجور مونده! هرچند وقت یه بار یه ایرانسل روش میندازم و چند روز استفاده میکنم!نقل قول:
این همه گوشی جدید اومده باز هیچکدوم به خوشگلی و خوشدستی 7610 نیست!
واقعآ گوشی های قدیم دنیایی داشتن یه چیز دیگه بودن :10:نقل قول:
سلام مشکل من اینه که هر کی میسکال میندازه save نمیشه... میره چیکار کنم
ممنون
سلام دوستان کسی برنامه فارسی سازی 7610 رو نداره
-----------------نقل قول:
برای این گوشی فارسی ساز وجود نداره اما می تونی از برنامه های مخصوص اس ام اس فارسی استفاده کنی